Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli! A kékestető fele szoktatok menni? Van egy tervbe nekem 1 nap, megnézném a kékestetőt. Itthon minden alkalommal nyomok 100km-tert a környéken, meg se kottyan, de nem tudom, hogy mit szólnék egy 400-500Km-es körtől. Ha nem tetszene a pályán gyorsan hazazúzhatnék.
Egy ezres SV1000-ért komolyabb házimunkát kéne csinálni.Ahhoz nem lenne kedved.
na jó igazad van.
összeszedem a kutyaszart is.. meg ha van valami vízcsöpögés megoldom
Ennyire olcsón nem úsznád meg.
és ha levágom a füvet a telkén?
azért is vajon megkapom?
Általában pénzből....................de valszeg már ott tart hogy terményt,festményt és hízót is elfogad.
Mibőőő?
Vedd meg tőle.
Szép az a kék...
Biztos a telefon óta megnőtt a távolság és nem mennek sokat egy motorért.
Jaa és Zoli! Nyugodj meg, gondolom sejtheted, hányan jöttek megnézni a motort abból akik mára ígérték
Kicsit elbasztam a képet, mert ezt akartam mutatni
Jövő hétre még nem mondanak túl jó időt.... .......talán azután....
A komplett hátsó idom leszerelése után már tök egyszerű.
Sanyi!
Arló?Következö hétvége?
vágott RS 125-ös idom...
Az Rs fórumon biztos lesz, aki ajánl neked lámpával együtt.Persze faragni kell. Szívlámpásként emlegetik...
2004-es a motor. Ha számít.
Hello!

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hogyan lehet leszerelni a SV650s-ről a hátsó sárvédőt? Előre is köszönöm
A gond, hogy nagy valószínüséggel túlhúzás forog fenn.....így vagy a menet vagy valami más repedt......ennek kéne utánajárni először, a többi csak agyalás....igaz ez is...
a rézgyürü mint tömités is eszembe jutott,de az már egy kicsit gány.
magamnak ha nincs idö becsiszolni ideiglenes megoldásként alkalmaznám de eladásra...

a becsiszolást ugy gondoltam hogy a csavart és a fészkét összecsiszolni
nem is kell rá, csakis azért van rajta gyárilag, hogy el kezdjen csöpögni és lehessen újat eladni
Radiális.Itt kell.
a gyári munkahengeren sincs külön légtelenítő aztán mégis meg lehet csinálni
Utána te légteleníted. És ha nem tetszik a végeredmény középkori díjazással engedjük útjára a mestert.