Ha találsz bárhol ennél olcsóbban akkor odaadom ingyen! Nyilván azért vennéd meg ezt mert ez a legolcsóbb, de Te még ebből is alkudnál Ebből sajnos nem lehet, inkább összetöröm
igen, kapsz egy levelet, h ebbe ée ebbe a postahivatalba menj be és ott lesz a cucc x napig (asszem 4-5) értelem szerűen a hozzád legközelebbi postahivalat lesz - nálunk legalábbis a legközelebbi az egyetlen a városba-
Huhh magyar királyi posta időgarantált csomagja egy napos.Ez egy ezres ha utánvétes akkor 1990.
És tényleg egy napon belül ott van.Ha nem vagy otthon a postás bácsi hagy egy papírkát amin ráírja hogy 3-4 után beszalad vele a helyi postára és ott is átveheted.Ha a nagymami sincs otthon hogy várja a bácsit.
igazából most arra értem hogy... van olyan pl, mikor a Teleshoptól rendelsz, azok kocsival hozzák ki a cuccot, és ha akkor nem tudod átvenni, amikor jön, akkor szerintem visszaküldik, de amikor a postán keresztül jön, és nem tudod átvenni akkor értesítőt hagynak nem ?
egy csomó futár szolgálat a postán keresztül adja fel a cuccait így énis azzal. Egy pesti csomagot du.3-kor adtak fel nekem és másnap regge 10kor átvettem. Tök gyors a posta is és olcsóbb is
igazából ugy néz ki a történet hogy, most pénteken elutazok, megyek a NAAF-ra, de pest fele, meg vasárnap is bennt leszek pesten... ha előbb le tudnád küldeni postán v. futárszolgálattal, hogy csütörtökig megjöjjön akkor okés, vagy pénteken vagy hétfőn tudnám átvenni pesten...
http://www.ronayers.com/Produc...
egyik bontóban van 1000-eshez.. ha mást nem találok akkor próba szerencse
Mondjuk hogy 15ért a pk is benne legyen ?
És tényleg egy napon belül ott van.Ha nem vagy otthon a postás bácsi hagy egy papírkát amin ráírja hogy 3-4 után beszalad vele a helyi postára és ott is átveheted.Ha a nagymami sincs otthon hogy várja a bácsit.
mi történik akkor ha esetleg teszem azt d.e. 11re itt lenne a csomag, de én 10:30kor elmegyek itthonról, és csak 12:00ra érek haza ?