Köszönöm,ezt a cimet megpróbálom,bár már azon is agyaltam,hogy a gyári ford mérő helyett,annak a helyére egy másik müszert épitenék be,vagy egy Koso müszerfalat..
ja, este 11-re ért oda, de azt is úgy, hogy megtalálták a környéken és odavezették mert ott kóválygott egy ideje.....útközben elszakadt a lánc, megdrótozta(!) és 2 napig úgy mászkált vele.....szombaton talált egy öreg hasonszőrű csókát a termál parkolóban aki egy kb 40 éves szimóval szokásos csöves kinézettel(szatyrok a kormányon stb.) arra járt és szóba elegyedett vele...este kiderült, hogy beígért neki egy ezrest ha eljön és harmonikázik nekünk...az öreg a sötétben világítás nélkül eljött az erdő mélyére és harmonikázott....tisztára szürreális volt az egész....
A hóbagolyon ott volt BBkapitány is...ugye személyesen nem nagyon ismerik, hát most megismertük...először még agyaltunk rajta, hogy egy kicsit pozőr és megjátssza magát, de a végére kiderült, hogy egyszerűen ilyen hülye.....vazz, ezzel a géppel péntek reggel 7-kor elindult csongrádról cserépfalura, de úgy, hogy felugrott pestre a rokonokhoz egy kis apanázsért különben nem lett volna elég benya, tiszta dili a srác...
Ha nem lennék annyira spúr szereztem volna felnit is mer maradt muter bravojáról 4 nyári és cserélgetni is lehetne.
De hülye vagyok és marad rajta a téli míg lekopik.
Ténen már vicces kezd lenni de még nem gáz.
én használtan veszem 3-4 rugóért a téligumit és 2-3 évet ami kb 30-40000km el van rajta télen-nyáron....tényleg túlmisztifikálják ezt a gumi témát.....
Vatta újonnan vettem talán 5-6 éve a téligumit.
Télen-nyáron azzal küldöm.
Azonkívül hogy körforgóban starsky és hutch-ot játszik az a rohadék nem akar elkopni.
sőt sokkal öregebbel sincs gond, ha nagyon repedezett nem kell feltenni, de az autóknál mi van?...ott 10 éves gumával is mindenki fittipaldi pedig a súly-sebesség arány még rosszabb is...
Mint mondtam tapadással nem volt dond csak gyorsan fogyott.
Nálam.
Elöl.
Most is kétféle van fenn.
Egy qalifier.
Az is gyorsan kopik.Állítólag szar is.
Mondjuk nem tudom ez gyári volt pofára evvel még nem estem.
Hátul pirelli rosso.
Ez jó.
Könnyen melegszik,tapad,nem kopik gyorsan.Drága is mint a dög.
Ha ezt a garnitúrát lekoptatom megy fel a D211-es anyagi okok miatt.
Oszt kiderül ami bederül.
Az M5-s széria 117€-nél kezdődik, utána kell olvasni mi a különbség az M3 és M5 között. Sajna sok tapasztalatom még nincs ezen a téren. Nekem is cserélni kell az elsőt és hátsót is. De még nem tisztázódott milyenre. A Bridgestone BT021 és BT023-ról jókat olvastam, hátul BT57 van fent.
Most vettem az sv-t, műszakiztatni kell, és a hátsó nagyon kopott már. Az első az jó bőven még, és akkor már olyat akarok mint elol (sportec). Ám apám németben dolgozik akár meg oda is rendelhetnem.
Én találtam egy német oldalt, ahonnan jó áron lehet rendelni, még szállítással együtt is! Egyébként olyan 100€ körül van + száll.
Miért pont ilyet szeretnél?
Lényegesen jobban lehet menni mint azt gondolnád.Csak technika kérdése.
Neked viszont tényleg elég lenne a szempontrendszered szerint egy 650-es.
Minden tekintetben.
Gondolom azért az "úgy kell menni kategóriába" belefér egy kis haladósabb tempó, (110-140km/h)? Láttam Madi008 profil oldalán hogy az 1000S-re tudott tenni hátsó dobozt. Ugyanolyan módszerrel lehet tenni dobozt a 650 S-re is?
Azért mert így van ...a terhelésváltások miatt eszi normál használatnál jobban a gumit, de egy nyomatékos sornégy is hamar lezabálja ha sok a nagysebességű visszakapcsolás.....de a PR2 el szokott menni azon is 15000felett, de én csak használtat használok és azok is 5-7000 elmennek pedig töbnyire racsingot teszek fel....
ennek a srácnak se fog hamar leperegni élete filmje
azok a kormánytáskák
5 kg kenyér,20 kg krumpli kartonszám ásványvíz.
Konzervhegyek.
De hülye vagyok és marad rajta a téli míg lekopik.
Ténen már vicces kezd lenni de még nem gáz.
Télen-nyáron azzal küldöm.
Azonkívül hogy körforgóban starsky és hutch-ot játszik az a rohadék nem akar elkopni.
Nálam.
Elöl.
Most is kétféle van fenn.
Egy qalifier.
Az is gyorsan kopik.Állítólag szar is.
Mondjuk nem tudom ez gyári volt pofára evvel még nem estem.
Hátul pirelli rosso.
Ez jó.
Könnyen melegszik,tapad,nem kopik gyorsan.Drága is mint a dög.
Ha ezt a garnitúrát lekoptatom megy fel a D211-es anyagi okok miatt.
Oszt kiderül ami bederül.
Elől M.Sportec van....nagy baj lenne ha hátulra mást raknék fel? :S Mindig annak a híve voltam eddig hogy elől hátul ugyan az legyen...
Sokan esküsznek rá.
Nekem kopott rendesen.
Németbe ingyenesen szállít némelyik üzlet...
Miért pont ilyet szeretnél?
Itt tudsz keresgélni...
Neked viszont tényleg elég lenne a szempontrendszered szerint egy 650-es.
Minden tekintetben.