Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most olvasgatom a hétvégi netjudo-t.....
Velem esett meg így elmondtam hamar. A történetre amire Te gondolsz annak a végeredményét láttam szombaton... hát nem szép

Megmondta az emberke hogy 1 kanyar és nem látom,amúgyis írígy vagyok rá ,meg nem ér le a lábam,és semmitsemtudok az egészől és muhaha.............annyira balfasz vót hogy ihajj..............a végére már nagyom mérges lehetett mert el akarta vágni a törkom.
Akkor viszonylag szerencsésen megúsztátok, ha lehet ilyet mondani.
A gixeresek csak annyit mondanak, hogy "ne menjünk mellékúton mert ráz".
most miért kellett egyből elmondani, húzhattad volna pár oldalon keresztül. így már semmi izgalmas nincs benne.
Lábon jöttünk végül igen. Az eset az volt, h a barcsi határtól 15km-re a főútról le kellett kanyarodnunk balra én olyan 5-10km/h-val mentem mikor hátulról belém jött a haverom akinek soha nem volt még balesete motorral pedig ment már pár km-t az elmúlt 20 év alatt motorral. Sajnos elbambult fél mp-et és az elég volt, hogy lerövidítse a fekétutat. A jobbos kipuffogómnak ment neki, minket nem lökött fel mondhatni alig éreztem meg, de ők elég nagyot estek. A Fazer a jobb oldalán kúszott szikrázva, hát nem volt szép látvány. A két utasa meg az árokba bukfencezgetett
a gixeresek majd jól megtanítanak....
Ejj vanek úr ettől még fényévekre vagyok ...............majd taníts.
a legjobb......venni sem kell.
Saját motorom nincs, de van egy 1250S a garázsban, megörzésen amíg a gazdija vissza nem jön külföldről.
Neked most mid van végülis, nagybandit? csupasz v milyen?
?
De azért lábon jöttetek haza ugye?
Pedig így lehetett menni Zadarig... meseszép idő volt, tökéletes úttal. Szépen látszik hol van a 2 komponens választóhatára, a szélei olyanok voltak a guminak mint a méz, az ujjlenyomatom is megmaradt benne. Ajánlom mindenkinek a BT023-at, minden kanyarba a sztenderen kanyarodtam
Ezen felül a Zadar felé vezető úton nagyon sok baleset volt, és mind motoros. Ott vitték az Apriliakat a tréleren fektetve Másik helyhez a mentő ment, de a szalagkorlát mellé kellett menniük 3-4 méterrel és lejjebb. Ez az év vége sok embernek elég balul sült el...
Most értünk haza horvátból mi is. Hát esés nélkül mi sem úsztuk meg...
Persze..................menő vagyok.
ki volt írva a táblára, hogy opasno krivulje, Te meg menet közben ütötted a google fordítóba
Azt már csináltam horvátoszban..................nem volt jó élmény.
Biztos van a neten angol is, vagy szépen beírod mondatonként a gugli fordítójába
De elkopik mire leérek.
a bikinire fel tudod venni a motoros ruhát a békatalpat meg ráhúzod a csizmára kivülről.
De...............olaszul van................fordítod?
Ilyenekből eldobhatót kell venni lent a parton, triumphoz nem adtak leírást, hogy ilyeneket nem tudsz?