Lehetne..............de meg kell fúrni a szívócsöveket hozzá...........ha kiveszem cseszhetem.
Nah mindegy............hamarosan olajcsere..............ha addig nem purcan ki valami rajta akkor rákérdezek a szerelőmre hogy érdemes ebbe befektetni egy vagyont.
Évi 15e-ret.
A gond hogy már most 10 éves 180e Km-el.
2 kiló a gázszett............a kuplung az jövőre cserés már most hidegen érzem hogy rángat enyhén.
Az alja párszor oda lett vágva így kell pici kasznizás is a fenéklemezen.........nincs átlyukadva de inkább nem másztam alá.
Nem tudom ér e ennyi befektetést a következő évek.Vagy adjam el a bánatba és ugorjak fejest az ismeretlenbe.
Országos szinten szerintem a mi városunkban a legdrágább az üzemanyag. Ha átmegyek szegedre 10 ft-al olcsóbb. A gázolaj még többel. Vicc. Már csak passzióbol is kijárok romániába tankolni mégha nem is nyerek sokat mert rossz a forint.
A kocsiba akarsz gázosítani? Ha sokat mész vele behozza.
Rámegy a 180-as.........................csak vicces lesz vele kanyarodni.
Ha spór miatt akkor még csak-csak de hogy vastagabbnak nézzen ki...............felesleges.
PR2-t felszórsz az eleve szélesebbnek néz ki 160-asban is.
Ezt most ugy nemertem.......ha a trafira gondolsz csekk meg nem jott........de meg johet.
Kicsit felszivom magam penzben es megy fel egy lezerblokkolo.
Nah mindegy............hamarosan olajcsere..............ha addig nem purcan ki valami rajta akkor rákérdezek a szerelőmre hogy érdemes ebbe befektetni egy vagyont.
A gond hogy már most 10 éves 180e Km-el.
2 kiló a gázszett............a kuplung az jövőre cserés már most hidegen érzem hogy rángat enyhén.
Az alja párszor oda lett vágva így kell pici kasznizás is a fenéklemezen.........nincs átlyukadva de inkább nem másztam alá.
Nem tudom ér e ennyi befektetést a következő évek.Vagy adjam el a bánatba és ugorjak fejest az ismeretlenbe.
A kocsiba akarsz gázosítani? Ha sokat mész vele behozza.
Bár sokat nem fog segíteni.
Még mindíg gázosításon törpölök.
Avval olcsóbb lesz a szaladgálás.
Jó hír nincs. Felére az autópályadíj... már majdnem örül mikor mondják, úthasználati díj lesz minden útra vicc...
TC-n van róla cikk
jó hir hogy az éves autópályadij felére csökken
a rossz hir hogy kötelezö lesz mindenre
de ez még csak terv(tesztelik a közvéleményt)
...készithetnének maguknak kistestvért
Ha spór miatt akkor még csak-csak de hogy vastagabbnak nézzen ki...............felesleges.
PR2-t felszórsz az eleve szélesebbnek néz ki 160-asban is.
Kicsit felszivom magam penzben es megy fel egy lezerblokkolo.