Kibir többet is.
Csk úgy kell menni.
Én csodálkoztam a legjobban Sándor ezresén....................mennyit ment az a raceattack.
Használt léttére szerintem 6-7e-ret mehetett tuti vele.
Miért mondják azt sokan, hogy az 1000 S jobban eszi a gumit meg a láncot mint egy soros 4 -es? Azért normálisabb túra tempó mellett kibír egy hátsó gumi 3-5000 km-t?
amúgy most összegyűjtöm, hogy kinek kéne olaj és hasonlók annyiért amennyiért én kapom mert ha idén is kell a kedvezményem most egy nagy mennyiséget kell rendelnem és azon már túl vagyok, hogy ebből üzletet csináljak(meguntam a nyomulást amit amúgy sem csináltam valami jól )........,de aki eddig bármit is velem oldatott meg annak ezért jár a jó ár....persze csak ha összegyűlik annyi, hogy megmaradjon a kedvezmény...
Nyilván leátételezve meg ilyenek és valójában jó ha 200 volt ami a Tied is tud alapból...a vicc, hogy pár db gyárilag így megy mint pl Bu-é és egy régi kollégá-é amik óra szerint mennek 230-at......,de hogy miért a febe tudja...
Ha gyorsabban haladnék az adatbázissal, akkor igen, de nem tudom mikor lesz kész. :(
Amúgy mire gondoltál? Word-be elég nehéz átkonvertálni excelt...
Különben meg: https://sheet.zoho.com/excelvi...
Volt persze.................arra ment ki a játék.Talán gyorsabb ha nem ennyire mélyen,látványosan megy.De lehet hülyén gondolom.Elvégre én lassú vagyok.
Kicsit csúnya hogy mindíg átmegy a bal sávba.
Én is szoktam de ennyire nem kéne tendenciának lennie mert felkeni valaki a motorházra.
Csk úgy kell menni.
Én csodálkoztam a legjobban Sándor ezresén....................mennyit ment az a raceattack.
Használt léttére szerintem 6-7e-ret mehetett tuti vele.