Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én se tudnék.
Itt van ez e, eladó, egy éve adtam el, a mostani gazdija nem tud vele mit kezdeni
Nyugodtan kérdezz most is.Vannak akik eladják...............itt is............csak válogatni kell.
Na inkább majd akkor kérdezek ha aktuális lesz nekem a vásárlás.

Azért köszönöm a segítséget.
Ez a maximum. Ennél vannak sokkal olcsóbbak is.
Mondjuk 9 kiló egy használt 650-ért..................
Az nagyon patentnek kell lennie.
Tisztában vagyok az átírási díjakkal, és az árakkal.
De ha nincs pénz annyi amennyi kell akkor nem tudok motort venni...
Február-március felé pont felfelé fognak vándorolniaz árak.............most még lefelé és számítsd bele az átírást ami még most olcsó de jövőre nagyon masszívan drága lesz.
Én ha van pénz nem várnék jövőig.Kivonatnám oszt annyi.
900000FT-ra gondoltam maximum, ezért már van elég sok választék. De majd csak február, március felé szeretnék venni, elöbb nem, mert úgysem mennék vele sehova még.

Én csak érdeklődni jöttem ide, hátha valakinek van eladó, vagy tud eladót. Magam is kerestem már több helyen is, és vannak nagyon szépek, jó áron. A tiéd is nagyon szép.
És ha egyszer nekem ez tetszik, akkor nem fogok naked-et venni.
minden a matekon múlik.Ha van jó ár akkor eladó.Ha nincs jó ár marad.Szeretem úgyhogy nem minden áron akarok tőle megválni.
Nanemá............teis?
mennyit szánsz rá?
és meg is ittuk...
Azokat én is kipróbálnám.....a Tiéd igen jó gép így gondolom azok is jók....
....jövő héten!..
Folyt.köv márciusban.
teljesen tökéletes lett volna ez a mai karika (jó kaja,jó társaság,türhetö utak)
...csak a végére lefagytam
de megérdemeltem mert miattam dekkoltunk jó félórát
hoztam a formámat,nem tankoltam idöben,Zoli hozott egy flakonnal
Attól nem kell félni.................bár már volt hogy jött előre a hátsó..........a trükk hogy ne fékezz.
ha nem lennék befosva, hogy megcsúszik mínuszba a gumi, még télen is mennék vele ha nincs hó.

kabátba meg a nadrágba még bent sem volt a bélés, és nem fáztam
Januárban-Februárban direkt elrontom a kocsit menetrendszerűen így motorral megyek egy hétig na attól annyira belefagyok hogy kibírom márciusig.
melltartóval motoroztatok? Nem szorított sehol?

Tuti jó idő volt még ma is a motorozáshoz!

plusz ebbe a kicsit hűvösebb időben legalább jött +15 lóerő és +30Nm is

hogy bírjátok télen a nélkülözést?
Csak nem a Hencz gépe? Hallottam én is hogy eladja.
Ha mindenképp túrázós gyors csapatásra vágysz akkor először próbálj ki egy Tiumph 1050 ST-t vagy 1050- tigert is.