Erre: link feliratkoztam már rég és nem szívesen mondanám le viszont aki akar az jöjjön el, fene tudja milyen lesz, eddig csak 1 ilyesmin voltam......az oldalassal megyünk, nem nagy táv...
Még nem gondolkodtam rajta.Egyenlőre ha fel tudom aplikálni azt ami még nincs meg akkor szólok.Szerintem szerdára kiderül.Bowden is kellene vagy az megmaradt?
Hello, ezek az alkatérszek érdekelnének 04-es 650s-emhez:
jobb oldali tükör, gázmarkolat, jobb oldali index, króm kormányvég, fékpedál..
Talán itt lenne az alkalom lecserélni az indexeket. Mi a véleményetek a fehér búrás led-esről, milyet raknátok rá? A moci kék, ezüst vázas, és hamarosan műszakiznia is kell. Ill hol tudnám megrendelni ami még a héten megjönne vidékre? Köszi!
Ha a hugomnak lesz kedve jönni (ez attól függ hogy tud e valami ismerőst rádumálni) egyedül velem nem akar.
Ha jön akkor lerángatom futóval a motort ha nem akkor nem.
Max megyek egyedül.
Egyetlen bizonytalansági tényező hogy hogy lesz motorom.
Mi 80%, hogy kimegyünk akkor, de inkább feredőzni családostól vagy ha asszonynak nem lesz kedve csak a lányokat viszem.......így a motor ugrott valószínüleg.....motorral szeptemberben lenne valami........talán
S-es egyébként. Mennyi lenne a markolat?
Kormánysúlyom is van bár az enyhén karcos.
jobb oldali tükör, gázmarkolat, jobb oldali index, króm kormányvég, fékpedál..
Talán itt lenne az alkalom lecserélni az indexeket. Mi a véleményetek a fehér búrás led-esről, milyet raknátok rá? A moci kék, ezüst vázas, és hamarosan műszakiznia is kell. Ill hol tudnám megrendelni ami még a héten megjönne vidékre? Köszi!
(Csak érdeklődés szintjén.)
Amúgy most is van akcijóóó, egy féktisztítót adunk minden garnitúra mellé.
De még minden változik.
Ha jön akkor lerángatom futóval a motort ha nem akkor nem.
Max megyek egyedül.
Egyetlen bizonytalansági tényező hogy hogy lesz motorom.