Ja ügyes a franci.Jó colos gyerek.Bár a többiek jobbak.
Talán ha nem tornázna annyit.
Bár attól még nálam jobb.
De a mazdás lazán követi.
Ami figyelemreméltó.
Mindösszesen jó videó.
El tudom képzelni.
É lájtosan mentem..................ma legoztam a géppel.
Embertelen szűk.....................feladtam egy picit a szivargyujtó projektet.....................annyi hely sincs benne hogy egy relét berakjak.
Még törpölök rajta hogy tudom bevezetékezni.
De ahhoz le kell csupaszítani a hengerfejig.
Ahhoz meg nem volt kanalam.
De jót ment tegnap.
Felveszi a versenyt a GSR-el.
Tegnap nem volt hideg, de a mai éj -7°-os volt....viszont fürödtünk tegnap délelőtt, de este is visszamentünk és este 11-ig a meleg vízben lébecoltunk. .......a lányok mellé volt aki beköltözött a szállásra, volt hely bőven. Ott volt BBkapitány is.....az egy állat....Csongrádról indult péntek reggel a jawa mustanggal és este 10 körül ért oda .....leírhatatlan volt a gép és a felszerelése.....
sajnálom barátom.Ez nagy méreg.....Esetleg legyártatni valami ötvössel például.
Vagy vannak olyan cégek akik műszerek javításával és kalibrálásával foglalkoznak.
vagy: én itt kezdeném.
Hát ezt már lefutottam,egyetlen egy müszerfalat találtam,Baján,70.000 ft-ért,és még meg kell venni a krómozott boritást,24.000ft-ért....sajna az eBay-en sem találtam
Szeretném megérdeklődni, hogy kinek milyen első és hátsó gumi vált be SV650S-re?! Milyen tapasztalataitok vannak? Márka, típus, méret... Új, használt?! Most esedékes második cserém, használt gumim volt előzőleg.
Szeva Oli! Néhányan már örvendve fogadták a típus tali ötletét!
Már csak azt kéne kitalálni, mikor és hol legyen. Sajnos én még egy jóideig nem tudom előhozni a mocit az utcabeli útviszonyok miatt.. De ha egyszer.... : ) Üdv. mindenkinek!
Nem azt mondtam hogy csapkodott,meg hogy halál félelmem van csak hogy enyhén kígyózott...............főként a nullás betonos részén.És éreztem hogy könnyül az eleje.
Talán ha nem tornázna annyit.
Bár attól még nálam jobb.
De a mazdás lazán követi.
Ami figyelemreméltó.
Mindösszesen jó videó.
elég ügyesen tolja a gyerek
Eladnám 2000 sv 650 N
újrahúzott első ülést 10.000ft
ülés alatti idom (hibátlan) 4000ft/2db
érdeklődni:
nandor.janosi@gmail.com
É lájtosan mentem..................ma legoztam a géppel.
Embertelen szűk.....................feladtam egy picit a szivargyujtó projektet.....................annyi hely sincs benne hogy egy relét berakjak.
Még törpölök rajta hogy tudom bevezetékezni.
De ahhoz le kell csupaszítani a hengerfejig.
Ahhoz meg nem volt kanalam.
De jót ment tegnap.
Felveszi a versenyt a GSR-el.
Kopósabb fajta de mivel sport gumi ez nem furcsa.Ellenbe jól tapad.Jobban mint a túrásabb gumik.
Vagy vannak olyan cégek akik műszerek javításával és kalibrálásával foglalkoznak.
vagy:
én itt kezdeném.
Szeretném megérdeklődni, hogy kinek milyen első és hátsó gumi vált be SV650S-re?! Milyen tapasztalataitok vannak? Márka, típus, méret... Új, használt?! Most esedékes második cserém, használt gumim volt előzőleg.
Köszi!
Már csak azt kéne kitalálni, mikor és hol legyen. Sajnos én még egy jóideig nem tudom előhozni a mocit az utcabeli útviszonyok miatt.. De ha egyszer.... : ) Üdv. mindenkinek!