voltunk ott.....nem 60 hanem kb úgy mint itthon illetve a pályán 110, de máshol annyi mint itt, a különbség, hogy minden település sőt még az erdők közepén is ott figyelnek a telepített trafik, de csak szemből....
Tulajdonképp csak Trondheim-ig kéne elmenni mert utána már egyre kevesebb a település így talán a hó kedvéért még 2-300km-t el lehet menni, de igazából ami nagyon szép és tényleg érdekes azok a fjordok és a szigeteken átívelő kanyarban bedőlő híd és az alagút.....ezért motorral csak kb 1000km-t tennénk meg....a fene tudja...
Igen, Rostockból indulva...lehetne menni Dánián keresztül is a hídon, de tulképp ugyanannyiba kerül a plusz km miatt...a Dóri nagyon beindult... .......máris elkezdett gyűjteni, tőlem kért rá...
Na de komolyan.......csak van valaki akinek fejidomos gépe van és cserélt már vizet. Az N-es verzió tiszta dor, de az idomost nem vágom. Nyilván ha levenném a bilincset és a csövet akkor az is jó lenne, de gondolom van ennek valami "hivatalos" metódusa is. Vagy lehet hogy pont ez az, mert ahhoz hogy hozzáférjek a csõ "tetejéhez" le kéne venni az idomot,ami azért erõsen epic fail lenne. Bazd de unalmas az éjszakás mûszak. :-)
Na jó,de nem ferni hozzá a beöntõ nyíláshoz a fejidom miatt. Pont emiatt kérdeztem. Amúgy az alsó csövet le kell venni? Nem elég ha kitekerem a leeresztõ csavart? Bocs ha hülyeséget kérdezek esetleg.
Ne vedd le...............a tetején a csőnek ott a betöltő.Lekapod az alsó csövet kifolyik a lé vissza az új cucc fenn majd járatod amíg kapcsol a termosztát és csekkolod mennyi van a tágulásiban.És pótolod ha kell.
Na ezé kerül rá a 80 fontos fehér darab.................már megvételkor eldőlt hogy az megy rá csak vártam egy olcsóbb fogást.Mert ilyen 100-120 font körül vannak.
Még a fék jön mert senjben elfosta magát a ragyaverte jobbos nissin munkahenger.
Sose a józan gondolkodásomról voltam híres
Megyek alvadni lassan.
Annyira hülye hogy már talán picit megkedveltem a kis pulikutyát.
Na ja...............idom nélkül könyebb minden.
Egyenlőre fel kéne hjtani karmantyúkészletet...........ha úgy is szar akkor egy nyerget.Minden van csak ebayozni kő.Nem is drága.............Annyira.
Pedig próbáltam.
Még a fék jön mert senjben elfosta magát a ragyaverte jobbos nissin munkahenger.
Ez helyett egy alacsonyabb.............csak a stílus miatt............őrült csirke a Nagy durranásból helyett egy békapofa...........hol itt a gond?