Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

110et sztem ő is, de én biztos úgy értelmeztem, hogy lakott területet elhagy, és 110-es tempóra beáll. Lakott területen lassít 60-70, és így egy 80+os átlagsebességet el lehet érni. A 110-es átlagsebességhez nyílt szakaszokon elég keményen kell menni.
A 110-et nem átlagban értettem, mert igazad van. Ezt amolyan országúti haladásra írtam.
Engem is a hegyek érdekelnek. Első körnek néztem romániát is muntele mic-et temesvártól 110 km-re. Mindennek eljön az ideje.

Itthon motorozgatok elég sokat, egy seggel a max 110km volt. A te túrád nagyon tetszene talán majd jövőre hátha.
Huhh...............a gond hogy a 110 átlag az átlag.És sosem lineáris.Ami úgy jön ki hogy város-falu 50-70.Városon kívül meg 120-140 ahol lehet.Ezt mint záró emberke jól tudom.Bár nekem megfelel.
És ezt hosszú távon az egyhenger nem díjazza.A nagy kübliben bolyongó 1 szem dugó vibrációval díjazza.
És gyorsan kipurcan.Meg nem szeret pörögni.Ami a gyorson hátrány.
Lineáris 110-en meg embert nem láttam menni.
Egy rossz szavam nem volt. "Egy napos" gurigának nem rossz az, csak ne autópályán menj, mert akkor nem látsz semmit, és tele van hullafáradt fél európát átautózó sofőrökkel az az út. Am meg ott van újvidék, pétervárad, aztán egyből a fruska gora.. hazafelé meg lehet jönni akár a tisza másik partján is.

Szegedben ez a legrosszabb.. a legközelebbi hegy is 150+ kilométerre van.
110 ok. 90 fail.
nem, az forditva vót. Nem te mentél le, hanem a murvát hozták föl az aszfaltra, nemmindegy :)

na jóéjt, megfogadtam ittasan nem fórumolok
A freewind tesztjében 140-es utazótempóról beszélnek, de szerintem ez hülyeség. Ha kevés lesz húzom neki... és jövő héten mehet a használtautóra.... Függ attól is mit hoz ez a két nap túra. Ha eladom akkor a következő tdm lesz. Kizárt, hogy kevés lenne teljesítménye, és tetszik.
110-nél már nem annyira. Engem legalábbis nem szoktak 90-es övezetben 110-nél letologatni.
Lehet, hogy a mérsékelten izgalmas út elég is lesz nekem az idei évre. Csomó várat néztem ami érdekelne. A te túrád, meg aztán maga lenne a csúcs, de talán 1 év múlva, mikor már tudom, hogy mennyit tudok mennyi és anyagilag is rendben leszek. Most motorvásárlás a burgman mellé, ház felújítás, gyerek go ovi, de mindennek eljön egyszer az ideje.
az 1. Túrádon az fog kiderülni, h a 90-110 nem elég. Letolnak az autósok. Nem autópályát mondom...
Ő pont nem.
Én is, de nálunk nagyon szar utak vannak, és ezért is mindig a túraendúrókat nézegetem. Aki ausztriába jár annak nincs ilyen problémája, de itt van problem.
Én meg pofáraesek.
én szédülök ha lelépek/lehajtok az aszfaltról, betonról...
A freewind nagyon jó gép, húz mint állat, keveset fogyaszt egyszerű, igénytelen, relatív hosszú rugóúttal, de nem tudja a pályát hozni utazóban. Nekem egyenlőre a 90-110 elég. Tényleg nem tudom mi fog történni az első túrámon. Utána még szervezek magamnak sokat, ha összejön. Ezernyi ötletem van. Ami jó nekem.
Akkor nem kell túlélőfelszerelés.
Majd lesz valami.Ha szarul számítják be marad.Ennyi.
Belgrád meglepően kellemes hely. Az oda meg vissza út az meg mérsékelten izgalmas..
Itt most lehet, hogy nem kell de legalább nálam lesz kevés helyet foglal. VÁR Ezt a szar várat meg 1 nap alatt megnézném. Nekem belgrád 240 km.
azé vedd figyelembe h amiota nincs gs500, azóta a kis sv a "kezdőmotor". Főleghogy szvsz a 4 kö9ül mindig a suzi a legóccóbb. Vagyis tetsziknemtetszik, a miénk jelenleg "az alja"...
A TDM pont annyira jó murván, mint bármi, ami nem idomos, terepen meg esetlen. Akkor inkább egy jó XTZ 750, vagy Africa
Rájöttem......................577.
kékes ottalvásos sátrazós ha jól értem...
Egynapos itthonihoz nem kellenek.Belgrádba................fene tuggya.