Jó. Remélem egyszer lesz lehetőségem menni egy ilyen 3 hengeres géppel, igazából nem ismerem a kvalitásait. Eddig a száraz adatokat látom csak, hogy az enyém 105Nm és 4-be is 240 felett megy (óra szerint) ami mondjuk kicsit sem érdekel.
Komolyan kíváncsi vagyok rá
Szeretem a Dl-t, és nem akarom elcserélni, de kellene a lóvé, és egy sv-t kéne beszámolnom. De nem ismerem, ezért vagyok tanácstalan. Tetszik a Dl-ben, hogy nagy, robosztus, kényelmes. De talán az sv is tetszene
Ezt azért ne nagyon hangoztasd.... ...még gyári állapotban is egy S-es megy óra szerint 250 körül(volt több is ami 275-öt) és az N meg 240 körül...az enyém nem releváns mivel nem volt épp ereje teljében és most sem.... ...
őőőő...................ez nem sima hatkilós.................picit több...............és kevesebb.
A sport hatkilósok az elején hurkák az alsó tartományban.Így kigyorsításkor elmaradnak majd ha az ezres kifogy a szuszból elhúznak.
Kérdés hol tudod a V2 előnyét felhasználni.
Sima negyedmérföldes gyorsuláson ahol a végsebesség a lényeg nem.
De egy szűk szerpentinen simán fel tudod venni velük a versenyt.
Bár akadájozhat az SV inkább tórás futóműve és nyers modora.
De ha nem megy a dolog bevetek egy nagyágyút.
Hamá ezres legyen az ellenfél is ezres.
De csak hogy ne legyen igazad.
amúgy akadáLYozhat, nem húzta alá pirossal?
Komolyan kíváncsi vagyok rá
Bittos.
Nem lehet túl rossz ez a corsica.
http://www.youtube.com/watch?f...
Max speed.............annyira nem rossz.
Legalábbis kurvanagynak tűnik a hátsó lánckerék.
Szar a légellenállásom.
A sport hatkilósok az elején hurkák az alsó tartományban.Így kigyorsításkor elmaradnak majd ha az ezres kifogy a szuszból elhúznak.
Kérdés hol tudod a V2 előnyét felhasználni.
Sima negyedmérföldes gyorsuláson ahol a végsebesség a lényeg nem.
De egy szűk szerpentinen simán fel tudod venni velük a versenyt.
Bár akadájozhat az SV inkább tórás futóműve és nyers modora.