Ma beszéltem Vele és van gond még....a motor meg...., de úgy döntött helyreállítja és ebben segítünk amennyire tudunk......ha valakinek vannak Fazer idomai(minden), tank, hűtő stb. az szóljon....
pont írtam is, hogy Róla nem tudok ilyesmit elképzelni. ez is csak azt igazolja, hogy akármilyen óvatos valaki bármi megtörténhet. sajnálom és remélem hamar rendbe jön Ő is és a motorja is.
Az biztos hogy engedett..............csurom olaj volt letámasztva a föld a balos meg a keréktengely levétele után egy deci olaj jött ki mert lezárta.
Még kérdéses hogy a fék is enged e.
Egyenlőre felszórtam tegnap az egészet se még a sárvédő és a fékcsövek vannak hátra..........ma vagy szombaton összerakom az egészet és vasárnap tesztelem.
Oszt kiderül ami bederül.
Ha folyik a fék akkor elrakom télire és addig bugászom egy valszeg 600 rr telót fékkel.
Vagy javíttatom a telómat meg szerzek féknyerget.............majd még elválik hogy melyik az olcsóbb megoldás.
Na ja.................nem volt nehéz a fék nélküli olajtócsa láttán amit hagyott.
A teló alsó csavarján engedte.
Mondjuk attól még szar lehet a fék.
Digónak akkor higgy ha ló legel a sírján.
Még jó hogy észreveszed mert úgy rakták össze!
Én a Csobánkai térd/vállkoptatás után vettem észre hogy lezúziuszos volt a masina!
Ugyan is az első sárvédő és a farokidom is a szín alatt piros...
Mértéktelenül boldog voltam! De hát mit vár az ember 1 kintről hozott masinától! főleg ha itthon a 2. tulaj.
Szóval nagy valószínűséggel az a 21.000 óraállás se igaz!
Főleg hogy mikor megvettem a blokkvédőt és szereltem fel ott volt a réginek a nyoma!
De úgy érzem még így is mázlim van vele! Nagyon patent a masina!
Telo.....nagyon friss az olaj benne és nagyon enyhén hajlott csavarok sehol nem kaptak menetrögzítőt,picit hanyagul szerelték össze.......óraborítás javítva volt kormányon enyhe hajlást érzek,eltérő csavarok a hútőborítás felfogatásánál,rengeteget állt és a lánc szinte használatlan mégis foltokban rozsdás.Nagyon apró jelek érezhetetlen alaposan átvizsgálva is.
Valszeg megtalált nagyon lassan valamit és sokáig állt valahol míg összejött az alkatrészre a pénz majd gyorsan összecsapták és eladták.
De az ár még így is reális érte kb.
Ha nem lesz jó feljavítjuk daytona szintjére.
Én se szeretném de most rakom össze................próbán kiderül.............kétesélyes a hibaforrás.Mindkettő szerintem az előző tulaj balesete miatt.
Tibi komolyan gondolta.............és gürizős mert látom mit melózik itthon meg mennyit...................gyakorlatilag haza meg melóba................igaz itthon megvan a 200 fölött kézbe szakácsként csak a marha felvett annyi hitelt a házra hogy juhhhhuuuuu.
tank.
hűtő
Műszer.Bár szerintem kicseszett drága.Én rákérdeznék az eladóra hogy 200-ért licit nélkül odaadja e Ez viszont új ahogy nézem.
Még kérdéses hogy a fék is enged e.
Egyenlőre felszórtam tegnap az egészet se még a sárvédő és a fékcsövek vannak hátra..........ma vagy szombaton összerakom az egészet és vasárnap tesztelem.
Oszt kiderül ami bederül.
Ha folyik a fék akkor elrakom télire és addig bugászom egy valszeg 600 rr telót fékkel.
Vagy javíttatom a telómat meg szerzek féknyerget.............majd még elválik hogy melyik az olcsóbb megoldás.
A teló alsó csavarján engedte.
Mondjuk attól még szar lehet a fék.
Digónak akkor higgy ha ló legel a sírján.
Én a Csobánkai térd/vállkoptatás után vettem észre hogy lezúziuszos volt a masina!
Ugyan is az első sárvédő és a farokidom is a szín alatt piros...
Mértéktelenül boldog voltam! De hát mit vár az ember 1 kintről hozott masinától! főleg ha itthon a 2. tulaj.
Szóval nagy valószínűséggel az a 21.000 óraállás se igaz!
Főleg hogy mikor megvettem a blokkvédőt és szereltem fel ott volt a réginek a nyoma!
De úgy érzem még így is mázlim van vele! Nagyon patent a masina!
Valszeg megtalált nagyon lassan valamit és sokáig állt valahol míg összejött az alkatrészre a pénz majd gyorsan összecsapták és eladták.
De az ár még így is reális érte kb.
Ha nem lesz jó feljavítjuk daytona szintjére.