Postán ott van 1 nap alatt ha reggel 8-9 fele feladom. Csak az a kérdés melyik nap, mert ahogy most állok melóval, örülök ha hugyozni van időm megállni, nemhogy rápillantsak a motorgyűteményemre
Ja........végülis tele a t....köm hogy egy telefon sincs rá érdeklődő és várom a sült galambot.Kicsivel egy milla alatt még eddig kettő volt használt külföldi.
Ezek mire papírozva kezemben vannak benne lesznek 1,3-ban.
Az ój meg 2,17 ha szerencsém lesz picit alkudok és jól számolják be az sv-t újonnan 7-8 kilóval lesz drágább.
De ehhez szerencse kéne.
Mert a váz elején legalul van a csatlakozósor ellentétes vége.Le kell ásni a légszűrőn keresztül.Irtó kis helyen hogy oda jussak.Rengeteg mindent el kell távolítani hogy megoldódon.
Illesztőtüske felül van.De ha kell kiluggatom fúróval a kormányt simán.
Hozzál majd meglátom.De szerintem nem tökölök annyit csak ha könyen megoldható a vezetékezés.
A jobbos kapcsolónál van az illesztő tüske alul.... lyuk a kormányban, hogy hova kerül..... ha neked nincs vagy nem ott.... akkor a pöcök ugye lekerül...
Hozzak be egy balost is?
Egyébként tudnál képeket küldeni még rólla ? vagy itt vagy a mailcímem az adatlapont, előre is köszi ! :)
Egyébként mennyi idő alatt jönne le elsőbbségivel és utánvéttel vagy futárszolgálattal ?
Ezek mire papírozva kezemben vannak benne lesznek 1,3-ban.
Az ój meg 2,17 ha szerencsém lesz picit alkudok és jól számolják be az sv-t újonnan 7-8 kilóval lesz drágább.
De ehhez szerencse kéne.
Ennyire türelmetlen vagy?
Hozzál majd meglátom.De szerintem nem tökölök annyit csak ha könyen megoldható a vezetékezés.
Hozzak be egy balost is?
Vagy nekem nem jelent csak kihívást pár kábel?
Nem atomra szétszedni és áthuzalozni.