Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nöm................van bútorfilcem.Azzal kell kitömni a házat.
nem is kell ilyen marhaságokra költeni mint légszűrő, elég ha egy papírzsepit egy befőttes gumival rögzítesz a szívócsonkon
Gyakorlatilag tökmindegy csak KB 25 centi szer 3-as legyen a szűrő KB.
és mikori év járatú,milyen motoros,milyen kivitelű civic?
Mert az autós boltban folyton ilyeneket kérdeznek!
Szia!

Jó kezekben van, lánc már új van rajta, meg első fékbetét is most lett cserélve, csak gondoltam a 30as kötelezőt előrehozom hogy ne nyár közepén kelljen vele szerelőhöz szaladgálni:)
Szia!
Létezik 8 db-os csavarral együtt 3000 Ft-ért.
MRA plexiből nézd meg az S-es vagy a T-s változatot az mra.de honlapon.Szállítási idő 7-10 nap.
30e-nél van a kötelező, ha jó kezekben volt akkor azt megvárhatod szerintem. ha még a gyári lánc van rajta akkor azt érdemes közelebbről megnézni.
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék hogy mit érdemes cserélni 28ezres SV1000nél? Köszönöm!
honda civic szüröje,gyári beszállitótól,teljesen ok (ránézésre sem hilfo minöség)
Sanyinál mértük a vákuumot,összehasonlitottuk gyári sv szürövel,szinte nem is volt a különbség
...de bárki elviszi a fedelet egy autósboltba,és kér egy olyan légszüröt amit az asztalra lerakva,rá lehet tenni a fedelet találhat hasonlóan müködö megoldást
Visszaveszi a Nagy-vas. Veszek majd gyárit.
Tavaly januárban még 6700-ért szórtam bele a sövöbe.Most meg 8500 volt a trip-be.
Hiflot meg nem tudok venni.
Csak K&N-t.

Ahhoz meg irtó tortúra leszedni a légszűrőfedelet.
A hilfo azért kb 20-25%-kal olcsóbb...ha csak nem valami nagy eksön volt a gyári....3 éve a gyárinak az árától tényleg csak párszáz ft választotta el, akkor én is azt adtam, de már két éve nagyobb lett a különbség...
Sajnos reszelgetni kell ha nem akarod erőltetni, úgy is belemegy csak a jóérzés hiányzik. ....a Gss félére kíváncsi leszek, hogy beválik-e mert amúgy jól nézett ki és nevetséges ára volt...
Mindenképp gyárit.Bár GSS belehekkelt egy autóét 1500-ért asszem vagy valami ilyen árban.
igen, tavaly nyáron - budakalászon, ha jól emlékszem.

lehet azóta emeltek egy kicsit
Gyárit suzuki kereskedésben vetted?
én is így jártam vele, vettem gyárit, mert nem akartam gyilkolni a légyszűrőházat. - egy árba vannak plusz minusz 1-200 forint.

Állítólag bele lehet tuszkolni valahogy
Sziasztok!

Légszűrőt cserélnék, de nem akar jó lenni a légszűrőházba a Hiflo szűrő. Kisebbnek néz ki 1-2mm-rel, a pereme nem megy a helyére.
Találkozott már valaki ilyennel?
Sziasztok! 2004-es SV650S-re tud valaki jóféle duplabubis plexit? Nekem MRA racing volt rajta, de elrepedt. Igazából nem is tetszik annyira, valami gömbölydedebb kellene, de eddig nem sikerült kiguglizni semmi jót. A másik kérdésem a plexit rögzítő gumianya, eléggé viseltesek amik nekem vannak, gyáriban 1000 huf/db fölött találtam cikkszám alapján. Nem gyáriban pedig ez a legolcsóbb amit lehet kapni: http://www.roadside.hu/index.p... . Csak ebben meg nem vagyok biztos, hogy jó hozzá. Ha valaki tud valami jó forrást ne tartsa magában. Köszi!
Szia! Mikor gyártották a gumikat?
Valamit le kellett.
Nekem is bejön! Nem is értem, ezt miért kellett rajta lecserélni
Nem...............de én le nem veszem.Nekem bejön a duplalámpa.
Zoli!
Láttad a tripla KávéRacsing gépét? Levették a két bögrét, és raktak föl helyette egy vödör lámpát. Látod látod Ők is az SV érzést erőltetik! Kár volt cserélned!
Sziasztok!

Van egy pár új integrált indexes visszapillantóm B-King, GSF 600, GSR 600, SV 650, SV 1000 típusokhoz! Ha esetleg valakit érdekel, írjon!:)
12be bármikor megválok tőle! Nekem más az illesztési pont:(