Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre: link feliratkoztam már rég és nem szívesen mondanám le viszont aki akar az jöjjön el, fene tudja milyen lesz, eddig csak 1 ilyesmin voltam......az oldalassal megyünk, nem nagy táv...
Beszámolom a gyáridat, akkor 15E ft-ot kellene ráfizess, de ha nem adod a gyáridat akkor csak a 15E ft kp kellene
az maradt, a markolat lett lyukacsos, nem is értem hogy
Ja a súlyt majd felrakom képen...........nem vészes.Bár nem gyári.Egy jó nehéz sokat kibíró acél tipus.
Még nem gondolkodtam rajta.Egyenlőre ha fel tudom aplikálni azt ami még nincs meg akkor szólok.Szerintem szerdára kiderül.Bowden is kellene vagy az megmaradt?
Hát az enyém is karcos mostmár
S-es egyébként. Mennyi lenne a markolat?
Akkor sajnos nem megoldható, a csere+ kp-ért, ha már van egy gyárid is... nemtudom... mennyit kérnél érte ?
Huhh gázmarkolatom lesz szerintem egy a hét végén. S-es vagy N-es kellene?
Kormánysúlyom is van bár az enyhén karcos.
Hello, ezek az alkatérszek érdekelnének 04-es 650s-emhez:
jobb oldali tükör, gázmarkolat, jobb oldali index, króm kormányvég, fékpedál..
Talán itt lenne az alkalom lecserélni az indexeket. Mi a véleményetek a fehér búrás led-esről, milyet raknátok rá? A moci kék, ezüst vázas, és hamarosan műszakiznia is kell. Ill hol tudnám megrendelni ami még a héten megjönne vidékre? Köszi!
A plexi nem kell csak mert van gyárim is plusszba. A kék meg 1 milla mint ahogy azt használtautón is meg lehet tekinteni.
A kéket mennyire tartod?
(Csak érdeklődés szintjén.)
Elbontod?
Mennyit adsz azért ami a képen van a kék SV-n? Mert eladó az a Fabbri plexi
Jáhááá! :) Az még mindig van ákcijóóós :)
esőkabit :-)
Antinyiszogót, vagy rendes betétet? :)
Amúgy most is van akcijóóó, egy féktisztítót adunk minden garnitúra mellé.
Az a szektor még egyelőre nekem is szabad...
Én azért szeretném motorral lefilmezni amit tavasszal nem tudtam.
De még minden változik.
Jöttök kocsival...szerintem ,mi is csak azzal megyünk vagy nem tudom...
Ez okés..............inkább az hogy ha aszongyák OK beveszik a motort..........Elég necces lesz az időzítés.
Átül hozzátok valamelyik lány és nem lesz egyedül....
Ha a hugomnak lesz kedve jönni (ez attól függ hogy tud e valami ismerőst rádumálni) egyedül velem nem akar.
Ha jön akkor lerángatom futóval a motort ha nem akkor nem.
Max megyek egyedül.
Egyetlen bizonytalansági tényező hogy hogy lesz motorom.
Mi 80%, hogy kimegyünk akkor, de inkább feredőzni családostól vagy ha asszonynak nem lesz kedve csak a lányokat viszem.......így a motor ugrott valószínüleg.....motorral szeptemberben lenne valami........talán
Horvátország?
ja, ne túl messzire 2mm van hátul a gumán az max 1500km