Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rámegy egy 2000-es évjáratú 650-es SV-re a 170 es gumi? Köszi a választ!
Roadking:
Hasidom mellett érdekelne még komplett jobb első index
tényleg, a legutóbbi túrának lett valami utóíze?
A turazas nem faradsag........bar a sok egyenes kicsit idegesit mig odaerek a jo reszhez.......de a tobbi karpotol es a dolog kikapcsol.
Ebben az evben annyit elertem hogy a gepenmaradas gorcsolese helyett elkezdtem elvezni a dolgot.
Szep taj,kanyargos jo utak haverok buli fanta tengerpart,hegyek.
Ha bepakolok a kocsiba hat tonna cuccot es lemegyek valahova vizpartra heringnek a tobbi szazak melle azt nem elveznem.........valszeg ezert sem memtem ezelott szinte sehova nyaralni.
Nem beszélve a vagyonszerzési illeték kedvező változásáról. Akinek fiatal poweros gépe van megnézheti magát. Vicc az egész. Térdel a piac, pénz nincs senkinek, ami meg van gépjármű van azt meg kell gondolni. ami meg fölösleg és adót lehet fizetni utána ki kell pucolni az udvarról. Lehet hogy bevezetik az út adót is. Tehát nemcsak pályára kell csöngetni. Ne vicceljünk már.
mint a viccben (bár lehet már hallottátok):

január 1-gyel bevezetésre kerül az 50.000 forintos bankjegy, közölte az MNB.

Két ikonikus figura lesz rajta: Cicciolina és Rózsa Sándor, hogy ezzel is emlékeztessenek mindenkit, jővőre kurva betyár világ lesz itten
Persze megértelek téged is:

Baszd meg ha motorra ülök akkor nemá, hogy fostalicska módjára toljam. Legyen a lábam közt valami és ha odalövöm neki akkor viszont látásra. Nem beszélve ha túrázni megyünk akkor felpakolva pályán tudnia kel a 140-150-et.

Igazad van. Kinek mire kell a motor.
Voltam túrázni, de baszott kényelmes vagyok. Nagyon elfáradtam. Bár mikor felvettem az fz6,sv650, xj6 diversion, gsr 600, üléspozícióját akkor egész már érzés fogott el. Egyenlőre nem veszek semmit. A fél év nincstelenség nagyon betette a kaput. A kirándulás azóta is csak autóval jut eszembe. Lenyomni meg nem akarok senkit. A freewinden is csak lobogtam ha húztam egy csutka gázt. Volt, tetszett, vége.
Meg mindig konnyu eros naked.jobb,elvezetesebb mint egy kanape meretu hokedli.
Ha robi akkor max 250-es es kicsi.
De meg azsenagyon.
Elegvolt eccer robi bar csiptem azt is.
Ha megyek akkor jol akarom erezni magam.
Hát hogy a pöcsömbe ne lenne? Blöki adó van lesz. De tényleg a politikát ne. Attól még az én jó gyomrom is felfordul. Ma ünnep van. Ma elvitték a freewindet. Jó gép volt, de tata vagyok. Nem kell speed, csak város elég a burgman. Nem akarok finanszírozni két motort.
(A töltet a fejbe már megvan)
Lessz e bicikliado?

De ha lehet politikat ne mert attol tikkelni fogok.
miniszter úr behajolhat a lábam közé. Tudtuk, hogy szarból aranyat nem lehet csinálni, node ekkora szart? A freewindemet ma vitték el. Biciklit veszek helyette van kérdés?
Menne a multi is csak server és ping kérdése.
Magyarul megnézheted, hogy alkalmas -e a géped hogy futtasd a játékot. Nem hiszem, hogy a te gépedben dühöngene a dd5-ös video memoria valami jobb geforce video chipsettel.
?
Mw3-on gondolkodom.........4850 512mb, 4gb ddr2, amd 6000xp+............a virágbolti faszán megy, de engem csak a multi érdekelne...........vagy inkább legyen tavasz és lehessen motorozni..
Végülis csendben jegyzem meg a mezőgazdasági és a külkereskedelmi mérleg mintha jobb lenne a vártnál.
Hát a miniszter úr megmondta.. tán nem hiszed el?
Sikerek?
Sztem amerika bekaphatja..! A mi láthatalna sikereinkkel nem vetekedhet a 150 forintos benzinár!
ügyes invesztor!

én a bad company 2vel voltam így + vietnám exp.
megérné kint pöfögtetni: olcsó a benya , 120huf/L

Laller: én nem, mert a 4830 (512mb), 2gb ddr2 @ 800-on, x2 4800+ nem elég hozzá.
Hogy te gyerek mellett mikbe fektetsz be.
Aszittem az eldobható pelenka csődbe viszi a gyerekvállalókat.
amúgy 9 rugó a boltban, 5 ezerért van orosz változatú kulcs, csak azzal machinálni kell, hogy angol nyelvű legyen. én megvettem boltban, mert úgy voltam vele, hogy ennyiből egy nap motorozás benzinköltsége nem jön ki, ezzel meg remélhetőleg elleszek tavaszig.