Van még KB 3-4 hét.Addigra begyógyul................de a flexvágás kurvasokáig érzékeny..............jópárszor gyalultam a kezemet le.Csontig.
Mire jóidőlesz kicsit feszülni fog.
Köszi
Ja egyből el is égette
Csak a varrás előtt a tisztításnál volt havim...
A lényeg hogy megvan, mozog, csak korlátozottan.
De majd helyrejön!
Hülye dolog, de az első ami eszembe jutott... Hogy fogok motorozni?
Tiszta agyrém...
Nekem első élményem mikor hazahoztam az SV-t 160 kmt vezettem éjszaka és a gári fénnyel is jól láttam, ilyen jégkék színű H4 est az autóba tettem, egyetlen egyszer zavart a fénye, esőben és hóban.
Igen. Mázlim van. Csontot nem ért szerencsére... de tuti idő kell mire újra rendesen működni fog! Majd szólok a Dokinak, hogy szivacslabda helyett melleket írjon fel Hátha hamarabb gyógyulok
Én lábadozok!
Ha akad valakinek kormányvége amire rámegy egy felesleg kuplungkar... Aminek egy rugó ad erőt! Azt szívesen fogadnám!
Pár hét múlva rehabilitáció!
Szóval sajnos nem kora tavasszal kezdem a szezont!
Hála 1 flexnek...
Január hatodikán fellőttek a hondámmal az űrbe. Venni szeretnék egy sv1000-et. Kérlek segítsetek, mire figyeljek a vásárlásnál. 2003 tól a cicaszemest venném. A típushibákra lennék kíváncsi nem általánosságokra. Előre is köszi.
hát most konkrétan nem tudom megmondani.... a dobozon annyi volt h H4-es izzó, "with xenon gas".... és h 60 v. 90% emelt fényerő... őő nappal is jól láccik, kipróbáltam este, igaz nem menet közbe... kert egyik végéből a másikba is bővel ellát... szépen világít, a reflektorra viszont kimondottan vakító...
Mire jóidőlesz kicsit feszülni fog.