Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Anno 80' táján,Kisvaszarnál az oroszok Moszkviccsal+original VFTS-ekkel...........örökre megfertőzödtem benzingőzzel,de nem bánom!
Plán az az őrült aki mindíg eldobta a trabiját.Hanyatt.
Tudtok!
Gratulálok!
Néztem a versenykiírást,egész jó kis mezőmy volt,kár,hogy nem tudtam kimenni.......
Gratula! A rally nekem még mindig a lada, meg a trabant! Azok tudtak igazán nagy show-t csinálni!
Kategória első lettünk, Lada kupa másodikak. Abszolútba a 76 indulóból 15.-ek lettünk ami hihetetlen eredmény egy 1.6-os LADÁ-tól ugyanis előttünk 8 Mitsubishi ( 2.0T 4WD 400Le) meg mér pár turbós kocsi van, amit ugye lehetetlen megverni. Nemsokára kész a belső és külső kamerás felvétel is. Mutatom a linket majd
Süllyed a gyomrod is?
Minek...............húz így is hogy allig bírok kapaszkodni.
Kapcsolj vissza még egyet,a barkasnak bírni köll!
1-szer csináltam ilyet,soha többé!
Az első napsütéses téli napon bánni fogod,mikor hallod a többieket az utakon zajongani!

Mi volt a Baranya kupán?
Huhh................elclaptatsz két helyre.
Küzdés? 2 perc alatt elintézem
Tehát nyersz a dolgon KB 7 rugót.............Hát ezért nem küzdök.
Pláne hogy nekem kisebb a gépem és nem nyernék rajta csak kevesebbet.
Holnap elmegyek és kivonom március 1-ig a motort a forgalomból. Visszakapok 5E ft biztosítást meg kb 5E ft súlyadót spórolok meg. Azért az nem kevés, annyiért megéri. A kivonási díj 2300ft
Az engem is......
Nemáá................amúgy érezted már hogy a kormánya nem középen van?
Huhh.............megzavart hogy munkahengert említettél.
Nem a munkahenger szimeringjére gondoltam (tudom, hogy az nem olajos), hanem az általa mozgatott rúd szimeringjére ami magát a kuplungot emeli ki.
Ez most fájt Sanyi
Pedig kéne.
Látod, nem mindenki nézi meg a másik adatlapját az első beírásnál... ......
Még mindíg 650-es.
suzukiból...
honnan rendelted?
Az az amit írtál is. A kuplung alsó munkahenger szimeringje
hát nem tom, azért köszi a tippeket.