Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az erőszak tilos.
Törvény tiltja.
kicsit olcsóbban adom.....majd ha beleilleszted meglátod hol kell reszelgetni, de néha belemegy kis erőszakkal is reszelés nélkül...
autóba mindig hiflo-t rakok....Azt nem kell faragni.Annak mondjuk gumi szerű szegélye van.
Hiflo-t rendeltem 5900ért Mit kellett farigcsálnod rajta ami nem volt passzentos?
Ebbe akkor van légzsák ha nő ül benne
Akkor is csak jobb oldalon...
Itt ha bekötöd magad csak meghosszabbítod a szenvedésedet...
Csak az a baj hogy Magyarországon ez kötelező szadizmus

Mind1 köszi! Akkor majd ha búúzi meleg lesz és csak motorozni fogok lesz bőrözés. Vagy nézek 1 bőrözött 3 küllős punto kóómányt :)
Nincs meg.Légzsákos így nem bántottam.
De az sima műhanyag.
És kezd lyukacsos lenni a sok forgatástól.Úgyhogy nyáron le kell szednem bőröztetni.
Annyi szerencsém van saját célra a cégemen keresztül olcsóbban tudok venni mindent a mocihoz kb 30 % al
...ezt írtam...
jah meg msot jut eszembe, valamelyikőtök említette A légszűrővel kapcsolatban hogy esetlegesen a Honda Civicé jó lehet, utánna kéne ennek járni ...
Akkor inkább Gss megoldását kéne prolongálnod.....lehet, hogy én is eljátszok vele mert az tényleg olcsó és nem is rossz.....
Én is Hiflot vettem kiváncsi leszek hogy passzol, a szűrű része piros, ehhez jutottam hozzá "olcsón" , autószerelőként dolgozom, de ki vagyok akadva milyen irreális árak vannnak a motorokhoz...
Na az igen jó ár...., de a hilfo még mindig olcsóbb....igaz az a párszáz forint már nem számít...
Kicsit off Bocsi

Zolikám! Kormány ügyben ha már a motorom a tiéd kötött ki
Amikor a puntód belsejét mahináltad egy másikból kormány is maradt alkatrésznek? vagy csak középkonzolt cseréltél meg ülést?
Mert a gyári bőr nincs meg a kormányomon bőröztetni 1 hét és őőő még nem tudom mennyi pénz... Cserélni meg 10 perc
én még vettem gyárit 5700-ért is ....
Hát............gyárit raktam bele.

Régen 6700 volt.
Akkor nem sokkal drágább a tripla sem.8500.

De sokan monnyák hogy drága a szervíze.
a gyári 8000ft a hiflo meg kb 6000.Ezért vettem inkább gyárit.Meg a hiflo-tól teljesen elvettétek a kedvem...
Milyen is?...ma tettem be egy hilfot....azért az is megoldható és csak olcsóbb mint a gyári...
gondolom holnap én is olajat cserélek meg szűrőt, jövőhétre talán megresz végre a légszűrő is..
A mai jóidőben nálam is elkezdődött a rendelés....
amint jobb idő lesz és visszakapom a maradék idomomat, minnél előbb
már eszembe jutott....
Mondhatnánk úgy is ;) ezt már beszéltük....
Meg persze.....akkor majd a bowden beszerzést kell megbeszélni előtte, hogy én vagy Te veszed meg.
Hát úgyis megyek valamikor hozzá tps meg motor diag miatt, mail-ben már beszéltük és akkor ezt is beiktatnám ha megoldható.
Bowdenből nem drága a gyári és a csere sem nagy kunszt.....a belsejét cserélni még olcsóbb, de annál jobb a gyári.....szívesen megoldom, de annyira könnyű, hogy otthon is menne szerintem...azt hiszem valami 6 rugó körül van a gyári bowden...