Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bazijó hangja lesz tőle.
Gyorsabb nem leszel.
De garantáltan 20%-al gyorsabbnak fogod érezni a dob és szűrőcserétől.
Akkor nem is foglalkozok a dologgal. Azért kérdeztem mert lehet légszűrőt cserélek s gondoltam meg veszem a sportot hátha dob rajta egy picit
Nem hinném...........kis gitt,festék,meg polír és lesz az még nemdohányzó körorvos hétvégi bicaja.
Csak triumph..............ha nem az lenne már elkelt volna.
Pedig jóóóóóó a cucc.
Érzetre megy úgy az enyém mint egy ezres sv.
szutyok lett az a vas attól a csúszástól :)

a másik az jó, de vajon 750cc-t kiszolgál a gyári injektortérkép Sanyi féle írással? Vagy akkor megintcsak PC kell, vagy az ÁGÓ féle doboz..
Hmmm...............az a 750-es szett 2,5 kilóért meg a szerelésidíjért vonzó.
Na azé tarcsiba kéne tartan pár váltót,tömítésszettet és egy gixxi futóművet.

Ha valaki fizeti elmolyolok vele.

De van fenn a hahun egy kék csúszott 675-ös.

Szerintem 850-9 kilóért odaadná.
forint-tízezreket b-hatsz el ilyen hülyeségekre (már bocs), és akkor majd precíziós fékpadon mérhetsz +1 vagy esetleg -1 lóerőt...
Amennyi pénzből tényleg tuningolni lehetne, abból inkább megéri nagyobb kategóriára váltani és kész.
Arról meg ne is beszéljük, hogy nem a csúcsteljesítmény számít (ami egyetlen fordulaton létezik, de sohasem azon a fordulaton motorozol), hanem a görbe alakja. Inkább azon érdemes javítani, nade PC-III-at meg fullos rendszert egy SV-re, szerintem túlzás :-)
Cöccccö............én találtam 750-es hengerszettet potom 1000 dodóért.
pl sport légszűrő milyen hatással van rá meg hallottam olyanról hogy egy kis dobozt kel bekötni valami nitro nevezetűt és hogy az is változtat valamenyit.
Ezres blokkal.
jelentősen: semmilyennel.
Sziasztok olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy milyen alkatrészekkel tudom növelni a kis svm teljesitményét.
http://youtu.be/ngnLX-NHwqo
Kerültem ma egyet. Még mielőtt valaki leoltana, tudom hogy 1:14-nél üresbe váltottam. :) Még a szélzajjal kezdeni kell valamit.
Az anyém sv 650 re fater az uzembentartó 37 éve van jogsija 9e plusz baleseti adó ez neke 1 éve van jogsim lenne 23 ezer k&h nál
elképzelhető, haverom is 32 éves bandit 600 2005 ös 90 LE körüli asszem arra kötött a wabardnál ahol én is vagyok és cska 7 ezer asszem
Most ami van az 13............és majd ha váltok talán lemegy 8-10e-re.
DRZ nél apám nevén volt és neki volt is motoro jogsija de igy is 18 vol, ahhoz képest 2x olyan erős motor és most az én nevemen 20 ét nem sok szerintem...
Új motor 30 alatti tulaj.Fater vagy muter üzembentartónak és máris olcsóbb.
az van 2005 óta :) és remélem lesz még teherautóra is...
Akor fiatal vagy,autójogsi van?
Nemnagyon van már gurulós de csinálok.
Martonvásár, 24 vagyok tavaly agusztusi jogsi és első motorom a nevemen az SV 1000
ááá csak jópofiztam....amit viszont tényleg venni kell mert már vagy 4 éve szar az a dohányzóasztal(lehet, hogy azért szar mert senki sem dohányzik?), de abból is gurulós kell, hogy ha épp fel kell rúgni ne boruljon hanem guruljon...