Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vannak ilyenek, már csak ezért sem kell speedmotor.
Ja...............jó neked...............én alig ismerek ilyen gyopárokat.
Imádom ahogy erőlködik a szerencsétlen.
A helyi keménymag....
Téged is oltogatnak a gixxeresek?

Engem csak egy degenerált tulok talál meg.
Nekem az a kedvencem amikor azért oltogatnak, mert nem éri el az átlagsebességem a 200 km/h-át.
egyébként én se motorral, se bicajjal, de ha nagyon nem muszáj, gyalog sem megyek le a betonról-aszfaltról :-) városi gyerök, lehet savazni :-) ...na jó, az autó az kivétel, de csak ha hátsókerekes :-)
Nyugodtan...................Bár a legtöbbje egy nagyranőtt óriásbébi akkora pofával mint egy kamion.

Én jobban hiszek a saját szememnek mint az önjelölt rossik handabandázásának.
Aláírom hogy lassú vagyok és még azt is hogy othagynának.............de én mindíg hazamegyek.
Átnézzek a gixxeres topicba?
Két kanyaron belül nemhogy féktávot.............motort sem látok belőletek.
Féktávon előfordulhat,mikor követni próbálnak de mindig igyekszem helyet hagyni,fő az óvatosság!
Huhh,szerencsére megúsztátok mindannyian,nagyobb baj sohase legyen!

Csináltál videót vagy csak képek vannak?
Te nem játszhatsz a játékban
A pálmákból ítélve Zadar,móló.
Egy jobb vádli sérült csak zúzódással, ugyanis azon keresztül lökték meg a motort. A kipuffogómon csak egy 10 centis 1mm-es karc van, amit a fazer bal hátsó lábtartója okozott. Akik estek azok ma éreznek fájdalmakat csak, helyszínen nem éreztek semmit, de ez mindig így szokott lenni.
Találós kérdés! Hol készült a kép pontosan?
Azért csekkold le mielőtt megveszed.Már a méretet.
Köszi a segítséget! Hasznos infó nekem!
Csak krómgyűrű nem hinném...............asszem csak a foncsorral együtt kapható................de jó bele 1400 gsx-től a banditon keresztül a gs 500-asig mind.ha jól tévedek ez szabvány vödörlámpa.
Hali

Segíteni kellen Nincs véletlenül valakinek a polcán vagy a garázs mélyén egy SV650N (még a régebbi a Buborék) első lámpa króm gyűrű?

Megkérdeztem h mennyiért rendelnék meg a suzukiban de az ááááá .......

Előre is köszi a segítséget
Téged?
Végül is nem lett senkinek baja?
Vazz,én is mindig ettől fosok,hogy eltalálnak hátulról........
Murván én még régivel sem.
Nyilván. De senkit nem akarok olyanra kényszeríteni amit nem szeretne. Nem mindenki hajlandó akár csak murván is közlekedni..főleg egy vadonatúj géppel.. Nem jöhet mindenki CBF 1000rel terepezni
Arra meg pont a tigrincs a megfelelő.