Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

voltunk ott.....nem 60 hanem kb úgy mint itthon illetve a pályán 110, de máshol annyi mint itt, a különbség, hogy minden település sőt még az erdők közepén is ott figyelnek a telepített trafik, de csak szemből....
Azt tudjátok, hogy Norvégiában a legtöbb helyen csak 60-nal lehet haladni?
Tulajdonképp csak Trondheim-ig kéne elmenni mert utána már egyre kevesebb a település így talán a hó kedvéért még 2-300km-t el lehet menni, de igazából ami nagyon szép és tényleg érdekes azok a fjordok és a szigeteken átívelő kanyarban bedőlő híd és az alagút.....ezért motorral csak kb 1000km-t tennénk meg....a fene tudja...
Nem véletlen, hogy ezt kérőbb elhagyták....nem könnyű hozzáférni, de Barna leírta, hogy kell...
Pénteken mentem egy rövid szakaszon együtt egy Multistradaval, minden kigyorsításnál a levegőben volt az eleje.
Igen, Rostockból indulva...lehetne menni Dánián keresztül is a hídon, de tulképp ugyanannyiba kerül a plusz km miatt...a Dóri nagyon beindult... .......máris elkezdett gyűjteni, tőlem kért rá...
Csak ez nehogy a bemelegítő legyen ahhoz hogy vettél egy ducati multistradat.
komp honnan, németből?
Ahogy Zoli mondja, dobogókői szezonzáró azért kemény volt, reggel 5 kor indultam 0 fokba csak hogy odaérjek a kiindulási pontra

Sose a józan gondolkodásomról voltam híres
csak bolondozom................nem veszi a lapot.
Megyek alvadni lassan.
Annyira hülye hogy már talán picit megkedveltem a kis pulikutyát.
Te mijafaszmüvelszagéesixeresgyikkal?
Tényleg nem nagy dologra gondolj..............kupak le tölcsér és adj neki.
Na de komolyan.......csak van valaki akinek fejidomos gépe van és cserélt már vizet. Az N-es verzió tiszta dor, de az idomost nem vágom. Nyilván ha levenném a bilincset és a csövet akkor az is jó lenne, de gondolom van ennek valami "hivatalos" metódusa is. Vagy lehet hogy pont ez az, mert ahhoz hogy hozzáférjek a csõ "tetejéhez" le kéne venni az idomot,ami azért erõsen epic fail lenne. Bazd de unalmas az éjszakás mûszak. :-)
Vágj félbe egy műanyag flakont, egy darab slag a szájába, majd szigetelőszalag körbe és kész
Én egyszerűen levettem..............a blokkról...................az a csavar alatt van.
Na ja...............idom nélkül könyebb minden.
Na jó,de nem ferni hozzá a beöntõ nyíláshoz a fejidom miatt. Pont emiatt kérdeztem. Amúgy az alsó csövet le kell venni? Nem elég ha kitekerem a leeresztõ csavart? Bocs ha hülyeséget kérdezek esetleg.
Ne vedd le...............a tetején a csőnek ott a betöltő.Lekapod az alsó csövet kifolyik a lé vissza az új cucc fenn majd járatod amíg kapcsol a termosztát és csekkolod mennyi van a tágulásiban.És pótolod ha kell.
Amúgy éles teszt és videjó fenn van ...................elég kellemesen kevertem kinn.

Egyenlőre fel kéne hjtani karmantyúkészletet...........ha úgy is szar akkor egy nyerget.Minden van csak ebayozni kő.Nem is drága.............Annyira.
Köszi...................az nagyonfinom.................csak nem megy rá fel.
Pedig próbáltam.
Hm.... tokico
Na ezé kerül rá a 80 fontos fehér darab.................már megvételkor eldőlt hogy az megy rá csak vártam egy olcsóbb fogást.Mert ilyen 100-120 font körül vannak.

Még a fék jön mert senjben elfosta magát a ragyaverte jobbos nissin munkahenger.
végül is emberibb a második kép...... nem emlékeztem, hogy van rajta olyan randa sötét plexi
Hupsz.....................nem.

Ez helyett egy alacsonyabb.............csak a stílus miatt............őrült csirke a Nagy durranásból helyett egy békapofa...........hol itt a gond?