Valamit mintha éreznék a garázs körül. Bazz........olaj csöpög a plafonról. Állj le az energetizálással Sanyi. Egyébként jövő héten neked megfelelne az időpont? Nálam elvileg csak időjárás függvénye.
Asszem inkább csak motorozni kellene, nem mindig a kib...ott hangokat figyelni. Mániám, hogy leállítás előtt hallgatózok, kicsit túráztatom, megint hallgatózok. Erről le kell szokni. Ha gáz van azt úgyis fogom hallani.
Pedig határozottan van eltérés hangban a hideg és meleg állapot között. Az a baj, hogy nincs viszonyítási alapom. Elvileg valamelyik hétvégén megyek a Sanyihoz teló olajat cseréltetni, majd Ő megmondja a frankót. Bár furcsállanám, ha 37ezernél láncot kéne cserélnem, ismerve a motor előéletét.
Én vagyok a zenészek zenésze.......................mindig hallok valamit amitől begazolok.
Segít hogy meg szoktam kérni öcsémet üljön rám míg elmúlik a javítási kényszer.
Így olcsó a fenntartás és nem csereberélek a gépen feleslegesen semmit.
morcos vagyok, mert meghúzódott a nyakam, nem tudtam edzésre se menni miatta, és a motoron se tudom, hogy mutatnék... nem forog a fejem, úgy nézelődök, mint egy bagoly, teljes testből forogva :-)
Na már iddogálunk
Na ennek jól hallható lánc gondjai vannak.
A fenti videón azt írják ez normális hang, és ez sokkal hangosabb mint az enyém.
Illetve az alant lévő videón halkabb a gép (az enyém még halkabb
http://www.youtube.com/watch?v...
Asszem inkább csak motorozni kellene, nem mindig a kib...ott hangokat figyelni. Mániám, hogy leállítás előtt hallgatózok, kicsit túráztatom, megint hallgatózok. Erről le kell szokni.
Segít hogy meg szoktam kérni öcsémet üljön rám míg elmúlik a javítási kényszer.
Így olcsó a fenntartás és nem csereberélek a gépen feleslegesen semmit.
na mindegy. akkor rosszul írtam :)
lánc: én sem hallok semmi feltűnőt. egy motornak vannak mechanikai zajai, ennyi. Nekem akkor tűnt fel, amikor a kipufogót kiszűrő füldugót beraktam.
Vez .lánc? Akkor nem tudom