Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem............leütöttem egy lámpát.................németbe postáznak csak.
2-3 év alatt behozná az árát.
olyan aki ilyet vállalna nem nagyon. amúgy miért kellene, itthonról nem viszi el a posta?
Apropó............nincs egy német ismerősöd,rokonod ahova küldethetnék csomagot és továbbküldené nekem?
Lehetne..............de meg kell fúrni a szívócsöveket hozzá...........ha kiveszem cseszhetem.

Nah mindegy............hamarosan olajcsere..............ha addig nem purcan ki valami rajta akkor rákérdezek a szerelőmre hogy érdemes ebbe befektetni egy vagyont.
a gázszettet nem lehet átszerelni másik autóba ha úgy alakul? csak teljesítményben kell stimmelniük, nem?
Nem.............cserélni nem................csak ha valami bekrepál rajta drága akkor cseszhetem a gázszettet.Többe lesz mint az értéke.
Mindenki punnyad?
Kérdés, hogy akarsz-e kocsi cserét. Ha nem szürcsöl sokat miért is vennél másikat, kicserélteted a kuplungot és ennyi. Nem sok az a 180e km.
Mondjuk azt nem.
Évi 15e-ret.
A gond hogy már most 10 éves 180e Km-el.
2 kiló a gázszett............a kuplung az jövőre cserés már most hidegen érzem hogy rángat enyhén.
Az alja párszor oda lett vágva így kell pici kasznizás is a fenéklemezen.........nincs átlyukadva de inkább nem másztam alá.
Nem tudom ér e ennyi befektetést a következő évek.Vagy adjam el a bánatba és ugorjak fejest az ismeretlenbe.
Országos szinten szerintem a mi városunkban a legdrágább az üzemanyag. Ha átmegyek szegedre 10 ft-al olcsóbb. A gázolaj még többel. Vicc. Már csak passzióbol is kijárok romániába tankolni mégha nem is nyerek sokat mert rossz a forint.
A kocsiba akarsz gázosítani? Ha sokat mész vele behozza.
PB-zed a háromhengerest?
Ha románoknál megy itt is lesz.
Bár sokat nem fog segíteni.
Még mindíg gázosításon törpölök.
Avval olcsóbb lesz a szaladgálás.
Reméljük ez hülye ötlet megy a kukába. Esetleg fizessenek a külföldiek, mint mi romániába. Ennyi.
Ott van az én szövegemben is a lehet szó. Az autópálya eddig is lóvés volt mindenre.

Jó hír nincs. Felére az autópályadíj... már majdnem örül mikor mondják, úthasználati díj lesz minden útra vicc...

TC-n van róla cikk
jó hir hogy az éves autópályadij felére csökken
a rossz hir hogy kötelezö lesz mindenre

de ez még csak terv(tesztelik a közvéleményt)
...készithetnének maguknak kistestvért
Szivesen.
Kösz!
Rámegy a 180-as.........................csak vicces lesz vele kanyarodni.
Ha spór miatt akkor még csak-csak de hogy vastagabbnak nézzen ki...............felesleges.
PR2-t felszórsz az eleve szélesebbnek néz ki 160-asban is.
Köszi a választ, bár tudomásom szerint a 180-as gumi nem megy rá a 650-esre.... Ezért is kérdeztem rá a 170-es méretre... :S Most akkor mi a helyzet?
Na arra kíváncsi leszek hogy küldesz el valakit virágnyéelven a picsába.
csak értetted. próbálok alkalmazkodni az új trendhez, hogy semmit nem úgy írunk le ahogy van, hanem virágnyelven
Ezt most ugy nemertem.......ha a trafira gondolsz csekk meg nem jott........de meg johet.
Kicsit felszivom magam penzben es megy fel egy lezerblokkolo.
180 alatt nem teszünk gumit a 650-re