Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

.A múzeum az nyitva volt szerintem.
Eccer visszamegyek.............de titeket előreküldelek az fix..........ködöt nem szeretnék.
Jovanjovan. Tudod, hogy nekem is csak azért nincs ilyen képem, mert köd volt. Mázlista...
Jabbezony.Itt pont van is egy múzeum.

http://www.sportmotor.hu/motor...
Nem te...............az aki előtted használta.Vagy nagyon trehány szemétláda volt.És tényleg nem kente................Vagy nem 20e van benne.
ÉN idén vettem 20 éves vagyok és első motorom, nem vagyok motoros egyenlőre, mert ahhoz még tanulnom kell sokat. De mióta nálam van igyekszek mindent megadni neki, amiket olvastam itt + karbantartás.
Te is múzeumban tartod!
Upsz....vagyis lesz.
Éééén.......................én se használom sokat.4 éves és még csak 14e van az enyémben.
Nem kell egyből gyanusítgatni.
Van egy egyszerűbb válasz is rá.
7év, 20e km? Múzeumban volt?
Azt tudom elképzelni, hogy soha nem volt kenve a lánc, így megette a műanyagot maga alatt.
7 éves a motor. de azt hittem hogy ez nem ilyen macerás :S
Híííííjnye..........................nem semmi.Nekem 28e nél még nincs elkopva.
De 40-nél sem hinném hogy elkopik.Hány éves?
Még a lánc is többet birt 20e nél.

Amúgy persze.Simán bemész a helyi kereskedésbe és kikeresik neked meg megrendelik.
Amerikai oldalon 4-5e ért láttam.Ha tippelni kéne itthol lesz ez 10e is.De ahogy nézem a felrakáshoz ki kell kapni a lengőkart is.
most van 20e km de sztem eddig nem volt cserélve. sima szuzuki márkaszervízbe?
Hány Km.t futott az a gép?

Amúgy nem hinném hogy olyan drága a koptató suzuki szalonban.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Észrevettem hogy a lánc belső fele fényes, és észrevettem hogy a villán a koptató amit szalad a lánc, annak az alján már látszik a fém és egymáshoz érnek. Lehet vele valamit trükközni , vagy új koptató kell? Ha új kell hol lehet beszerezni ehhez a típushoz? köszi
kössz :-)
valami ilyesmit keresek, de csak bringához találok, motorhoz nem. (a méret miatt nem mindegy, gondolom). guglin próbáltam kevés sikerrel. szerintetek?
ez az
Mivel itt úgy tudom hogy nagy az élet...............ha valaki nem követné az eseményeket eladóvá vált szeretett motorom.

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

Csak hogy fellendüljön a topic.

És valami olcsó táskás aki cipzárt cserél az jó lenne.
Szerpentinen ennél ő is gyorsabb.A városi bogarászás lassú.
Sanyi Te honnan tájékozódsz lengyel időjárásról, amikor mész?
Nekem az ottani barátaim a twojapogoda.pl és a pogodynka.pl oldalakat ajánlották, de ezek jelenleg ellentmondanak egymásnak
van azért pár, pl amikor úgy mennek fel-le Dobogóra, hogy a sebességmérő 2-3x annyit mutat, mint amennyivel én szoktam menni :-)
A szombati dolog érdekel valakit?.......
Keress egy jóképű szerpentint vagy GO hungaroring.