Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van még KB 3-4 hét.Addigra begyógyul................de a flexvágás kurvasokáig érzékeny..............jópárszor gyalultam a kezemet le.Csontig.
Mire jóidőlesz kicsit feszülni fog.
Köszi
Ja egyből el is égette
Csak a varrás előtt a tisztításnál volt havim...
A lényeg hogy megvan, mozog, csak korlátozottan.
De majd helyrejön!
Hülye dolog, de az első ami eszembe jutott... Hogy fogok motorozni?
Tiszta agyrém...
Nekem első élményem mikor hazahoztam az SV-t 160 kmt vezettem éjszaka és a gári fénnyel is jól láttam, ilyen jégkék színű H4 est az autóba tettem, egyetlen egyszer zavart a fénye, esőben és hóban.
Jobbulást.
Mivel nincsen olyan arckönyvem így passz................de a flex az szokik harapni...............de szerencse hogy nem vérzik sokáig.
Igen. Mázlim van. Csontot nem ért szerencsére... de tuti idő kell mire újra rendesen működni fog! Majd szólok a Dokinak, hogy szivacslabda helyett melleket írjon fel Hátha hamarabb gyógyulok
sajnálom.Láttam a facebook-on,milyen szépen elintézted a kezed.
Én lábadozok!
Ha akad valakinek kormányvége amire rámegy egy felesleg kuplungkar... Aminek egy rugó ad erőt! Azt szívesen fogadnám!
Pár hét múlva rehabilitáció!
Szóval sajnos nem kora tavasszal kezdem a szezont!
Hála 1 flexnek...
Előtte nem is volt ezres.Általános állapotra figyelj tipikus hiba nincs nála.
Vanyeknak van eladó kellemes állapotú.Bár lehet azóta eladta.
Sziasztok!

Január hatodikán fellőttek a hondámmal az űrbe. Venni szeretnék egy sv1000-et. Kérlek segítsetek, mire figyeljek a vásárlásnál. 2003 tól a cicaszemest venném. A típushibákra lennék kíváncsi nem általánosságokra. Előre is köszi.

Széles utat!

Mayergabesz (VoltIdőHogyHondás)
Komolyan éjjellátó módra készültök?Nappal nem akartok motorozni?
hát most konkrétan nem tudom megmondani.... a dobozon annyi volt h H4-es izzó, "with xenon gas".... és h 60 v. 90% emelt fényerő... őő nappal is jól láccik, kipróbáltam este, igaz nem menet közbe... kert egyik végéből a másikba is bővel ellát... szépen világít, a reflektorra viszont kimondottan vakító...
sima kékes halogén? éjjeli közlekedésre sztem nem alkalmas viszont nappal talán feltűnőbb a szembeforgalomnak
nha hát valami ilyesmi lett az új fény...
Barkóbázunk.
vagy honnan?.........
Vagy hova.
vagy mibe?
Az nem a legjobb.
influenzából.
Miből?
lábadozik.

Motorozik.
nem