Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemigazán van tervben, ellenben a kollégák járnak sokat. Holnap is mennek. Valamelyik nap elküldhetem velük és átveszed ha kell
pest fele szoktál járni ? vagy jársz-e véletlen e héten pénteken arra ?
Postán ott van 1 nap alatt ha reggel 8-9 fele feladom. Csak az a kérdés melyik nap, mert ahogy most állok melóval, örülök ha hugyozni van időm megállni, nemhogy rápillantsak a motorgyűteményemre
Viágítás meg kellene.Ha nem csesztetnek jópár évig egyszer fognak............és többe fog fájni mint egy ledes dobozka ára.
Ne idegeld maga jóez .....................csak itt olyan mint a segg.................mindenkinek van...............neki egyenesen kettő.
Nah jólvan Akkor inkább azt mondjátok meg hogy mennyire basztatnak amiatt ha nincs rendszámvilágítás?
hm.. az pont jó.
Egyébként tudnál képeket küldeni még rólla ? vagy itt vagy a mailcímem az adatlapont, előre is köszi ! :)

Egyébként mennyi idő alatt jönne le elsőbbségivel és utánvéttel vagy futárszolgálattal ?
Jaaaaaa.
ez a jól sikerült kép
Mi?
kicsiben jobban néz ki
Gondoltam felteszem. Jó sikerült kép
Oszt ki visz majd haza?
hozd le hozzám.lehet,hogy pikk-pakk elmenne.Itt nincs motor kereskedés minden sarkon.
Ja........végülis tele a t....köm hogy egy telefon sincs rá érdeklődő és várom a sült galambot.Kicsivel egy milla alatt még eddig kettő volt használt külföldi.
Ezek mire papírozva kezemben vannak benne lesznek 1,3-ban.
Az ój meg 2,17 ha szerencsém lesz picit alkudok és jól számolják be az sv-t újonnan 7-8 kilóval lesz drágább.
De ehhez szerencse kéne.
Még KB 20 centivel lejjebb.F....szom kis japo kezekre méretezve.A tank csavar oda esett be.2 napig bűvöltem mire kiszabadítottam.
jövő héten?
Ennyire türelmetlen vagy?
..ja, tank felemel, airbox leszed és már ott is vagy
Mert a váz elején legalul van a csatlakozósor ellentétes vége.Le kell ásni a légszűrőn keresztül.Irtó kis helyen hogy oda jussak.Rengeteg mindent el kell távolítani hogy megoldódon.
Illesztőtüske felül van.De ha kell kiluggatom fúróval a kormányt simán.
Hozzál majd meglátom.De szerintem nem tökölök annyit csak ha könyen megoldható a vezetékezés.
A jobbos kapcsolónál van az illesztő tüske alul.... lyuk a kormányban, hogy hova kerül..... ha neked nincs vagy nem ott.... akkor a pöcök ugye lekerül...
Hozzak be egy balost is?
Miért kéne szét és huzalozni?
Vagy nekem nem jelent csak kihívást pár kábel?
Jövő héten ezt a szerencsétlent el kéne vinni beszámíttatni.
Nem atomra szétszedni és áthuzalozni.
Elég sötét, épphogy át lehet látni rajta