az a baj,hogy a 2 ből 1-et csináló cső fix.Na ez a "nyúlvány" meg a gyári dob cső görbülete tök faszén együtt fut így elég csak egy toldó cső.Így azonban kicsit eláll a dob hátulja.A bódis toldó csövét úgy tekergetem ahogy akarom,de ez fix.
Már tegnap összeállt a szett csak a toldó túl hosszú volt.Most a melóba van szalag fűrész és megkértem a szerszámosokat,hogy vágják el.Ha haza érek próba,aztán meglátjuk.
Én is eljátszottam egyszer...
Soha többet! összeszedi a lehető legtöbb dzsuvát... igaz az enyém fehér és látszik rajta.
Én a DM-ben veszem a cuccost hozzá az egyik
Erdal Leater Lotion (Bőrápoló balzsam) Spricnis változat...
A másik meg a KIWI Instant WAX Shine színtelen cipőápolószer
Persze ezek előtt enyhén szappanos vízbe mártogatott szivaccsal átmosom a ruhát... megszárad és valamelyik kencét használom a 2 közül...
Az egyik 700 HUF körül van a másik 1200 asszem...
Én meg tegnap kipufogóztam.Lassan felhelyezhető a gyári dob.kicsit furán állt...de azért az annyira nem izgat.Ha Isten és a párt is úgy akarja,akkor ma lesz végleges a verzió.
dehogy vagyok, nem én fikázom az SV-t az SV topicban és reklámozom a melltartómat véget nem érően. mellesleg az én mocimat is rendbe lehetne tenni kevesebből mint egy teló, de mivel csak esztétikai probléma nem nagyon érdekel.
OFF
tegnap olyat csináltam mint még soha.Lemostam a bőr dzsekimet.ÉÉÉS bekentem kamillás kézkrémmel.Tök jól felpuhult és olyan fényes lett mint a salamon töke
Ajánlom mindenkinek az több ezres kulimájszok helyett
Már tegnap összeállt a szett csak a toldó túl hosszú volt.Most a melóba van szalag fűrész és megkértem a szerszámosokat,hogy vágják el.Ha haza érek próba,aztán meglátjuk.