Sziasztok!
Most vettem kevés km van bent a motor 4 évet állt elindítottuk de le is állítottuk mert enyhe kopogó hang jött a hátsó hengerből "szerintem szelep" meg volt olaj csere gyertya szűrők minden. Inditás után megszűnt a hang szépen járt egyszer csak vissza jött az a hang szerintetek mitől lehet vagy mi lehet?
Sziasztok!
Ismét félév vége van, én meg újra meghirdettem a motort:) Néhányan már biztos ismerik, talán unják is:)
Legutóbb egyetlen hívásom volt, 400-as yamaha majesty cserét ajánlott az ember 1-1-ben:)
Sok reményt nem fűzök hozzá, de hátha valaki a fa alá venne egy SV-t:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_25kw-53095
13
Sziasztok srácok
Tudom rég nem jártam erre de most lenne egy kérdésem .
Van egy eladó vadi új 650 SV kipufogom,árban megegyezzünk ,én nem használtam mivel nekem még a boltban felrakták a Bódis pufogót és nekem csak a helyet foglalja.
kértél volna meg vkit a fórumról erre a pár mondatra. én sose tanultam németül (csak sípályán, étteremben, meg autóra való alkudozásnál ragadt rám), de ennél azért szebben megfogalmaztam volna.
Mókás az biztos! De téged a világ minden táján megértenek, pont ez ne tenné! Legfeljebb elküldöd neki egy mp3-ban ahogy magyarul hangosan szótagolod hogy: "ÉÉÉN ÜTÖTTEM LE AZT AZ IZÉT EBAY! MAGYARORSZÁÁÁG! UNGARN! ÉÉÉÉRTED? KÜGGYED POSTAA"
Mivel az adatlapon nincs elérhetőség,így keress fel kérlek egy fájn ajánlattal!
Most vettem kevés km van bent a motor 4 évet állt elindítottuk de le is állítottuk mert enyhe kopogó hang jött a hátsó hengerből "szerintem szelep" meg volt olaj csere gyertya szűrők minden. Inditás után megszűnt a hang szépen járt egyszer csak vissza jött az a hang szerintetek mitől lehet vagy mi lehet?
Ismét félév vége van, én meg újra meghirdettem a motort:) Néhányan már biztos ismerik, talán unják is:)
Legutóbb egyetlen hívásom volt, 400-as yamaha majesty cserét ajánlott az ember 1-1-ben:)
Sok reményt nem fűzök hozzá, de hátha valaki a fa alá venne egy SV-t:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_25kw-53095
13
És még el is adom.
Olcsóé..............nem fog kelleni.
Tudom rég nem jártam erre
Van egy eladó vadi új 650 SV kipufogom,árban megegyezzünk
Tl1000S-re fellehet pattintani az SV1000S hasidomját úgy hogy ne kelljen fúrni faragni tehát kompatibilis vele?
Én az árverés az eBay-en.
Szeretném Magyarországon a foglalás, mint pl.
Küldj egy posta és kifizeti az árát.
Willkommen corsaracer1607
Ich habe die Auktion auf eBay.
Ich würde nach Ungarn für die Buchung, wie.
Senden Sie eine Post und zahlen den Preis.
Danke
Zoli3210
Hátha nagyobb postaköltségért elküldi közvetlen.
Angolok már küldtek így.