jah, olaszoknál minden drága, fel sem merült hogy ott aludjunk
nekem jó így is ahogy Zoli szeretné meg az eredeti terv szerint is hogy átmegyünk a legrövidebb úton Senj-be, ami 315km ha jól emlékszem. szerinted?
Az olasz hétvégével csak az a baj, hogy hihetetlenül sokan vannak a hegyekben és a haladás gyakorlatilag nulla...úgy járunk mint két éve....bár én is szívesen mennék arra.....ja, és olaszban a szállások 50€ körül mozognak ad-hoc.....ahhoz előre kell foglalni lehetőleg diákszálláson ha 20€ körül akarunk aludni....tapasztaltuk amikor a Dórival csak úgy kimentünk....
az azért nem gáz, mert lefelé megérkezünk Senj-be, keresünk szállást, lecuccolunk és mehetünk amerre látunk. nem muszáj végigmenni sem, ha későn érnénk vissza akkor rövidíthetünk. vagy ha előző nap jól haladunk akkor akkor közelebb van szállás.
Ezt mondom hogy haza akarok már jutni vagy nem.
A lefelé 450 sem lesz piskóta.
Ebből 150-200 tényleg full kanyar talán 1 kilométer egyenesek vannak benne.
nekem jó így is ahogy Zoli szeretné meg az eredeti terv szerint is hogy átmegyünk a legrövidebb úton Senj-be, ami 315km ha jól emlékszem. szerinted?
Suzzy
Építkezés és egyéb dolgok miatt!
Gurulás.
De majd később akkor.
addigra már rég úton lesztek horvátba
sajnos a következő egy, másfél hónapba csak ápr.28 - máj. 1 leszek otthon. szerintem 29-én ejtem meg az utat.
akkor összefűzöm a kettő utat, nincsenek olyan hűűű de messze, egymástól sem. Addig meg naponta eljárom a napsütés és olcsóbb benzin táncot
Én KB 500 kunát és 100 eurot számítok költségre plusz a benzin.
Kérdés a többiek mit szeretnének.
ez lenne az:
link
úgy látom a google már nem használja a régi számozást, azért nem találtad.
elég egy kép is az útvonalról, ha nem akarja az igazságot mutatni a google
köszi
A lefelé 450 sem lesz piskóta.
Ebből 150-200 tényleg full kanyar talán 1 kilométer egyenesek vannak benne.