ÉN idén vettem 20 éves vagyok és első motorom, nem vagyok motoros egyenlőre, mert ahhoz még tanulnom kell sokat. De mióta nálam van igyekszek mindent megadni neki, amiket olvastam itt + karbantartás.
Híííííjnye..........................nem semmi.Nekem 28e nél még nincs elkopva.
De 40-nél sem hinném hogy elkopik.Hány éves?
Még a lánc is többet birt 20e nél.
Amúgy persze.Simán bemész a helyi kereskedésbe és kikeresik neked meg megrendelik.
Amerikai oldalon 4-5e ért láttam.Ha tippelni kéne itthol lesz ez 10e is.De ahogy nézem a felrakáshoz ki kell kapni a lengőkart is.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Észrevettem hogy a lánc belső fele fényes, és észrevettem hogy a villán a koptató amit szalad a lánc, annak az alján már látszik a fém és egymáshoz érnek. Lehet vele valamit trükközni , vagy új koptató kell? Ha új kell hol lehet beszerezni ehhez a típushoz? köszi
valami ilyesmit keresek, de csak bringához találok, motorhoz nem. (a méret miatt nem mindegy, gondolom). guglin próbáltam kevés sikerrel. szerintetek? ez az
Sanyi Te honnan tájékozódsz lengyel időjárásról, amikor mész?
Nekem az ottani barátaim a twojapogoda.pl és a pogodynka.pl oldalakat ajánlották, de ezek jelenleg ellentmondanak egymásnak
Eccer visszamegyek.............de titeket előreküldelek az fix..........ködöt nem szeretnék.