Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ha komplett rendszert vettetek,nem csoda hogy olyan kedves volt a Sanyi bácsi veletek.
Egyébként rajong az öreg a motorokért.Van egy mv augusztája is,de szerintem még sosem ment vele
xenonod van vagy csak xenon-gázzal töltött izzód?
Nem!
Az áttétel már padolás után volt.
Komplett rendszer ment rá a dobok helyett.
hát a másolathoz nem kell
Ice:
A két sportdob közötti, loerő növekedését az áttétel módósítással érted el?
csak az enyémből ki lett polírozva a jelzés.Az előző gazda szerette ha csillog a dob
semmi sem történhet,max azt mondja csak személyesen ad,szemrevételezés után
Pròba cserko.......
ha kapok, igen!
Ha szereted akkor jò munka,ha nem akkor sz...pos...
lemásolod nekem is a kapott dokument-et ha szépen kérlek?
Fater is csöves!Meg olykor én is
szerintem én holnap fel is hívom
Csőszerelèssel foglalkozunk,oltò rendszereket gyàrtunk ès szerelünk..
Te is valamilyen vasas vagy?
Az az irodának készült helyiség,csak télre motor garázs lett az asszony nagy örömére.
Ne agyalj.................telefon.................max elküld melegebb éghajlatra.
De szerintem nem.
Két válasz legvalószínűbb.
A.Mondja hogy hozd el megnézi hogy az övé és ad paper
B.Simán küld papert.
Az én céges tapasztalatom az,hogy ha telefonon kérek egy megfelelőségi nyilatkozato egy általa készitett termékről akkor emailon megküldik.
apropó!
Neked parkettás a garázsod?Jól láttam?
én nem azt mondom,hogy nem ad,hanem ha csak úgy fel hívom és mondom neki:
dozer vagyok Batéból és van egy bódis kipufogóm csak elveszett a papírja.Küldene nekem az alábbi címre egy bizonylatot?

Lehet én sem küldenék.

A kipufogó vásárlás és személyes felkeresés más tészta.Úgy lehet,hogy járható út.
Mi voltunk nála mint szakmabeli,és teljesen korrekt volt.
Mindent bejártunk,és megmutatott.
Szerintem ad ha az övé.
Hivd fel,és mond meg milyen dobod van,és milye n számok vannak rajta.
Nekem sajnos az előző gazdája kipolírozta az egész savazást a dobból,u.h. még az sincs.Papír sincs.
Először azt hittem hamis,de megkérdeztem egy Bódis dolgozót és ő azt mondta,hogy ez bizony igazi.

Javítottam annak idején hegesztő gépet az öregnek (Bódis Sanyi bácsi) és elég bizalmatlanok voltak az idegenekkel.Abból gondolom,hogy nem biztos,hogy csak egy telefon hívásra ad papírt.Ha oda gurulsz a mocival és a dobbal előzetes megbeszélés alapján,akkor lehet,hogy kapsz papirost
Küldj egy fényképet is neki...