Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagy az élet.
Megköszönném.
volt már, hogy mekinél kukázó hajlékonynak vettem 1 hambit, egye fene Te is jó vagy nálam egyre
szépen bályológjál ,azt a csaj fizeti a hambit
Köfi.................érdekelni érdekel................de jelenleg a mekdönci elé lenne pénzem menni hambit venni már nem.
Így ez elnapolódik határozatlan időre.
szia !
ha még érdekel a pályázás akkor ezt Neked tették fel : http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
OK.!
jegyeztelek asszem hamarosan kereslek még egy kis heti koplalás a kóterkaján aztán meglesz
szal akkor piros az a race felirat a dobozon odabasz
Csak piros ,kék csíkokkal.
Kistarcsa ,30/6355400 munkanapokon 9:00-18:00-ig.
Postán.
színét nem kérdeztem meg hogy merrefele tudnám átvenni
Énnnnn? ? ? ? ?

Soha................assetom miaz nem még nyitogatom.

Amúgyis csak lógok.
Akkor durrog amikor teljesen nyitva a folytószelep ,és közbeszól az elektronika! Csináltál már olyat? Teeeeeee...!
Hát engem most eléggé megszólított.................
Csak nehogy rábasszak.
Az a karbis nem durrog?
Pedig hangos.
A tömegek megszólításának másik oka az ismertség növelése, vagyis a piacvásárlás. Így lehet például az idei év nagymenője a korábban alig ismert Wabard biztosító.
http://totalcar.hu/magazin/koz...
Az enyémen nincs ,én csak árulom őket. A fogyasztás csökkent ,a teljesítmény nőtt ,a csajok csak úgy ragadnak a témára ,ha elárulod hogy ilyened is van!
OK ,csak vicceltem! Bocs.
Az enyémből csak a tiltás van kivéve ,és azt eredményezte ,hogy a célegyenesben minden sebességben szépen kiforog és nem durrog be 9000-nél.
Különben általában a fokozatkijelző miatt veszik.
Arról nem beszélve h zabálja a gumikat
1000resen tóra tempóba mennyi volt nektek a legkisebb fogyasztás?
ott is van neki kipufogója ahol nem kéne-könnyen megégeti az ember lábát
más nem jut eszembe
Túl erős...............és ha s-es akkor még kényelmetlen is.
Ne vedd meg.
Sziasztok most tervezek beruházni egy 1000-es SV-re, 2003-as évjárat, 30000 km, eddig csak jót olvastam a típusról, mondjatok valami rosszat is ja és érdekelne, hogy nagyjából milyen költségei vannak, éves kötelező, átírás stb, köszönöm előre is
A vabardal hol van a kutya ásva biztosítás ügyileg?
Senki nem nézte még?
Szivesen.
Valószínűleg nehezne leszek az olvadtal menő.................tekinettel hogy ahogy nézem a futóműgeometriát kilóméteres lesz a májrécsíkom elöl.Hátul nem de ott meg nem olvadt szar van.
De lehet simáraflexelem.