ja, és nekem is első gyújtásráadáskor kitért a fordulatszámmérő 7000-ig. Következőre már nem. Tavaly télen is kint volt az akksi, és nem emlékszem ilyenre...
Szia Pleti!
Nekem van 1 Dunlop Sportmax 120/60 17-es gumi, szintén Sv-m van, miután megvettem lecseréltem kompletten a kerekeket mert a hátsó kopott volt! Nem tudom esetleg érdekelne-e?!
Sziasztok sv met akarom kipofozni űlés alatti idomot hol lehet venni ami a fekete műanyag helyére megy fel illetve megoldás sv hátuljának kicsit megemelésére?
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az sv 1000s-n csúszik a kuplung.(2003) Hol lehet hozzá kuplung lamellát venni? A 650s-é jó hozzá? A Shoxban is csak 650-esét tartanak. Előre is köszönöm Gegecs1
Vagy az tavaly volt?
pappírkutya :-)
Ha valakit érdekel van még két db kulcsom
Eladó 2000-es Sv 650 N újrahúzott ülés, hibátlan állapotban.
8.000ft
Kecskemét
Nándi
nandor.janosi@gmail.com
067
0/431-5085
Nekem van 1 Dunlop Sportmax 120/60 17-es gumi, szintén Sv-m van, miután megvettem lecseréltem kompletten a kerekeket mert a hátsó kopott volt! Nem tudom esetleg érdekelne-e?!
http://youtu.be/e8ScsTCWPX0
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az sv 1000s-n csúszik a kuplung.(2003) Hol lehet hozzá kuplung lamellát venni? A 650s-é jó hozzá? A Shoxban is csak 650-esét tartanak. Előre is köszönöm Gegecs1