Öcsi! Ha már kőröshegy: csak jelzem, hogy elkészült zalaegerszeg felé is a szerpentín amit már 2 éve csinálnak állítólag nagyon jó minőségű az út. Meg kéne majd néznünk. Jó munkát mára
Igen,mindenképpen akarok egy Balatoni ivós bulit
Egy V2 találkozót Lellén,a helyszín már megvan,gabennal már többször poharaztunk ott
Maga a tulaj is motorozik,tehát nem hinném hogy bármilyen akadálya lenne az egésznek
És már többen jelezték hogy jönnének
Ja mindenképpen összeröffenünk ha visszamegyek,végre haza,mi gabennal Kőröshegypártiak vagyunk,nagyon szeretem azt a helyet
Igaz egy darabig szerelőnél lesz a gép,mert szelepházag meg egy két állítás ráfér
De ha meglessz akkor benne vagyok minden útban,persze ha kihevertem a sok ivászatot amire már eddig meghívtak
Nekem a K&H-s biztosító azt mondta hogy csak ők küldik ki a zöld kártyát automatikusan. A többi biztosítótól kérni kell.
Wabbardnak írtam e-mailt és két nap alatt leküldte.
Szevasztok dozer, öcsike! Dozer az ötletedhez én is csatlakoznék illetve bárki aki balatoni nyugodtan csatlakozhat. Öcsike nemsoká hazajön és ezt is megszervezzük..
tavaly volt ,hogy hetente többször is meglátogattam a nagy lavórt.Lellén a Matróz csárda étterem a haverom faterjáé.De nem nagyon szoktam ott étkezni.Tulajdonképpen Berénytől Siófokig bárhol fel szoktam bukkanni.
Tavaly a TSanyusz Szemesen írta az injektoromat.
Ha haza jössz össze is futhatnánk!
Szervezhetnénk a csapatnak valami balatoni ivós bulit!Mit gondolsz?
Hát én a Hungáriánál vagyok,és nem találtam ezt a zöld retket
Betelefonáltam,és 3 nap alatt megjött.......
Még a másik motoromnál a K H nál voltam,ott meg nem küldték,bementem és azonnal kitöltötték.....
Nem jó neten kötni a biztosítást,lehet elsőre olcsóbb,de ha kell valami,akkor csak az ember jár szarul az utánnajárással
Volt a MÁV,meg ezek a szarok,de mindenki rábaszott ha baj volt,legalább is az ismerőseim igen.
Hát küldik azt,ciklusonként,ahogy fizeted a csekket...De ha még nem küldték meg,de a csekk az aktuális időszakra be van fizetve,bemész az irodájukba és kitöltik
Vettem fém fékcsövet a motoromra. De valahogy túl bent fog, hiába állítok a fékkaron. Amúgy jól fog a fék.
Mitől lehet ez?
A jó munka meg meglesz köszi
Egy V2 találkozót Lellén,a helyszín már megvan,gabennal már többször poharaztunk ott
Maga a tulaj is motorozik,tehát nem hinném hogy bármilyen akadálya lenne az egésznek
És már többen jelezték hogy jönnének
Ja mindenképpen összeröffenünk ha visszamegyek,végre haza,mi gabennal Kőröshegypártiak vagyunk,nagyon szeretem azt a helyet
Igaz egy darabig szerelőnél lesz a gép,mert szelepházag meg egy két állítás ráfér
De ha meglessz akkor benne vagyok minden útban,persze ha kihevertem a sok ivászatot amire már eddig meghívtak
Wabbardnak írtam e-mailt és két nap alatt leküldte.
Tavaly a TSanyusz Szemesen írta az injektoromat.
Ha haza jössz össze is futhatnánk!
Szervezhetnénk a csapatnak valami balatoni ivós bulit!Mit gondolsz?
Szerintem így is verhetem a seggem a földhöz, hogy A0-ban 23 évesen egy 900-as motorra csak 12ezret kell fizetnem egész évre
Betelefonáltam,és 3 nap alatt megjött.......
Még a másik motoromnál a K H nál voltam,ott meg nem küldték,bementem és azonnal kitöltötték.....
Nem jó neten kötni a biztosítást,lehet elsőre olcsóbb,de ha kell valami,akkor csak az ember jár szarul az utánnajárással
Volt a MÁV,meg ezek a szarok,de mindenki rábaszott ha baj volt,legalább is az ismerőseim igen.
B8-ban lennék.
Dühítő.
Egész évre fizettem be a díjat a héten, úgyhogy remélem hamarosan jön a zöld papír
Anno az Union pl nem küldte a zöldet, be kellett érte menni.. de nekik legalább van irodájuk szegeden.