........szé nem váltottál biztosítót amikor lehetett.Én KB 3e-ret spóroltam meg a kocsin csak mert átmentem másikhoz.És most 11e a kocsi.A motorra csak azért nem most mert szeptemberig nem lehetett.
a biztosítást meg már decemberben tudhattad mennyi lesz, sőt még választani is lehetett. én minden évben újrakötöm ugyanannál a biztosítónál, így mindig spórolok pár ezer Ft-ot ahhoz képest mintha nem kötném újra.hogy miért jó ez nekik, egy csomó plusz adminisztráció.
Tavaly az éves biztosításom az 1000-esre 20.100ft volt, most jött a levél, h idén ugyan ennél a biztosítónál egyel nagyob (vagyis 1-es ) bónuszbesorolásban 31.700ft lesz + adó. Isznak ezek vagy mi a fene? Megnéztem egy kalkulátort most és 5 biztosító is van ami tizen ezer ft-os. Rohadjanak meg! Jaa a súlyadója a motornak most jött meg, pontosan ugyan annyi mint a kocsimnak vagyis 25.100ft. Összességében ez azt jelenti, h a kocsim és a motorom biztosítása és súlyadója együtt több mint 110E ft. És ezért a pénzért csak a garázsban állnak!
egyébként nekem is a daytona tetszene jobban, abból vannak újak is, nem álltak meg 2006-ban :). Csak azt olvastam róla, hogy elég kicsi. :-)))) (mármint 180+cm embernek).
De egyébként tényleg kicsi-jáccos a cucc.
A kisfehét speciel kisebb mint a sövö.
De nem baj...........tényleg jobban kezelhet kis cikk-cakk járgány.
Bár most hogy mondod.
A 2005-ös sportgép agyongyapálva és váltószéthullós kawa ami még kicsi is brrrrrrr nem kell neked az.
Inkább egy jó kis daytona 675.A kategória legjobbja.
Árámyszínű.Mmmmmmmm
Esetleg fehér-kék se.
1. 2005-ös már most is öreg
2. 636cc az KICSI!
:-)
Mostanában nézegettem...........a 2010-es R Matte Blazing Orange színe nagyon bejön.
De az enyimé KICSI :-)
(a nagy be se férne a tárolóba, ahol tartom, a kipuf miatt).
Upsz.
Én pedig: telibefújnám fehérrel, és buzis-e vagy csajos-e, nem érdekel: piros nyergeket rá.
Egyébként, színkódtáblázat évjárat szerint:
http://svmedia.hu/svmedia/www/adat.htm