Simán fel lehet hátra.Igaz itt kiegészítés és ha kifogod a lidlis akciót még olcsó is.Bár a zipzárja már romos de kicseréltetem táskással még úgy is megéri.
A tanktáskát szíjazod fel? Hm.. Lehet ez lesz. Nekem nem lehet tankra tenni semmit mert műanyag. No majd kiderül, hogy tetszik-e egyáltalán a túrázgatás. A nagy álom erdély 2-3 nap. Talán majd jövőre. Egyenlőre max 1 nap és meglátjuk.
Emlékszel mikor írtam, hogy én nem öltöznék be és elég a robogó? mostmár nagyon fosnék ruha nélkül. El nem indulnék nélküle.
Doboz nem muszáj.Oldaltáska is inkább 3-5 naposra.Tanktáskába fel lehet úgy málházni 2-3 napra hogy nem kell más cucc.Én hátsó ülésre szíjazom.
Póló,gatya,zokni,papucs,edzőcipő.legyen.Ha sátrazol akkor már jobb választás az oldaltatyó.
Szépek a vasak . Párszor már kerestem én is ilyen "túra" plexit, vagy ehhez hasonlót, mert sajnos nekem legalábbis a 187 centimmel eléggé kimagaslok a plexi mögül, és kicsit nagyobb 120 tempónál, de inkább ilyen 140-160 fele már eléggé rángatja a fejemet a menetszél... de mindig csak ilyen gagyibbakat találtam, tán ami a legértelmesebb volt az ilyen állítható magasságú plexi, csak az 33.000.- + a pk... viszont ez a plexi nagyon teccik... milyen márkájú ez a plexi, hol és mennyiért tudom beszerezni?
Előre is köszi
Egy komolyabb túrához meg csomó dolog kellene. (esőruha, defektspray, doboz stb...)
Esőruhát néztem 2 részest (nem sárgát) 2500 pengő. Nektek milyen van?
Doboz helyett meg inkább oldaltáskát vennék. 21 rongy körül van a shoxban. Csek lehet, hogy pont ott lenne a kipufogó..
Nekem meg térdmelegítőm van. Lousisos, 3500 pengő volt. Egyébként az Sv-k mit fogyasztanak átlagba? Jut eszembe Zoli az új szinteres betét is nyiszog mint állat, csak a tiéd nem... Gondolkodtam, bekenem valami rezonancia mentesítő kenőccsel. Ki tudja. (lehet meg kellene zsírozni )
A farmer szellős ilyen időben.Még melóba elmegy de a szél átfúj rajta hosszab meneteknél és így szokik megfájdulni a térdem.
A pózon lehet segíteni.............fasza csopperos kiegészítővel mehetsz talpal előre.
Szerezz egy bőrgatyát.Az jót tesz az imázsodnak is.És nincs gond a széllel.Csizmát meg kivágod lábujjnál.
100.as után egy falusi szakasz jön azt állva teszem meg offrodosan az elég.
Autópályán meg 130- 150 km-enként megállok tankolni.
én úgy vagyok ezzel, hogy térd és segg terén van egy holtpontom 50-100km környékén, ha azon átbillenek, akkor már nincs gond, volt hogy elmentem "motorozni" és 230km lett belőle, észre se vettem. Arra kell figyelnem, hogy lábköröm le legyen vágva (paszentos a csizma), "száras" alsó gatyát vegyek (mint a bicajosok), és hogy egy-egy lámpánál vagy egyéb forgalmi megállásnál jól nyújtóztassam ki a térdem. Így sokáig lehet bírni :-). Segg-görcsnél az segít, ha tiszta erőből szorítom a tankot egy ideig. Térdgörcsnél meg a lábfejem fordítom ki és be, ettől múlik el. Esetleg menet közbeni nyújtóztatás, csak le ne érjen :-)
sziasztok.
megjöttem szabiról.
hétvégén el akartam menni a lengyel túrára egy barátommal.
előrejelzés: 15 fok, eső...
kihagytam.
őrület ez a "nyár".
vagy ez a téma "vótmá"?
Ehh sajnálom.Fékkar hegeszthető alusnál ha megva a darb.Ez a legolcsóbb megoldás.03 előtti nem passzol.Többiben maj a debrecen környékiek.Hűtőt nézd meg hogy hajlott e.
Sajnos csúsztam sv-mmel mert vki nem ismerte a stop táblát..
Szükségem lenne többek közt egy fékpedálra, mert letört, és a gyári állítólag 25k. Találtam neten 2003 előtti bontós sv hirdetést, de nem tudom az egyezik az új sv-k fékpedáljával?
Nem tudtok Debrecen környékén jó motorszerelőt, fényezőt, bontóst?
140-ig pihenő felegyenesedve................160-nál pici hajolás sokáig megy ............180-190-nél nagyon hajolás amíg a pocak engedi és barnamaci a gatyában.
Viszont a 150-160 a zaj miatt nem egészséges.Lehet papírkutya leszek és kipróbálom a füldugót.
Tegnap mentem egy kicsit és jobban toltam hazafele, majd letépett a szél. 120 körül. Titeket nem rángat le a szél a motorról? Vagy behajolsz és viszlát? Igaz én egyenes háttal ülök urasan, de 130-140-el nem tudnék menni. (más kérdés, hogy a motor sem). Szerintem ennek a freewindnek max 120 az utazója, de inkább 110. akkor fordul kb 5000-ret, ha jól emlékszem. Fogyasztás jó, 4,5 liter túrázósan. Nekem a túratempó 90-110.
Mivel jellemzően csak hétvégén érek rá így a mátrát nagyívben elkerülöm olyankor mert sok az önjelölt TT versenyző.Amúgy frankó.Útminőség van hogy szar és van hogy nagyonszar de ez tempótól függ mennyire zavar.Ha hét közben mész akkor semmi gond a motorosokkal.
Én emlékeim szerint Abasár felől támadtam az egy jó útvonal.De régen volt.
Mátrásoknak van külön topikjuk ők tudnak jó utakat ajánlani.Eger felől kanyarodva sem rossz a környék.
Autópályát az egyhengeressel nem ajánlanám.Elunod az életed míg hazaérsz.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Emlékszel mikor írtam, hogy én nem öltöznék be és elég a robogó? mostmár nagyon fosnék ruha nélkül. El nem indulnék nélküle.
Póló,gatya,zokni,papucs,edzőcipő.legyen.Ha sátrazol akkor már jobb választás az oldaltatyó.
Szépek a vasak
Előre is köszi
Esőruhát néztem 2 részest (nem sárgát) 2500 pengő. Nektek milyen van?
Doboz helyett meg inkább oldaltáskát vennék. 21 rongy körül van a shoxban. Csek lehet, hogy pont ott lenne a kipufogó..
A pózon lehet segíteni.............fasza csopperos kiegészítővel mehetsz talpal előre.
vagy mire gondoltál?
100.as után egy falusi szakasz jön azt állva teszem meg offrodosan az elég.
Autópályán meg 130- 150 km-enként megállok tankolni.
2. "állítólag"? kérdezz rá inkább, az a tuti...
megjöttem szabiról.
hétvégén el akartam menni a lengyel túrára egy barátommal.
előrejelzés: 15 fok, eső...
kihagytam.
őrület ez a "nyár".
vagy ez a téma "vótmá"?
Sajnos csúsztam sv-mmel mert vki nem ismerte a stop táblát..
Szükségem lenne többek közt egy fékpedálra, mert letört, és a gyári állítólag 25k. Találtam neten 2003 előtti bontós sv hirdetést, de nem tudom az egyezik az új sv-k fékpedáljával?
Nem tudtok Debrecen környékén jó motorszerelőt, fényezőt, bontóst?
Köszi előre is
Viszont a 150-160 a zaj miatt nem egészséges.Lehet papírkutya leszek és kipróbálom a füldugót.
Én emlékeim szerint Abasár felől támadtam az egy jó útvonal.De régen volt.
Mátrásoknak van külön topikjuk ők tudnak jó utakat ajánlani.Eger felől kanyarodva sem rossz a környék.
Autópályát az egyhengeressel nem ajánlanám.Elunod az életed míg hazaérsz.
Illetve később belgrád (nándorfehérvári vár) Nekem közel lenne.