Vasárnap ha minden jól megy szilvásváradon alszunk, séta gyalog majd délután go haza motorral. Akkora majd eldől mennyit tudok lenyomni motorral egy huzamban. Nem a pályán megyünk mert jön az asszony is, így két személy lesz, utazó tempó 90-110. Ha tetszeni fog az idén még bejön belgrád, nándorfehérvár 1 napos kerülővel. Meglátjuk. Ha jövő szombaton szakad az eső nem megyünk sehova. Vettem defekt sprayt, szivargyújtó aljzatot, van pici kompresszorom, gyújtöm azokat a dolgokat ami esetleg hasznos lehet.
A motorozás amúgy sem a racionalitásról szól. Ennyi. Ez love. Kinek mit diktál a szíve meg a péztálcája. Nekem még egy 1 hiányzik a sorból és az a tdm. Burgman, 30nm, freewind 52 nm, tdm 80 nm. A húzás a lényeg, és ha tényleg tetszeni fog a túrázás akkor olyan gépet kell találni ami elmegy pályán is 130-140-nel utazóban, és nem ijed meg egy csöpp murvás talajtól. Az álom az erdély, de én még bölcsödés vagyok a túrában. Nem tudom mennyi tudok lenyomni egyben. JÖvő szombaton irány kékes, szilvásvárad. 2 nap 600km körüli kanyar. Meglátjuk.
Kiderül.Ha jó akkor jó ha beszopom akkor meg legalább megtudjuk hogy szar.
És legalább nem anyukám haverjának a fiának a barátja kersztfia az áldozat.
Azért a kehes gép pontos tipusa és évjárata érdekel meg a tételes hibalista.
Egyelőre egy közkedvelt és népszerű megbízható japán gép eladása is nehézségekbe ütközik.
tesztmotor.hu okítás volt, a tréning szuper, mindenkinek egyedi tanácsok stb. Pályáztam ja, lassú kezdő csoport leglassabbika kupát nyertem el :) meg volt bólyakerülgetés sok tanulsággal. Egyedül a fékezési gyak ment jól, de azt régóta gyakorolgatom...
nyugimá. :)
Mellesleg a mai tréning+kakucs óta tudom h alám a KIS sv is sok, nem ám itt a 636 meg 675 szövegelés... Csak égetném magam :) de legalább ujabb sor szört koptattam le a gumimról (nem kővágó flexxel), már csak a szélső sor van...
lecsúszott az olajhőmérőről a vezeték
Beszart már a duki?
És legalább nem anyukám haverjának a fiának a barátja kersztfia az áldozat.
Azért a kehes gép pontos tipusa és évjárata érdekel meg a tételes hibalista.
Egyelőre egy közkedvelt és népszerű megbízható japán gép eladása is nehézségekbe ütközik.
Pályáztál is?
Mellesleg a mai tréning+kakucs óta tudom h alám a KIS sv is sok, nem ám itt a 636 meg 675 szövegelés... Csak égetném magam :) de legalább ujabb sor szört koptattam le a gumimról (nem kővágó flexxel), már csak a szélső sor van...