Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké.
Szép napot és BÚÉK mindenkinek

Kérdésem lenne

Tud e valaki nekem itt Bp.-én egy nem túl drága airbous festőt,aki még szépen és gyorsan is melózik,mert az oldal idomot kellene megpingálni,mivel a carbondekorral rettenetesen pocsék formát öltött a kis drágám
Hát nálam a karbantartás az a mosás,olajcsere,lánckenés,légszűrő gyertyacsere gépkönyv szerint.
Ha rendszeresen karbantartod nem kell órákat csutakolni. Az enyhe felületi rozsdát a polírpaszta szépen leviszi és csak 10 perc az egész mutatvány.
Hát ahogy érzed.
Ez egy-két óra csuszatolás után néz ki így.
Ami szép.
De én megyek inkább annyit.
Olajat is kár cserélni, mert úgyis elhasználódik.
Elindulsz és 2e után ugyanolyan lesz.
A napokban téma volt a leömlő tisztítása. Nos csiszolópapír és polírpaszta a következő eredményt hozta.
Látod mondtam.........
Nem szoktak cseszegetni,a vizsgán nem ezzel szokott gond lenni.(Kipuf,rendszám, )
ma én is kerestem öket...Várom a visszahívásukat...Kérdeztek motortipust mindent.. cimet elérhetőséget,és ,hogy hogyan vagyok megelégedve a dobbal...Kedves volt a hölgy..
én is bizakodom
még rá is kérdeztem nálunk, meg írták is, hogy ők sem kaptak hozzá. majd kiderül ki füllentett.

remélem nem a megbízhatóságuk miatt hívják fullgáz-nak őket
És a fullgáz tényleg nem adott?
Felhivtam a 82511216ot. Egy nő vette fel, a nevét nem értettem. El küldött hogy kérjek attól, akitől vettem(full-gas). Mikor mondtam, rögtön stílust váltott, bemérgesedett, mi az hogy a full-gas nem küldött mellé. Ma nincs bent a főfőnök, de megbeszéli majd vele, és keresni fognak, hogy majd ők vagy a full-gas küldi.

Bizakodó vagyok :)
Ice yardok nem szóltak még? meg műszakira ezzel viszed?
Én nem ismerem................................de lehet majd jönnek mások és ők igen.Korán van még.
Mar hivta es emailt is irt neki de egyikre sem reagalt!Ezert gondoltam segitek neki es itt erdeklodom!
Akkor telefonon kéne hívni az ipsét...................hátha még nem adta el.
A fehervar topicban is probaltam,de eddig semmi valasz!
Hát................öhhhm................sárga.
Innen jónak tűnik.Ízlésesen van felszerelve extrákkal.A tipikus törés-jegyeket én nem látom.Megér egy személyes megtekintést.Szép motor!
Talán a fehérvár topikban ismerik.
Sziasztok! Olyan kerdessel fordulnek hozzatok,hogy egy baratomat erdekelne a lentebb belinkelt sv650! Tudom hogy mar egy eves a hirdetes,de egy probat meger! Nem tudtuk elerni,esetleg valaki tud rola valamit vagy egy ugyan ilyet eladot? Segitsegeteket elore is koszi!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Xenon van benne,én mindig azt teszek bele.(K6000)
Meg van még az MV Agustája,emelőn áll és kb 1km van benne.
Amikor ott voltunk,megmutatta az új csőhajlító gépét(kb300fok hajlítása rogyás nélkül!) és az új műhelyt irodával.