Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ez nem jött össze.
Én csak érzésekről beszélek nem száraz adatokról.

De ha nem megy a dolog bevetek egy nagyágyút.

Hamá ezres legyen az ellenfél is ezres.
De csak hogy ne legyen igazad.
előztem már meg 600-ast Hring célegyenesben, igaz másik SV1000S-t is, biztos féltek a sebességtől

amúgy akadáLYozhat, nem húzta alá pirossal?
Jó. Remélem egyszer lesz lehetőségem menni egy ilyen 3 hengeres géppel, igazából nem ismerem a kvalitásait. Eddig a száraz adatokat látom csak, hogy az enyém 105Nm és 4-be is 240 felett megy (óra szerint) ami mondjuk kicsit sem érdekel.
Komolyan kíváncsi vagyok rá
Ha te mondod.
Bittos.
Naaa! Ezt komolyan írtad? Persze kinek mit jelent a majdnem
Ha má motorozás egy ilyen jobban bejön.
Nem lehet túl rossz ez a corsica.
http://www.youtube.com/watch?f...
Kőröshegy nagyon jó,de veszélyes
Én igen.Elég veszélyes felhajtó.Végig szalag korláttal...
650-es, és naked
Nem voltam kőröshegyen.
650-est?S-es vagy naked?
Nem mondtam hogy hegyen örihari vele.

Max speed.............annyira nem rossz.
Kőröshegyen megelőztem vele a két legjobb hayabusást
a nagyon ismétlem a nagyon reckíros tempóból könnyen baj lehet.A csak kicsit reckíros az más.
Szeretem a Dl-t, és nem akarom elcserélni, de kellene a lóvé, és egy sv-t kéne beszámolnom. De nem ismerem, ezért vagyok tanácstalan. Tetszik a Dl-ben, hogy nagy, robosztus, kényelmes. De talán az sv is tetszene
én ki vagyok békülve a jelenlegi erő viszonyommal.
Pályára játszani kikapcsolódásra nem lenne rossz.
Bár tény és való hogy szerintem baszott nagy az áttételezése a gyorsulása miatt.
Legalábbis kurvanagynak tűnik a hátsó lánckerék.
nekem nem kellene 600-as sport gép
Upsz.....................Azé én is mehetnék KB 230-240-etHa nem ülnék mint egy hokedlin és ne lennék papírkuya.
Szar a légellenállásom.
Ezt azért ne nagyon hangoztasd.... ...még gyári állapotban is egy S-es megy óra szerint 250 körül(volt több is ami 275-öt) és az N meg 240 körül...az enyém nem releváns mivel nem volt épp ereje teljében és most sem.... ...
őőőő...................ez nem sima hatkilós.................picit több...............és kevesebb.
A sport hatkilósok az elején hurkák az alsó tartományban.Így kigyorsításkor elmaradnak majd ha az ezres kifogy a szuszból elhúznak.
Kérdés hol tudod a V2 előnyét felhasználni.
Sima negyedmérföldes gyorsuláson ahol a végsebesség a lényeg nem.
De egy szűk szerpentinen simán fel tudod venni velük a versenyt.
Bár akadájozhat az SV inkább tórás futóműve és nyers modora.
átadom. Legyetek rosszak