Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha rajta ulsz nem latod....viszon nemolcso javitani.
Aham mindjárt jobb. Én úgy tervezgettem ezt még anno, hogy vonattal bécsből hamburgig és ugyanígy vissza.csak én egy ráérős hosszabb túrának terveztem, több ország érintésével :) persze csak álom marad egyelőre.
Nem motoronként hanem egy szgk+futó....a motor jóval olcsóbb....
Nekem pl.
Mozdony......................ha idomos brutálronda............de van akinek teccik.
Van egy 1250S a garázsba csak nem az enyém, de néha kiviszem a mecsekbe nehogy ellustuljon másmint a kis sv az fix.
Mikor?
Megvan már?
Én még midíg a minnél könnyebb masinák pártján vagyok.
+1 Elő kell keríteni a bakancsomat...
Most már nagyon megkedveltem bandikát, nagyon állat ahogy megy. Ettől már csak egy nagyon jó árasított, és jó állapotú 990 Adventure tántoríthatna el
Ha 150 mocinként akkor viszont olcsóbb a hidas változatot választani mert arra ugye még oszlik a ktg ha több moci van egy buszba vagy platón. Jövőre én sajna tuti nem fogok benne lenni a csapatban ha tavaszal moci vásárlás lesz.
mikor indulunk!?
látom hiába reklámozom ez a gyalogtúra nem fog meg senkit... ........na mindegy...majd a zakopane...
Itt: link pedig a szlovák paradicsomról/hernád szurdokról pár kép akit érdekel....ide el kéne menni....
Jóféle útszakasz az!
Az U ból meg lehetne O.
A fűtős pólómnak megint nekifeszülök asszem.
3-masból meg pláne, vagy nulla.. fehér szigszalag is van
Itt: link van pár kép a trollok útjáról.....
Én a trükkös fekete szgszalaggal változtatósat preferálnám.9 ből lehetne 8 meg ilyenek.
Lassan itthon nagyon meleg lesz........................elindulunk honfoglalni.
szerintem azt se tudnák, hogy álljanak hozzá......ilyesmihez nem szoktak arrafele így ez megoldható...
hát nem... ...nyilván ők is olvastak épp egy útépítésen érvényes szabályt......az tény, hogy sok helyen korlátozzák és be is tartatják, de maga a táj sem teszi kötelezővé a száguldást....annyira más mint itt, hogy ha csak nem ott él az ember akkor úgyis állandóan nézelődik.....az a vízesés rengeteg a kristálytiszta vízzel elég érdekes....csak hát messze van...
Le kell tkarni a renccámot magyarosan.
totalcaros cikkben olvastam, mondjuk az nem tekinthető teljesen hiteles forrásnak..