Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott van Trenta a térképen csak akkor nem megyünk olasz oldalon hanem végig szlovénen, igaz vadregényesebb az út...
térkép? nekem jó amúgy, még ott sem voltam
Bár nem is kell Trenta felé menni, jó így Tarvisión keresztül is, akkor sem nagy kerülő....és ott lehet jó felvételeket csinálni...
Ez jó lenne és megnézhetnénk újra a Mangartot, az nagyon állat hely és nem nagy kerülő sőt ha Trenta felé mennénk útba is esik...
vagyis ez, nem tudom miért rakta át
Melyik is a rövidebb út?
jah, olaszoknál minden drága, fel sem merült hogy ott aludjunk
nekem jó így is ahogy Zoli szeretné meg az eredeti terv szerint is hogy átmegyünk a legrövidebb úton Senj-be, ami 315km ha jól emlékszem. szerinted?
Az olasz hétvégével csak az a baj, hogy hihetetlenül sokan vannak a hegyekben és a haladás gyakorlatilag nulla...úgy járunk mint két éve....bár én is szívesen mennék arra.....ja, és olaszban a szállások 50€ körül mozognak ad-hoc.....ahhoz előre kell foglalni lehetőleg diákszálláson ha 20€ körül akarunk aludni....tapasztaltuk amikor a Dórival csak úgy kimentünk....
Ha valakit érdekelne egy fullos tutiság:
Suzzy

Építkezés és egyéb dolgok miatt!
Nem táncolok.
Gurulás.
De majd később akkor.
a gurulást, vagy a táncot?

addigra már rég úton lesztek horvátba

sajnos a következő egy, másfél hónapba csak ápr.28 - máj. 1 leszek otthon. szerintem 29-én ejtem meg az utat.
mikorra tervezed.,
köszi

akkor összefűzöm a kettő utat, nincsenek olyan hűűű de messze, egymástól sem. Addig meg naponta eljárom a napsütés és olcsóbb benzin táncot
Zoli hiába fordul el, azonnal meg lehet ismerni az S-féktartályos N-est :-)
krk sem rossz
A 4. nap főút nem jó, zagrab utan így a helyes
Persze.Számoltam.Nekem bőven mérve 105e jött ki.
Én KB 500 kunát és 100 eurot számítok költségre plusz a benzin.

Kérdés a többiek mit szeretnének.
költséget számoltál már? 2000km-re a benya 50k + másik 50k lehet a szállás, kaja, egyebek. szerinted?
az azért nem gáz, mert lefelé megérkezünk Senj-be, keresünk szállást, lecuccolunk és mehetünk amerre látunk. nem muszáj végigmenni sem, ha későn érnénk vissza akkor rövidíthetünk. vagy ha előző nap jól haladunk akkor akkor közelebb van szállás.
de a 67-es úttal szerintem jobban jársz, tavaly fel volt újítva, sokkal jobb minőség. 67-es út.

ez lenne az:

link
íme: 577

úgy látom a google már nem használja a régi számozást, azért nem találtad.
ahogy visszaemlékszem, szlovákiába van az 577-es út nem? mert nekem pestre mutat gödöllőről a link

elég egy kép is az útvonalról, ha nem akarja az igazságot mutatni a google
köszi
Ezt mondom hogy haza akarok már jutni vagy nem.
A lefelé 450 sem lesz piskóta.
Ebből 150-200 tényleg full kanyar talán 1 kilométer egyenesek vannak benne.
igazából a hazaútban 80km a difi, inkább időben jóval rövidebb.