Jó kezekben van, lánc már új van rajta, meg első fékbetét is most lett cserélve, csak gondoltam a 30as kötelezőt előrehozom hogy ne nyár közepén kelljen vele szerelőhöz szaladgálni:)
honda civic szüröje,gyári beszállitótól,teljesen ok (ránézésre sem hilfo minöség)
Sanyinál mértük a vákuumot,összehasonlitottuk gyári sv szürövel,szinte nem is volt a különbség
...de bárki elviszi a fedelet egy autósboltba,és kér egy olyan légszüröt amit az asztalra lerakva,rá lehet tenni a fedelet találhat hasonlóan müködö megoldást
A hilfo azért kb 20-25%-kal olcsóbb...ha csak nem valami nagy eksön volt a gyári....3 éve a gyárinak az árától tényleg csak párszáz ft választotta el, akkor én is azt adtam, de már két éve nagyobb lett a különbség...
Sajnos reszelgetni kell ha nem akarod erőltetni, úgy is belemegy csak a jóérzés hiányzik. ....a Gss félére kíváncsi leszek, hogy beválik-e mert amúgy jól nézett ki és nevetséges ára volt...
Légszűrőt cserélnék, de nem akar jó lenni a légszűrőházba a Hiflo szűrő. Kisebbnek néz ki 1-2mm-rel, a pereme nem megy a helyére.
Találkozott már valaki ilyennel?
Sziasztok! 2004-es SV650S-re tud valaki jóféle duplabubis plexit? Nekem MRA racing volt rajta, de elrepedt. Igazából nem is tetszik annyira, valami gömbölydedebb kellene, de eddig nem sikerült kiguglizni semmi jót. A másik kérdésem a plexit rögzítő gumianya, eléggé viseltesek amik nekem vannak, gyáriban 1000 huf/db fölött találtam cikkszám alapján. Nem gyáriban pedig ez a legolcsóbb amit lehet kapni: http://www.roadside.hu/index.p... . Csak ebben meg nem vagyok biztos, hogy jó hozzá. Ha valaki tud valami jó forrást ne tartsa magában. Köszi!
Zoli!
Láttad a tripla KávéRacsing gépét? Levették a két bögrét, és raktak föl helyette egy vödör lámpát. Látod látod Ők is az SV érzést erőltetik! Kár volt cserélned!
Van egy pár új integrált indexes visszapillantóm B-King, GSF 600, GSR 600, SV 650, SV 1000 típusokhoz! Ha esetleg valakit érdekel, írjon!:)
12be bármikor megválok tőle! Nekem más az illesztési pont:(
Mert az autós boltban folyton ilyeneket kérdeznek!
Jó kezekben van, lánc már új van rajta, meg első fékbetét is most lett cserélve, csak gondoltam a 30as kötelezőt előrehozom hogy ne nyár közepén kelljen vele szerelőhöz szaladgálni:)
Létezik 8 db-os csavarral együtt 3000 Ft-ért.
MRA plexiből nézd meg az S-es vagy a T-s változatot az mra.de honlapon.Szállítási idő 7-10 nap.
Érdeklődni szeretnék hogy mit érdemes cserélni 28ezres SV1000nél? Köszönöm!
Sanyinál mértük a vákuumot,összehasonlitottuk gyári sv szürövel,szinte nem is volt a különbség
...de bárki elviszi a fedelet egy autósboltba,és kér egy olyan légszüröt amit az asztalra lerakva,rá lehet tenni a fedelet találhat hasonlóan müködö megoldást
Hiflot meg nem tudok venni.
Csak K&N-t.
Ahhoz meg irtó tortúra leszedni a légszűrőfedelet.
lehet azóta emeltek egy kicsit
Állítólag bele lehet tuszkolni valahogy
Légszűrőt cserélnék, de nem akar jó lenni a légszűrőházba a Hiflo szűrő. Kisebbnek néz ki 1-2mm-rel, a pereme nem megy a helyére.
Találkozott már valaki ilyennel?
Láttad a tripla KávéRacsing gépét? Levették a két bögrét, és raktak föl helyette egy vödör lámpát. Látod látod Ők is az SV érzést erőltetik! Kár volt cserélned!
Van egy pár új integrált indexes visszapillantóm B-King, GSF 600, GSR 600, SV 650, SV 1000 típusokhoz! Ha esetleg valakit érdekel, írjon!:)
12be bármikor megválok tőle! Nekem más az illesztési pont:(