Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kibir többet is.
Csk úgy kell menni.
Én csodálkoztam a legjobban Sándor ezresén....................mennyit ment az a raceattack.
Használt léttére szerintem 6-7e-ret mehetett tuti vele.
Mert sokkal nyomatékosabb alul
Miért mondják azt sokan, hogy az 1000 S jobban eszi a gumit meg a láncot mint egy soros 4 -es? Azért normálisabb túra tempó mellett kibír egy hátsó gumi 3-5000 km-t?
Hát..............ezt a szezont asszem meg fogom úszni olajcsere nélkül.
Nagyon úgy néz ki keveset tok menni.

Ez a február még engem is megdöbbentett mennyire nem jók a kilátások.
amúgy most összegyűjtöm, hogy kinek kéne olaj és hasonlók annyiért amennyiért én kapom mert ha idén is kell a kedvezményem most egy nagy mennyiséget kell rendelnem és azon már túl vagyok, hogy ebből üzletet csináljak(meguntam a nyomulást amit amúgy sem csináltam valami jól )........,de aki eddig bármit is velem oldatott meg annak ezért jár a jó ár....persze csak ha összegyűlik annyi, hogy megmaradjon a kedvezmény...
Ja................vannak gondok akkó.
Nyilván leátételezve meg ilyenek és valójában jó ha 200 volt ami a Tied is tud alapból...a vicc, hogy pár db gyárilag így megy mint pl Bu-é és egy régi kollégá-é amik óra szerint mennek 230-at......,de hogy miért a febe tudja...
én se vótam.....
Ha igény van rá akkor szívesen......,de hamar kapna mail-t, hogy hozzám még véletlenül se jöjjön így aki akar megtalál aki nem az nem...
http://youtu.be/Y71YKAdY0dE

Ennyit dobna egy PCIII?
Ha gyorsabban haladnék az adatbázissal, akkor igen, de nem tudom mikor lesz kész. :(
Amúgy mire gondoltál? Word-be elég nehéz átkonvertálni excelt...
Különben meg: https://sheet.zoho.com/excelvi...
az megoldható lenne, hogy az árlisták elérhetőek legyenek excel nélkül is, pl. google docs segítségével?
www.motoralkatresz.eu - itt :)
Hűtőfolyadék most akciós!
Vájjá rózsaszín.Nem ződ.Az az esvében vót.
És asszem maradt is rózsaszín még mindíg.
nem mondtam,hogy szar,csak azt,hogy gyanús.
Eztasokesvét.
Naezensevótam.
Tutikinyírtakvóna.
egyszer volt budán kutyavásár
(ez mind sv)
Szánom bánom bűnömet de én ezeré prevent ződet tettem bele desztvízzel.
ami olcsó az gyanús, ami drága az meg... drága.Franc se tudja manapság hol kellene venni.
Behunyt szemmel bök rá egy boltra és vedd meg ott.
Tsanyi megoldja szervízzel együtt.
Üdv!
valaki esetleg tud dobni infot hol tudnék jó áron cuccot venni tavaszi szervizhez ?
Hűtőfolyadék fékfolyadék gyertya
négy keréken stabilabb a jármű mint kettőn
Bizony át csusszan néha a szembejövő sávba,ami nem szép dolog.
Volt persze.................arra ment ki a játék.Talán gyorsabb ha nem ennyire mélyen,látványosan megy.De lehet hülyén gondolom.Elvégre én lassú vagyok.
Kicsit csúnya hogy mindíg átmegy a bal sávba.
Én is szoktam de ennyire nem kéne tendenciának lennie mert felkeni valaki a motorházra.
vagyis a Mazdát tartja fel na