Van valakinek (k2) felesleges gyári légszűrője?
Enyémbe k&n-van, és a gyárit egyenlőre nem bírtam előkeríteni.
Ha az enyém nem kerül meg, akkor vevő lennék egyre.
végül egy pirelli rosso2 lett 4,5mm-rel 16k-ért. igaz vulkanizálással javított, de nekem nincs parám ezzel kapcsolatban, volt már kukaccal javított gumim probléma nélkül.
A szóban forgó michelin pilot road gumihoz én is hozzászólnék.
Szerintem életveszélyes! Nagyon tartós, cserébe viszont olyan mint a műanyag. Szerintem katasztrófálisan tapad. Nekem pilot road 2 ct van. Az sem az igazi de klasszisokkal jobb, sőt..
18000e párban.
Gábor Keszthely,itt is hirdet.
Nagyon jóban vagyok vele,nekem mindíg férrerakja a kért prémium minőségű gumikat.Majd megnézed ami fent lesz,mér otthol várja a felrakást
Sziasztok! Az a helyzet , hogy kicsit megúntam a jelenlegi pleximet ha valakinek van esetleg más típusú, formájú érdekelne ! vagy akár csere is jöhet :D Van hozzá minden csavarok meg ami kell , semmi karc sérülésmentes.
Slickkel az a gond,ha baleset van és megnézi a biztosító,egy büsös petákot nem fognak fizetni,sőt még tőled kérnek pénzt.....
Kőröshegyi felhajtó veszélyes,200 körüli kanyarokkal+szalagkorlát vaslábakkal........egy tamási srác ott halt meg a nyáron.........ne nagyon erőltesd!
Profi természeresen én sem vagyok,de van egy jópár tanú aki látta hogy Kőröshegyen külső íven megelőztem a két hayabusást,akik ott a legjobbak voltak
Igaz nagyon sokat jártam oda gyakorolni,és tisztában voltam vele hogy ha elcsúszok akkor kapa van
gabenn is ott volt......
Na nekem az sokat bizonyított abban hogy ezek jó gumik.
Persze mindenki vegyen olyat amit akar,és életből csak egy van!Tudom.......
Én csak jót akartam azzal hogy ezt mondtam
Van abban minta,de esőben nem igen feszegetem a határokat
De viszont egyszer nyáron éjjel Balatonszemesre beérve a régi 7 es főúton egy balos nagy ívű kanyarban nem vettem észre hogy csurom víz az aszfalt,gondolom a locsolókocsiból ömlött a víz,mert megelőztem késöbb azt is.Lakotton kívül volt ez még,150 el bedőlve értem a vizes részre,már semmit nem mertem csinálni,de nem is tudtam,biztos voltam benne hogy perec lesz És nem csúszott meg
Na meg még annyit hogy mielött kijöttem ide,december elsö napjaiban elbúcsúztam a motoromtól,mentem egy kört,majd a lellei fortuna parkolóban elkezdtem körözgetni,majd egy jó 10 perc után lábtartóig tudtam dönteni,Bridgestone mittudom én milyen van rajta,de vágott slick.2 fok volt.
Na csak annyit hogy ezeket nem hallottam,hanem én csináltam meg
Én elégedett vagyok vele!
De amikor még a gyári guma volt rajta akkor sem szerettem esőben merészkedni
Különben is esőben nem szeretek menni,mert utánna mosni kell a gépet
Nem próbáltad még a "vágott" slickeket?
Szerintem nagyon jók,én azzal járok,és ha nem lennék akkora állat hogy mindíg égetem a hátsót talán még 7000km t is kibírna.
Arról nem is beszélve hogy már egy szegecs el is kopott a bódis dobomból,mert az is állandóan leér
Enyémbe k&n-van, és a gyárit egyenlőre nem bírtam előkeríteni.
Ha az enyém nem kerül meg, akkor vevő lennék egyre.
Esetleg fokozatkijelző is érdekelne.
Szerintem életveszélyes! Nagyon tartós, cserébe viszont olyan mint a műanyag. Szerintem katasztrófálisan tapad. Nekem pilot road 2 ct van. Az sem az igazi de klasszisokkal jobb, sőt..
Az volt ráírva hogy macadam.
amúgy ez jó ötlet, veszek valami túrásabb használt hátsógumit, akkor a pálya sem lesz gond
Gábor Keszthely,itt is hirdet.
Nagyon jóban vagyok vele,nekem mindíg férrerakja a kért prémium minőségű gumikat.Majd megnézed ami fent lesz,mér otthol várja a felrakást
Kőröshegyi felhajtó veszélyes,200 körüli kanyarokkal+szalagkorlát vaslábakkal........egy tamási srác ott halt meg a nyáron.........ne nagyon erőltesd!
Igaz nagyon sokat jártam oda gyakorolni,és tisztában voltam vele hogy ha elcsúszok akkor kapa van
gabenn is ott volt......
Na nekem az sokat bizonyított abban hogy ezek jó gumik.
Persze mindenki vegyen olyat amit akar,és életből csak egy van!Tudom.......
Én csak jót akartam azzal hogy ezt mondtam
De viszont egyszer nyáron éjjel Balatonszemesre beérve a régi 7 es főúton egy balos nagy ívű kanyarban nem vettem észre hogy csurom víz az aszfalt,gondolom a locsolókocsiból ömlött a víz,mert megelőztem késöbb azt is.Lakotton kívül volt ez még,150 el bedőlve értem a vizes részre,már semmit nem mertem csinálni,de nem is tudtam,biztos voltam benne hogy perec lesz
Na meg még annyit hogy mielött kijöttem ide,december elsö napjaiban elbúcsúztam a motoromtól,mentem egy kört,majd a lellei fortuna parkolóban elkezdtem körözgetni,majd egy jó 10 perc után lábtartóig tudtam dönteni,Bridgestone mittudom én milyen van rajta,de vágott slick.2 fok volt.
Na csak annyit hogy ezeket nem hallottam,hanem én csináltam meg
Én elégedett vagyok vele!
De amikor még a gyári guma volt rajta akkor sem szerettem esőben merészkedni
Különben is esőben nem szeretek menni,mert utánna mosni kell a gépet
Esőben kiváncsi lennék hogy menne a slick.
Szerintem nagyon jók,én azzal járok,és ha nem lennék akkora állat hogy mindíg égetem a hátsót talán még 7000km t is kibírna.
Arról nem is beszélve hogy már egy szegecs el is kopott a bódis dobomból,mert az is állandóan leér