Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kékes-577.........................hamletti dilemma.
Vasárnap ha minden jól megy szilvásváradon alszunk, séta gyalog majd délután go haza motorral. Akkora majd eldől mennyit tudok lenyomni motorral egy huzamban. Nem a pályán megyünk mert jön az asszony is, így két személy lesz, utazó tempó 90-110. Ha tetszeni fog az idén még bejön belgrád, nándorfehérvár 1 napos kerülővel. Meglátjuk. Ha jövő szombaton szakad az eső nem megyünk sehova. Vettem defekt sprayt, szivargyújtó aljzatot, van pici kompresszorom, gyújtöm azokat a dolgokat ami esetleg hasznos lehet.
vasárnap...miért, mi a gond?
Jövő hét vége? Ajjaj.
ezt a fost..
Ehh................mi lessz így a hírnévvel? b
Akkorra egy laza 577-en gondolkodom......arló úgysem lesz mert a víz túl hideg lenne így marad a motorozás....
ja de...

lecsúszott az olajhőmérőről a vezeték
Semmi?
Ha vasárnap akkor lehet mennék én is.
nem 8500 km és a hajam még mindig tart

Beszart már a duki?
mostmár átérzed a helyzetem
A motorozás amúgy sem a racionalitásról szól. Ennyi. Ez love. Kinek mit diktál a szíve meg a péztálcája. Nekem még egy 1 hiányzik a sorból és az a tdm. Burgman, 30nm, freewind 52 nm, tdm 80 nm. A húzás a lényeg, és ha tényleg tetszeni fog a túrázás akkor olyan gépet kell találni ami elmegy pályán is 130-140-nel utazóban, és nem ijed meg egy csöpp murvás talajtól. Az álom az erdély, de én még bölcsödés vagyok a túrában. Nem tudom mennyi tudok lenyomni egyben. JÖvő szombaton irány kékes, szilvásvárad. 2 nap 600km körüli kanyar. Meglátjuk.
Akkor jössz kakucsra pályaoktatásra...................te oktatsz mi meg megyünk utánad.
Kiderül.Ha jó akkor jó ha beszopom akkor meg legalább megtudjuk hogy szar.
És legalább nem anyukám haverjának a fiának a barátja kersztfia az áldozat.
Azért a kehes gép pontos tipusa és évjárata érdekel meg a tételes hibalista.
Egyelőre egy közkedvelt és népszerű megbízható japán gép eladása is nehézségekbe ütközik.
tesztmotor.hu okítás volt, a tréning szuper, mindenkinek egyedi tanácsok stb. Pályáztam ja, lassú kezdő csoport leglassabbika kupát nyertem el :) meg volt bólyakerülgetés sok tanulsággal. Egyedül a fékezési gyak ment jól, de azt régóta gyakorolgatom...
Csak az a lényeg, hogy menjen mint a gép... legyen húzás...
Vedd meg mihamarabb.....nem beszélnélek le róla, nyilván nem rossz gép...
Amúgyis a mekdönciig főtengely nélkül is eltolom....................van gyakorlatom.
Akkor ez jó volt?
Pályáztál is?
Naná................sőőőőt csak a busa az igazi.Asszem a pettyes.
nyugimá. :)
Mellesleg a mai tréning+kakucs óta tudom h alám a KIS sv is sok, nem ám itt a 636 meg 675 szövegelés... Csak égetném magam :) de legalább ujabb sor szört koptattam le a gumimról (nem kővágó flexxel), már csak a szélső sor van...
már megint kezded Zoli, csak visszatértünk oda, hogy gixer 1000-ret kell venni