Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erősebbnek erősebb..............vagyis nyomatékosabb picit...........de nem annyira hogy ne érje meg inkább a 650-es.
Hát ahhoz képest már jobban megyünk Akkor ki sem próbálom... picit az enduro jellege nem tetszik, de ha tényleg 650-es mindene, akkor állandó 2 személlyel fokozott tempóval nem lesz elég. Marad a nagy bandi ha csere lesz
Ha nem küldöd neki és csak úgy túrázgatsz semmi olyan horvátos féle "elmész mellettem hogy majd leszálltam mert aszittem állok féle tempó" akkor nincs gond.
De ha már fékhez kell nyúlni lefelé menetben 500 Kg-s brutto súllyal akkor necces lesz.
Ehh...
Nettó szar.................DL 650-sv 650 futómű/fék.
Láttam FR-ét.
Pont annyira neveletlen hogy a sótlanság árnyéka ne vetüljön rá.

Elég jó egység az egész csomag a merev sport váztól kezdve az ugyan állíthatatlan de cseppet sem japánra jellemző lötyögős első futóművön át (bár itt csaltam mert 10w-s ment bele a gyári ajánlású 5w helyett).
Talán a hátsón kell elsőre feszíteni picit vagy cserélni combosabb daytonára.
És akkor ott a blokk.............mmmmm nekem a gyorsítás-motorféken jelentkező barkaszhang a kedvencem,amúgy tök lineárisan tol mindenhol nincs nagy teljesítményugrás egyik fordultszámtartományban.
Vagyis van de szétoszlik úgy hogy mindenhol ott van.
Nem tudom, még nem próbáltam.......
Lenne lehetőségen egy DL1000 cserére... Túrázás szempontjából jobb lenne szerintem két személlyel. Futóművéről nincs infóm. Jók azok?
hááát ma lenyúltam a melltartónevűt.....nem is akartam, visszaadni .....kurva jól megy alulról, meglepődtem.....nem olyan simán jár mint a sor4, de nem is v2......valahol a kettő között, de sor4 teljesítménnyel illetve jól behangolt gép már gyárilag....a futómű és fék sokkal jobb mint a sövö.....ez van...
Mi a helyzet a csöpögéssel,merre jártatok?
Ugyan azt adja? Akkor tényleg jó lehet. A tengeren kipróbálhatom majd?
Ha belefutsz trafiba szeretnéd azt a spórt.

Amúgymeg elég a 675.................Naggyából ugyanazt adja mint az ezres.
Mámint SV-ben................me 1050..........az odabasz.
Olyanom nincs! :) Csak egy leinformálható naked! Kevés km-rel!
Nem rád írtam
Utána néztem a biztosításnak, sokkal nem drágább, vagy inkább semennyivel sem. Lehet hogy tényleg 1000-es lesz belőle.
Nem hinném, hogy nem lennék motoros! Én csak megfogtam egy jó lehetőséget, mert újként meglehetett!
Idomosat szeretnék
Ha valaki az miatt nem vesz nagyobb motort mert spórol vele éves szinten 5-10E ft-ot az nem igazi motoros. Vegyél inkább egy MZ-t. Az olcsó! És most nem azért írtam ezt, mert nem veszed meg az enyém
Csak nem mindenki hirdeti!
Csak nem használom, aztán ...
Dehogynem!....tökéletes...
Kötelezőm B3-ban 1600.- huf!

A teljesítmény adóm meg 7500.- / év! ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS! Tsanya szervizelte végig! Még így se kedvező a csupasz? :D
azok összesen kb 20 rugó/év.....persze nem kevés, van bőven jó 650 is eladó...
A kötelezőre és a súlyadóra gondolok.