Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Nekem Road Attack 2-m volt, az elején nagyon szuper volt, de nagyon hamar elkopott és szögletes lett :( A régi Road Attack viszont egész jól bírta.
Sziasztok! Gumivásárlás előtt állok! Használt esetleg valaki Dunlop Sportmax Roadsmart-t vagy Metzeler Roadtec Z8 Interact-t? Mik a tapasztalatok? Üdv, Pleti
Hello egy kérdés! conti sport attack,road attack, vagy metzer?

650s re melyiket mondanátok a sport 110 euro
a másik kettő 130euro

valamint 650s re nyers ekeidom valakinek?:) úgydöntöttem mégsem teszek fel én rá:)
Emelőn nem túl jó....simán függőben kell jónak lenni....
Eladó 1999-2002 SV 650-hez eke idom.
Csak telefonon érdeklődj! 06705850436
Igen, tudom hogy sokat számít a dőlés,de....... emelőn volt mindhárom alkalommal a garázsban.
egyébként mm-eket a dőlés szögben is sokat számítanak.Kétszer ugyanúgy nehéz beállítani a gépet.
nem kell ezt az olajtémát túlspirázni.Majd ha 1000km-enként belohál egy litert akkor aggódhatsz addig kár.
Ma voltam reggel tankolni és hazaérve ránéztem az olajszintre. Tadaaaam........Előkerült az olajam is.
azt mondta ,hogy majd egyszer újra kezdi,valami kényelmesebb motorral,majd ha felépült a ház és kiépül a család.
U.h.eladó lesz az gsxr egyezer is.
Ja.............aszittem frissek a motorboltban.
Kár hogy felfüggeszti.
egy barátom abba hagyja a motorozást egy időre (házat épít) tőle vettem meg.
Éjjel-nappali gerincvédőboltban?
grat, jól néz ki még így a láthatatlan emberen is!
ma vettem egy ilyet!
Szia

650-hez kellene a régebbi vázashoz. Nem enyém a motor, csak én csinálom a haveromnak.
Annyi csipös izével bármit ehettetek volna (füvet,szivacsot,kavicsot...)ugyis csak a csipös izt éreztétek volna.
Pedig az a hus (kutya,macska?) finom volt.
A csokis baklava meg disznek is megtenné,
...és ez az igazi édesség,nem a somlói.
Fenemód jóllaktam.
Extraerős szemeteszsák,és tescos gumipók.
Olcsó.
Majd ha elkap a túrázós gépszíj fog kelleni.
Csak egyszer jönnél és meglátnád azokat a kanyaros helyeket.
Ez most a bázis motornál 16000 ft.
Most egyenlőre úgy fest vettem egy gerinc védőt,ma vittem el próbára.Egyenlőre ez kimeríti a motorozás kiegészítőkre költhető keretet egy darabig.
De egy alkalmi vétel az azért csak alkalmi vétel mindig.
természetesen rosszul emlékeztem, ez volt 40€
Az a jó! abból tanul az ember ha 2x csíp
De bakker legközelebb eszek én is olyat, nagyon jól nézett ki
Csak má a nevére nem emlékszem
annyiért jó lenne!
Nálam a 2. csípés még nem jött el...,de talán mondanom kellett volna, hogy faterom minden falat mellé 2db cseresznyepaprikát fogyasztott el.....és én erre gyúrok...
lehet én keverem, de tavaly vagy előtte ezt a tatyót valami 25€-ért szórták a népek után