Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Linkelj már rendesen TEE....
csak gyözd a szimmeringet cserélgetni

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_n-5641328
Van, elég komoly hibák, de úgy tudom később kiküszöbölték....
Nelegyünk kérem sznobok.....................én bazira jól megvagyok a csipkegyáros cuccal.
régebbieknek sok a típushibája? akármennyi köze van az sv-hez akkor is csak egy hyujuhusong
Még nem...............de ami késik az lassan jön.
Van köze, de a régihez nem a K3 utánihoz...és épp ez a baja....
nem is te lennél, ha nem...
Az eleje biztos jobb mint az sv-nek.
Fék és teleszkópban konkrétan jobb.Én bármikor beleszusszantanám sv-be egy komplett elejét.
én amikor megláttam a kis képet nevettem egy jót hogy sv néven akarják eladni, de aztán olvastam hogy "Ugyanaz a motor, mint a Suzuki Sv 650" és tudomásom szerint nem sok köze van a blokknak az sv blokkjához, vázról futóműről meg nem is beszélve
Nem az...én nem nézem le a husángot, láttam már párat menni is és ültem is rajta....eleinte voltak gyermekbetegségek, de a 2007 utániak már egész jók...
Benyomtam egomban egy mandulatortát. 400 pénz ott egy ilyenforma cucc.
Ott vártunk Lallerral az üvegtigrisnél féél 4 körül... aztán mentünk tova... aztán egomfelé mentem a kis sárgával és láttam hogy rombolsz Dorog felé... na mondom szép! Ha nem lett volna utasom utánad megyek :D
Kritikát?...tanulj meg linkelni, hogy ne kelljen bemásolgatni a linkjeidet....na ez kritika..
Kiteszem a lábam és teledumáljátok a topikot.

Na megvan az éves üvegtigris,bazilika adagom.

Úgyhogy elkezdődött a szezon.
modositottam
kritikát kérek
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_n-5641328
Már nagyon várom,hogy visszakapjam, és hogy jó is legyen.
igaz...volt ilyen
Még arra gondolok, hogy szoprulhat a másodlagos fojtószelep tengelye.....van pár dolog amit még meg lehetne nézni, de az biztos, hogy nem kutyafuttában.....remélem jó lesz a gép és el is mondják, hogy tényleg mi volt a baj illetve mit állítottak rajta.....
Sanyi!
Mikor probálgattuk az iap szenzort, akkor ha jol emlékszem egy pillanatra kiírta c12 vagy c13 hibakódot és azt meg is nézted, akkor is már gyanakodtál a főtengely jeladóra.
De ki cseréltem. Bontóban vettem egy másikat, meg is örültem neki,hogy a csere után kicsit jobban ment a motor.
IAP szenzort nem cseréltétek, csak kipróbálva lett másikkal?
Még nem tudom. De a TPS szenzor kb 20-25 ezer között van + munkadíj