Nem tudod Laci dolgozik? mert telefont megint nem kapta fel sokadjára sem és ha jól tudom 6kor zárnak, holnapra viszont kéne beszélnem egy talit pestre azt mondta behozza nekem a cuccokat
a földhivatalba vetett hited nem szívesen ingatnám meg...jobb, ha gyakran jársz be ellenőrizni, mert az ottani ügyintézők, némi kp-ért meg jó kapcsolatokkal bármit átírnak...
Ezt jól elírtam Ti mit ajánlanátok v-stromba,sv 1000-be (bár élőben nem láttam ,de az sv650 az kicsi nekem)gondolkodom.650 ill. az 1000, v2 suzukinál mik a tipushibák?
Szaisztok!
Most adom el a spanyol ganémat és mindenképp v2-t(nem choppert) szeretnék venni.Ami a 1-ik gondom az az,hogy 193 cm vagyok.Tehát ti ajánlanátok v2-ben és mik a tipushibái....?
Pirellit tesztelem.
Most adom el a spanyol ganémat és mindenképp v2-t(nem choppert) szeretnék venni.Ami a 1-ik gondom az az,hogy 193 cm vagyok.Tehát ti ajánlanátok v2-ben és mik a tipushibái....?
Ha valakit érdekel van egy sv 650 hátsókerekem lánckerékkel aggyal menesztőgumival tárcsa nélkül!
Egyben 15 e ft
A káoszban lehet mindenféle vagyontárgyat ide-oda írogatni.. akár kreált papírokkal is. A szerbeknél is ment ez ezerrel anno
dip: mire te oda jutsz, h fosztogass, már a ci.... akarom mondani, elnyomott többség (addigra az lesz) már nem hagyott semmit neked