Megmondta az emberke hogy 1 kanyar és nem látom,amúgyis írígy vagyok rá ,meg nem ér le a lábam,és semmitsemtudok az egészől és muhaha.............annyira balfasz vót hogy ihajj..............a végére már nagyom mérges lehetett mert el akarta vágni a törkom.
Lábon jöttünk végül igen. Az eset az volt, h a barcsi határtól 15km-re a főútról le kellett kanyarodnunk balra én olyan 5-10km/h-val mentem mikor hátulról belém jött a haverom akinek soha nem volt még balesete motorral pedig ment már pár km-t az elmúlt 20 év alatt motorral. Sajnos elbambult fél mp-et és az elég volt, hogy lerövidítse a fekétutat. A jobbos kipuffogómnak ment neki, minket nem lökött fel mondhatni alig éreztem meg, de ők elég nagyot estek. A Fazer a jobb oldalán kúszott szikrázva, hát nem volt szép látvány. A két utasa meg az árokba bukfencezgetett
Pedig így lehetett menni Zadarig... meseszép idő volt, tökéletes úttal. Szépen látszik hol van a 2 komponens választóhatára, a szélei olyanok voltak a guminak mint a méz, az ujjlenyomatom is megmaradt benne. Ajánlom mindenkinek a BT023-at, minden kanyarba a sztenderen kanyarodtam
Ezen felül a Zadar felé vezető úton nagyon sok baleset volt, és mind motoros. Ott vitték az Apriliakat a tréleren fektetve Másik helyhez a mentő ment, de a szalagkorlát mellé kellett menniük 3-4 méterrel és lejjebb. Ez az év vége sok embernek elég balul sült el...
Megmondta az emberke hogy 1 kanyar és nem látom,amúgyis írígy vagyok rá ,meg nem ér le a lábam,és semmitsemtudok az egészől és muhaha.............annyira balfasz vót hogy ihajj..............a végére már nagyom mérges lehetett mert el akarta vágni a törkom.