Helló! Nekem Road Attack 2-m volt, az elején nagyon szuper volt, de nagyon hamar elkopott és szögletes lett :( A régi Road Attack viszont egész jól bírta.
Sziasztok! Gumivásárlás előtt állok! Használt esetleg valaki Dunlop Sportmax Roadsmart-t vagy Metzeler Roadtec Z8 Interact-t? Mik a tapasztalatok? Üdv, Pleti
Annyi csipös izével bármit ehettetek volna (füvet,szivacsot,kavicsot...)ugyis csak a csipös izt éreztétek volna.
Pedig az a hus (kutya,macska?) finom volt.
A csokis baklava meg disznek is megtenné,
...és ez az igazi édesség,nem a somlói.
Fenemód jóllaktam.
Extraerős szemeteszsák,és tescos gumipók.
Olcsó.
Majd ha elkap a túrázós gépszíj fog kelleni.
Csak egyszer jönnél és meglátnád azokat a kanyaros helyeket.
Ez most a bázis motornál 16000 ft.
Most egyenlőre úgy fest vettem egy gerinc védőt,ma vittem el próbára.Egyenlőre ez kimeríti a motorozás kiegészítőkre költhető keretet egy darabig.
De egy alkalmi vétel az azért csak alkalmi vétel mindig.
Nálam a 2. csípés még nem jött el...,de talán mondanom kellett volna, hogy faterom minden falat mellé 2db cseresznyepaprikát fogyasztott el.....és én erre gyúrok...
650s re melyiket mondanátok a sport 110 euro
a másik kettő 130euro
valamint 650s re nyers ekeidom valakinek?:) úgydöntöttem mégsem teszek fel én rá:)
Csak telefonon érdeklődj! 06705850436
U.h.eladó lesz az gsxr egyezer is.
Kár hogy felfüggeszti.
650-hez kellene a régebbi vázashoz. Nem enyém a motor, csak én csinálom a haveromnak.
Pedig az a hus (kutya,macska?) finom volt.
A csokis baklava meg disznek is megtenné,
...és ez az igazi édesség,nem a somlói.
Fenemód jóllaktam.
Olcsó.
Majd ha elkap a túrázós gépszíj fog kelleni.
Csak egyszer jönnél és meglátnád azokat a kanyaros helyeket.
Most egyenlőre úgy fest vettem egy gerinc védőt,ma vittem el próbára.Egyenlőre ez kimeríti a motorozás kiegészítőkre költhető keretet egy darabig.
De egy alkalmi vétel az azért csak alkalmi vétel mindig.
De bakker legközelebb eszek én is olyat, nagyon jól nézett ki
Csak má a nevére nem emlékszem