Amúgy ha nincs valóban keresett kinti melód amit még nem töltött be helyi erő.
Általában mint minden rendes népeknél az ilyen melóra tuti helyit vesznek fel akkor jó a dolog........bár még így is kevesebbet keresel............vagy ahogy egy ismerős orvos mondta 1,5 x többet kell ugyanazért dolgozni.
Vagy olcsóbban dolgozó lengyel,ukrán,román,kínai stb-vel kell versenyezni.
Esetleg mint unokatesó aki ezekkel versenyezett szar melóért úgy hogy ugyan sokat keresett itteni szemmel de az ottani megélhetésre épp elég de arra hogy itthonra küldj pénzt nyomorogni kell.
Bár ez nem jó szó.
Inkább 6 ukránnal bérelni egy albit,sehova csak melóba járni,csak a legutolsó filléres vacak kaával és nuku kikapcsolódás.
egyre többet gondolok én is a diszidálásra....fiatal vagyok még lehet,hogy felszívom magam és lelépek.A családot onnan is tudom segíteni.
Utálom,hogy ez a buzi banda a zsebemben kotorászik!
Van egy topic a motorozz-on a föld túloldala címen és ott ausztráliába költözött és költözők írnak a tapasztalataikról, érdemes elolvasni, meghozza rendesen a kedvet...
megjöttünk Írországból, hát ami a topicra való, az a közlekedés :) Baromi jó, h jön a szűk szerpentin, és kirakják a 100km/h táblát, aztán menj ahogy neked tetszik. Néha szövegesen odaírják, h "lassan", meg "veszélyes kanyarkombináció". De marad a száz. Nem gondolkodnak helyetted, hogy 40-nel kötelező egy kanyar előtt menni. Gyakran lakotton is 100kmh van, nem is értettem. Van, amikor helyiségnévtáblával együtt a nyolcvanat írják ki... aztán iskolára, gyerekekre szöveggel figyelmeztetnek. És az ember szivesebben fékez ilyenkor saját akaratából mondjuk pl negyvenre, mint ha kint lenne a látszólag indokolatlan 40-es tábla. persze ehhez kell némi intelligencia... aszerint is vezetnek. Körforgalomnál sincs a 80-as, 60-as lassító (hogy suttyomban jól be is mérjen a rendőr). Ugyanúgy marad a száz, csak kirakja a körforgalom táblát, aztán ott a körforgó, oldd meg ahogy tudod. Ha olyan hülye voltál, h 100-zal mentél be, akkor magadra vess. 200km autópályázás során egyetlen gyorshajtót láttam (nagy audi). Utóléréskor nem állnak egymás seggébe, mint a magyarok. Volt egy állami fekete kocsi, az 120 helyett 122-vel ment (juj!), utóléréskor nagy távolságot tartott, és kb 2 percig várt, mielött piros-kék villogót kapcsolt volna, de akkor se mászott a másikra, csak nyugisan csinálta. Az utak és tájak gyönyörűek, a baloldali forgalmat is meg lehet szokni, csak sajnos két bökkenő van: messzire van, és hát az időjárás nem a motorozásnak kedvez.
De ezt a sebességhatár-szemléletet itthon is szivesen látnám.
Általában mint minden rendes népeknél az ilyen melóra tuti helyit vesznek fel akkor jó a dolog........bár még így is kevesebbet keresel............vagy ahogy egy ismerős orvos mondta 1,5 x többet kell ugyanazért dolgozni.
Vagy olcsóbban dolgozó lengyel,ukrán,román,kínai stb-vel kell versenyezni.
Esetleg mint unokatesó aki ezekkel versenyezett szar melóért úgy hogy ugyan sokat keresett itteni szemmel de az ottani megélhetésre épp elég de arra hogy itthonra küldj pénzt nyomorogni kell.
Bár ez nem jó szó.
Inkább 6 ukránnal bérelni egy albit,sehova csak melóba járni,csak a legutolsó filléres vacak kaával és nuku kikapcsolódás.
Tuti nem vagyok buzi.
Utálom,hogy ez a buzi banda a zsebemben kotorászik!
azt teszed amit mondanak, különben kirúg és oda a vízumod=csomagolsz és mehetsz haza...
egyébként is a sárgák és egyéb 3ik világbeli retkek vannak most előnyben részesítve...
Jaja, a road train felirat kint nem vicces...Főleg, h az északi-keleti rész közt ingáznak a k***a nagy semmiben.Azt még csilliárdokért se vállalnám
Ezresnek ugyanolyan a deklije mint a 650-é?Át lehet rakni a km kihajtást?
ha komolyan érdekel
Kezd nálam is körvonalazódni valami ilyesmi téma
De ezt a sebességhatár-szemléletet itthon is szivesen látnám.
Találkozott valaki már olyan aprosággal, hogy a reggeli inditásnál elsőre , másodikra leáll mintha nem müködne a szivató?
üdv
Szerintem ha angol lenne nem szopnék.
Most legyártom a táskatartót a fejidom már rajta van még lábraállítom a fékmizéria után és kell egy hasidom de az majd jövőre.
Első gumi is esedékes a szezon elején de azt lutrizom a pályagumik közül ami adódik.