Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Első blikkre fékfolyadéknak néztem mert a fékbetét háta is olyan lett mindenfelé+tárcsa és a többi.
Nameg az első gumi oldala.
gondolom a szöveg fele marketing,de az 1100 fok jónak tűnik azért,ahhoz fékezhetek egész nap lejtőn lefele mire elérem
próba cseresznye

Zoli a telóolaj vicces,akinek múltkor szivárgott nem értette miért nem szeretem ha közvetlen mögöttem jön
Telóolajjal........................Mindent amit lehetett.
hát szerintem ez is kb annyit tud mint a rézpaszta, de igazából nem tudom így akár jobb is lehet...
Mit kentél meg és mivel?...
Az enyém úgy meg lett kenve hogy egy nyikkanás nincs.
Jövőre be kell ruháznom fékbetétbe.
"fékhez nem is a rézpaszta a legjobb, hanem van úgy nevezett fékpaszta, ami ezüst színű és 1100 celsius fokot kibír"
egyébként ezekre a területekre gondoltam,de ha minden kötél szakad bekenem zsírral a betét tárcsával találkozó oldalát,az biztos megszünteti
Na ja, Kalev is gondolom a rézpasztára gondolt......és tényleg csökken, de miért?....a belépőél letörése talán az első lépés...
a fékbetét hátulját(ahol a dugattyuval érintkezik) is érdemes megkenni vékonyan szilikonnal (vagy más höálló cuccal)+ a fékbetét nyeregre támaszkodó felületeit
sokszor igy megszünik a nyikorgás
az első mondat:
az oké hogy nem baj,csak kellemetlen minden lámpánál nyikorogva megérkezni
köszönöm a válaszod
Attól függ hova kened, de ha ahová kell akkor nem segít.....a csikorgás a betét anyagától függ többnyire na meg ha bekapott valami vackot, igaz akkor egy idő után elhallgat amikor elkopik a kosz.....amúgy nincs azzal baj, esetleg le lehet törni a belépő élét és az is lehet megoldás.....
Tsanyi!
Valószínű te tudsz nekem válaszolni:
szerinted a fékpaszta tényleg segíthet a nyikorgás megszüntetésére?brembo sportos utcai betét (szinter),alig párszáz km-rel

(bocs az offért)
Az árak nagyjából azonosak....
Há ezt mondom...........hónap rákérdezek.
Passz mennyi vót anno.............ugyanaz a halarcúhoz is a tükör mint a macskafejhez?
Róódkirály nem tud ilyesmit?......elég jó áron adta anno...
Köszönöm Zolibácsi...
Tudtam, hogy rátok lehet számítani.
Kakasd, de jobbára sugo............korabeli gixxereké tökilyen pl.
Tudsz mondani nekem egy jó bontót ?!?!
Mert Békéscsabán kimondott motorbontó nincs...
Motorbótban simán kapsz 6-8e ért.
Szasztok skacok !
Nem tud valaki eladó tükröt csővázas, idomos SV-re?
Az belefér............a blokknál a felfogatások meg ilyesmik.Aszongyák a tölem okosabbak akik már láttak ilyet.De flex megoldhatja.
R1 é meg csak vilahíd és összekötő cső kérdése.Az nem akkora macera.
Az enyémbe spesiel simán belemegy a 600 RR telója csontra.
A féktárcsával már nem vagyok ennyire biztos.
Gondolom annyira nem fér bele mint az R1 első futómű...
Ebbe ugyan nem.............nem fér bele.
Ebbe beraktam volna már az 1000-es blokkot
extrém építés!
Nagyon fájn!