Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elöl hátúl sima pp.Jól tapad,jól kopik
Jól teszed......Fz6-on a sportattack,hátul 13e km-t tud......barkas is nagyjából az a kategória....
Mondom.................bepróbálom a tapadós sportizéket.
bandin elöl sportattack 15000km,hátul roadattack 10-11e km-t bír,sztem ár érték tapadás arányban valahol az arany középút....
Conti kopik.
Pirellit tesztelem.
Nekem eddig a Conti bejött,most Z6 van fennt.....ne vegyetek.....
Ma nem..............holnap.
Nem tudod Laci dolgozik? mert telefont megint nem kapta fel sokadjára sem és ha jól tudom 6kor zárnak, holnapra viszont kéne beszélnem egy talit pestre azt mondta behozza nekem a cuccokat
a földhivatalba vetett hited nem szívesen ingatnám meg...jobb, ha gyakran jársz be ellenőrizni, mert az ottani ügyintézők, némi kp-ért meg jó kapcsolatokkal bármit átírnak...
Nincs kifejezett tipushiba...............állapotra menj.
Ezt jól elírtam Ti mit ajánlanátok v-stromba,sv 1000-be (bár élőben nem láttam ,de az sv650 az kicsi nekem)gondolkodom.650 ill. az 1000, v2 suzukinál mik a tipushibák?
Benzint kell bele tankolni.
Én el se merek indulni.
Szaisztok!
Most adom el a spanyol ganémat és mindenképp v2-t(nem choppert) szeretnék venni.Ami a 1-ik gondom az az,hogy 193 cm vagyok.Tehát ti ajánlanátok v2-ben és mik a tipushibái....?
Én csak néző vagyok a H-ringen még nem előztem meg ott senkit bár lehet, hogy nem a 2.05-2.20 perces csoportba kéne indulni
Sziasztok
Ha valakit érdekel van egy sv 650 hátsókerekem lánckerékkel aggyal menesztőgumival tárcsa nélkül!
Egyben 15 e ft
Vezesd be a pálya rejtelmeibe.
+hát szívből jön
A földhivatali nyilvántartáshoz csak nem nyúlnak hozzá.. Nem plazma tv, meg rolex karóra kellene nekem..

A káoszban lehet mindenféle vagyontárgyat ide-oda írogatni.. akár kreált papírokkal is. A szerbeknél is ment ez ezerrel anno
Sosejön el amíg van összeesküvők VV meg pláza.
milyen 3-4 év?az arabok most álmodoztak a 250dolcsis kőolajról a minap az aliahmed tévén...

dip: mire te oda jutsz, h fosztogass, már a ci.... akarom mondani, elnyomott többség (addigra az lesz) már nem hagyott semmit neked
Egyszer mindennek eljön a maga ideje
Már régóta mondom hogy nem lesz itt semmiféle lázongás.
..én meg a pille utánfutóval fogok fosztogatni a lázongások közepette
Addigra saját kisméretű növényi lepárlóm lesz.