Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köcsög! Nekem 45 körül megállt az egész
mennyire jellemzőek a 25kWos macskaszemű 650esek? lehet keresztbe tesz a kategória buzerálás
Eladnám :)
köszi az infot !
Nos első mozdulat hogy utánanézel a villahídnak árban gyárilag.

Cikkszám szerint.
A híddal az lesz a gond hogy ha marad az idom le kell az N-es cucc műszerfal tartó részét vágni.
A befogókat még érdemes megvenni.
Na mivel ez mind drága én speciel vennék az ebay-en vagy bontóban egy másik S-es hidat (van olcsón dögivel) és egy aluhegesztővel megvatagíttatnám a belsején.Majd fúrnék rá két lukat egy befogónak,egy kormány meg a kábelek hosszításával megoldható a több.Szerintem házilag egy 50-esből kijön.
vágom amit mondasz ! de mavoltam 1 szervizben és az alkatrész 1 kilo + a szerelés 25 papir ugy hogy keresgéllek még 1 darabig de sajnos normális szakembert nemigazán találtam aki keni vágja hogy mit szeretnék
Bontva sokáig kell vadászni.
Vagy két választás van.
Veszel gyárit-szeritem olyan 50 rugó plusz a kormány és a befogók.
CNC-ssel vágatsz egyet vastag anyagból a gyári mintájára.
Esetleg átfúrod a sima darabot.............vagy hegesztéssel vastagíttatsz a gyárin.
De sikerrel lenyúltad az ER-5 topicos becenevem
ez csak jött
pottery-ként jobban hangzana, nem?
hello igen
megkérdezhetem ezt a nevet hogy találtad ki magadnak?
S-es?
hello sziasztok érdeklödnék van 1 suzuki sv 650 esem de sajnos. kényelmetelen a kormánya , nemtud valaki 1 normális motoros boltot ahol vehetnék 1 kormány kiflit, kormánnyal? vagy 1 olyan helyet ahol áttalakitják ? elöre is köszi. tel: 06308115853
Van az MD80 helyett már egy újabb sisakra rakható cucc.
eladó vagy vennél?
Sziasztok!Itt a szezon, valakinek md 80 mini kamera?
Sziasztok!

Miért jó az ha a TPS szenzort elállítják, úgy hogy ne 3000nél hanem 1500rpm-nél adjon több benzint az injektor? Amerikai fórumon akadtam bele. Valami olyasmit írnak hogy kisebb fordulaton is erősebb lesz a motor.
Csak érdeklődök...
Inkább redrose 50-es amennyibe fog akkor kerülni a motorozás.
250-es virago jó lesz? :)
Az orrmandula nem jó hír.Még 15 év és szabad leszel.Úgyhogy csoppira fel.
csütörtökön veszik ki a gyerek orrmanduláját.
kiderül, h hétvégén mennyi terhet ró ez ránk, kell-e kétszemélyes itthonlét ;-)
Valami mindig lesz.Ha más nem lebontom az otthoni galambházat.
nem vótam egyébként, de idén lesz-e vmi?
részemről ez a hétvége még kérdőjeles.