Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holijen holojan................most leginkább egy szőrmesalpkához hasonlítom,ahogy hintázom fel-le egy ágon.

Nya szóval túl túrásnak se mondanám magam se túl sportolónak..............kedvelem a szerpentineket (najó be is f..sok tőlük) az egyenes vonalú egyenletes haladást ezerrel viszont nem csípem.
Viszont szeretek messze menni.

Szal ember nem igazodik ki rajtam.
Hát Te....de én minden nap itt járok....nekem eszi is rendesen....Meg mondjuk Te inkább turásabb vagy nem sportoló...nem?
Akkor jó.................3 év alatt 3x voltam a mátrában.
Az fasza gumi de a Mátrában kb egy jó hónapot bír ki...
Ja..............gyorsan kopik.
Valami d211-kéne.
Abbánat tudja mit okozok szerencsétlennek de kipróbálom.
Hamá ennyien istenítik.
Na de most viccen kivül ha hallottok 16-os első használtat valakinél elfekvőben akkor jussak már eszetekbe...ujra most nincs cash,ahol meg tavaly vettem ott most nincsen....
M3-at ajánlom, nekem az van, szeressük... mondjuk fogy is szépen...
Ő inkább sportosabbakkal foglalkozik............bár mintha supermotokra tud 160-ast.

Kicsit kiderül meglátom mit tud a triplára adni.
Az autómon van gumi...
azzal nehéz tolni a talicskát
Van pár elég kopasz gumim astrára valami 15-ös 195-ösek.
Brian itt a fórumon a gumitopikban
M3,Sportattack sportosabb
M5-öt nem ismerem.
BT023 túrásabb
Michelin Pilot power előre PR2-3 hátra combo is jó túrásabban.
Jól van Zoli!Akkor ne is segícccséééé!
Gyárilag is az van rajtra nagyokos.... Mintha nem tudnád....Odalett az uj gumi egy nyár alatt....
olyan 60 70 körül gondolkoztam én is csak nem tudom melyiket érné megvenni ami jó is.

Csak motorral foglalkozom.................rotakapa a bal kettes lehajtón a nulláson van sok.
130? talicskára?
Első 16-os 130/70 est nem tudsz kicsi pénzért?
Sajnos rossz hírem vannak..............egyik sem olyan jóárú.Ha jó kell az 60-70 szettben.Vagy felszórsz 180-ast pályásban 30e-ért.
qva gyorsan ideértél...ezt nevezem...
első+hátsó érdekelne az első 120/70 a hátsó 160/60 valami jóáras gumik érdekelnének amik jól tapadnak.
Ha ennyire ráérsz nézd má meg hogy ott vagyok e nálad az ajtóban.
Nem,csak kurvára ráértem....de visszalépek a régi énembe megígérem....csak most jól esett kicsit skizonak lenni...
Be vagy lőve vagy csak alapból hüjjevagy?