Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na pá
Kinek mit hozott a nyuszi
Aztán holnap menjetek ám locsolni,de torkot is közben

Ma láttam itt egy v4 es motorosszánt,bakker brutál hangja volt
Varrtam is.
Titta tűpárna a kezem.
Szar meló.
Te varrtad?......nem mondtad, hogy varró tanfolyamot is jártál..., bár jobb több lábon állni...
Végre elkészítettem egy low budget esőruhatartót a hátsó ülésre.
Remélem nem hagyom el.
És punnyadtam sokat.
mindenki motorozik
na mi van?
vhogy nem értem a félidomos nagyobb elterjedését,az szerintem is gnóm
...és azt hittem hogy ez is kicsit gnóm élöben,de nem
menetre nem egetrengetöen, de határozottan jobb mint a 650link
megerősitem. mondjuk én ezzel egyidőben kaptam a szélesebb és laposabb kormányt a gyári csepeltacskó kormány helzett, szóval nehéz szétválasztani, amikor hirtelen klasszisokkal jobb lesz a vas irányithatósága, de ez 2-3 különbző új dologból adódik össze...

gabenn: körny.véd.tiltás, párszor ki lett vesézve, szerintem dragpályán vennéd észre, századokban mérhetően. lényeg a kijelző! :)
volt vki innen a "szezonnyito guruláson" (ma d.e., andrettinél)? tegnap akartam reklámozni, de valami lett az oldallal, mobilról képtelen voltam hsz-t küldeni (nokia n85) - pedig korábban hibátlanul működött. 4x irtam be és mindannyiszor elveszett... btw láttam egy gladiust, és annyira nem volt rossz kinézete igy élőben, haszálatban, pedig nem is kicsi ember hajtotta. Sztem csak a marketingje meg a fotói szarok :)
gratulálok! az 1000RR-t leszámitva (ami pedig nekem nem való) ez az egyetlen bmw motor, amire tiszta szivvel azt tudom mondani, h tetszik. túraendúrók, óriás túrázók, mindenféle jó de RONDA első lengőgaros megoldások nálam minuszosak... a 800-nak is vannak mindenféle enduro meg egyéb vállalhatatlan változatai, de ez, ezzel a kissé gnóm (bocs) de mégis annyira szép idommal... ez még fejidomosan is tetszik (pedig az többnyire design citromdij azonnal). Nade full idommal! szóval irigykedek, na. Menetre milyen? Mert amit leirtam az csak addig számit, amig rá nem ül az ember :)
Ma is gurultam egyet...megtapasztaltam miylen a szakadó esős motorozás és a 140 el vízen úszó első kerék...

Egyéb kérés hozzátok, az SV 1000 moccomra az ülés alatti szerszámos doboz nak hiányzik a fedele, valaki tud eladót? 650 is jó rá?
Ma beszéltem a dokibarátommal Pesti,történetesen sv 1000s e van
Olyan 6000 km van benne Mint az új
Na de a lényeg,lemennénk Szerbiába egy kis piatúrára,szállás panzióban,asszem tavaly 10 euró volt,éjszakánként.A Tompától 60 km.Péntek szombat vasárnap haza.Valaki?
De még nem 100%.
Május első hétvégéje.
gabenn?
06-30-970-37-59
Engem lehet érdekelne, adj meg valami elérhetőséget.
Annyit tettem csak, h miután beleraktuk hazamentem vele. De egyébként eddig erőben nem éreztem semmi különbséget. Lehet,h csak nagyobb fordulaton érződik...
Na kíváncsian várom a visszajelzést
Itt ma 15 cm hó esett,de úgy hogy ilyet még nem is láttam
Hamar megvan, nem nagy dolog viszont óriási a változás...
Pár sör után nekiállunk
Azt v agy jobb lesz vagy nem
Nekem ma rakták bele a prop tech cuccot. Sajnos nem nagyon tudtam tesztelgetni mert esik az eső. Egyébként maga a kijelző nagyon jó. abszolút jól látható
ejj az első telókat nekem is szervizeltetni kellene.
Naaa,nem olyan családból származok én
Csütörtök reggel viszem a Kittyit a Csabihoz,jó lenne ha minél elöbb kész lenne!
Csakhogy ittvagy
már aggódtam, hogy kiszárad a tested
Na pááá
Én már sörözgetek
cstpszt !