a Smitth Pált pedig sajnálom,bár nem szeretem.Mai világban is melyik diploma munka meg doktori disszertáció nem plágium?Az összes úgy van összeguglizva
Csak azokra nincs 10 fős ellenőrző brigád,aki kiderítse.
én csak annyit mondok,rosszabbul élünk mint 4 éve.
A közszolgák rettegnek, a kis vállalkozások rettegnek.Nem ők tehetnek arról,hogy úgy alakultak a dolgok ahogy,mégis ők az áldozatok.A melósok töke szorongatva az új m.t.k.-val az 1 kulcsos adóval.
Jól megy a gyár tulajdonosoknak ,nagy magyar vállalkozóknak akik mozgatták a kampányt,és a saját szarukat megennék 2 forintért de inkább megetetik a melósaikkal.
Ha jó elvtárs vagy közel kerülsz a húsos fazékhoz.Ez mindig is így volt és így is marad.
A közmunka program is egy vicc.Kaposvár polgármestere(zsidesz)
tavaly nyáron tépte a tv-ben a pofáját,hogy 1500 közmunkása van a városban.Mikor a jeget kellett volna törni az utcákról februárban hol voltak?Sehol!Most hogy az ágakat kell szedegetni meg a csikkeket felszedni,érdekes megint megjelentek.Ez ám a hasznos közmunka!
Mindennek az ára az egekben.Ok a benzin egy dolog,mert nem kötelező elfüstölni de az élelmiszer?Vagy enni sem kötelező?
És mindennek tetejébe,mikor már a kutya fasza sem áll velük szóba az eu-ban meg az ájemefben,elkezdtünk csúszni lefelé még jobban akkor elkezdték ráfogni az egészet a zsidókra.(Félre értés ne essék nem csípem a bibsiket)Egyik kezükkel enni adnak a tőkés zsidóknak a másikkal meg ütik őket.Ez két szinűség.Na nem folytatom mert se szeri se hossza.
u.i.:Nem volt jó az előző ciklus sem de ez még szarabb.
Amúgy bazira elegem van az egészből.
Vagy smitt jön elő a tévéből ha kinyitom vagy valami degenerát leugrik a tetőről vagy félhülyék feljelentik az orvost mert egyéve meghalt a nagyannyuk esetleg ha már 3 napja lemondott smitt még mindíg vele foglalkoznak.
Ésakkor jön a motorzz.hu meg a szaridő és hogy nemmehetek sehova mert műtik a Karcsit nameg kocsithegesztek hétvégén oszt ott van hogy ezeknek a sok faszságnak a tetejébe mindenki megijedt és nemvesz bútort és még sorolhatnám.
Kiaffenének van ezekután kedve Bauer tamás éltetése betesz nekem.
Ha neked qqriq64 kolléga jobboldali megeszem a kalapom...........pedig carbon.
"Meggyesit? Aki látta, hogy a FIDESZ törvényszegés árán is megkurtította a
nyugdíjakat, a közalkalmazottakat teljesen leszegényítette? Őt kell
felelősségre vonni, mert 50% béremelést adott nekik? Igaz, ők a pórnép
kategória és nem a mágnások világa.
Gyurcsányt? aki felújította az iskolákat, óvodák, bölcsődék építését
indította el (most folynak az átadások, új Széchenyi terv címszóval!
hehehe), rendbe tetette a városközpontokat, aki megépítette az
autópályákat....stb.?
Bajnait? Aki világ nagy politikusai által elismerten kezelte a válságot?"
Ha az asszony otthon minden nap odaéget,elsózza,nyersen tálaja a kaját 20 évig mit teszel?
Mosolyogva eszed még 20 évig vagy legalább beiratod főzősuliba.
Vagy feri után szabadon megérdemelsz egy jobban főzőcskézót?
De tényleg haggyuk.Számonkérni majd 2 év múlva.Ez a fajta netcsata nem vezet sehova.
Bocs Zoli, hagyjuk ezt abba mert semmi értelme, hogy pár politikus miatt akik azt sem érdemlik meg, hogy bárki köszönjön nekik, komolyabb vita legyen.....vitatkozni amúgy szeretek, de megsérteni senkit nem akarok, annyit nem ér.....
"Hát ha valaki terézanya magasságig emeli erkölcsösségben ferit,godont,és bauer tamást akkor ott nincs mit mondani."
ilyte melyik hsz-ben láttál?...linkeld, mert én nem találtam.....és hadd legyen jogunk számonkérni azt, hogy kilopják a szemünket és velünk fizettetik vissza....alternatívát meg nem nekünk dolgunk keresni, ha majd lesz akor megválasztjuk, de az nem jó érv a tolvajok mellet, hogy azért csinálhassák tovább mert nincs helyettük más......mindig azzal érvelnek, hogy bezzeg a maszopszadesz mennyit lopott és akkor most miért vetik az ő szemükre ezt?....hááát, a maszopszadesz banda el is ltt zavarva a p.csába, de nem azért, hogy még jobban tönkre tegyenek minket az utánuk jövők.....ha zorbi politikája bejönne és végre elkezdenénk kimászni a bajból azonnal népszerű lenne, de ha ezt csinálja akkor épp ő szavaztatja meg újra a maszopot pedig nem kéne.......ja, és már az összeesküvés elméletek sem menők.....pont ugyanazok a hatások érik a többieket és mégis jobban élnek a zemberek...
nem, mint korábban írtam, anyagi okok miatt nem...
becsúszott nemhogy egy sárgacsekk, hanem egyenesen egy csoportos beszedés... és láttam h a tréning 10 helyett már 15... szóval sorry de most nem :(
azt motorozzuk h mikor lesz vége a mínusz kilenc fokos szélnek basszus! A nap nem melegít, csak világít... :-) ...vagy idén megtartják a tavaszt, és ez lenne az? :-)
én egy vérszittya rendkívül ősmagyarral aki jurtában lakik és állandóan véres lóhús(vagy kutya) lóg ki a szájából, aki rovásírással is beszél, még vele is jól ellennék, együtt tépnénk a kutyahúst miközben arról beszélnénk, hogy a lova nem csúszik-e az új svéd patkóival amikor hátrafelé nyilazva lövi az imf-et és, hogy rovásírással írta-e meg a doktoriját árpád?....
Hát ha valaki terézanya magasságig emeli erkölcsösségben ferit,godont,és bauer tamást akkor ott nincs mit mondani.
És még mindíg elmész a felett ami az én csőrömet nagyon bassza.
És ez a kisstílű magyaros baszakodás amit valami morgolódáshoz való jognak hívott egy nagyeszű.
Ne morgolódjon,ne HVG,168 órázzon meg ne amerikai népswzavázzon senki hanem bassza meg tegyen le egy hiteles alternatívát viktor és a feri ellen.
De ahhoz tenni kéne...............viszont azt nem lehet a motorzz.hu előtt ülve..
Ahhoz lusta a társulat.
Ez egyépként általános magyar szokás hogy mástól várjuk a megváltást és ha csalódunk nem nekiállunk hanem átnyergelünk egy megint rosszra.
Azért hívtalak oda mert itt nem menő a politika....ami a linkeket illeti még kuruinfót is linkeltem párat, de mit lehet tenni ha igazat nem találsz a hírtv, echo, mno-n....ott a kormánypropaganda megy ezerel amit viszont a közgazdászok máshol cáfolnak....linkelnek ott is mno-t, de akkor hagyja abba amikor számokkal, érvekkel ellentmondanak mert a védhetetlent nem lehet védeni.....3 éve még csak a hírtv-t, echo-t meg társait néztem hallgattam........viszont nem tudnak túllépni az emútnyócéven ami jogos mert sok gondot okozott, de nem kell többet megnézni mint, hogy mennyi volt az ára és árfolyama bárminek amikor átvették a hatalmat.......a multiadóig volt hitelük(bár volt a kát forintbedöntéses shortolás kósa.szíjjártótól, de akkor még hittünk), de ott kiderült, hogy a zemberek nem érdeklik őket mivel hamar bebizonyosodott, hogy azt is mi fizetjük mert annyit emelkedtek az árak....,de tényleg kár itt beszélni erről, ott helye van és nálam jóval műveltebb emberek(fideszes is, a meggyessel együtt dolgozott esztergomban, majd megmondom melyik az) érvelnek mellettük, ellenük... ....inkább motorozzunk, amúgy a motorozz.hu-n is a többség erősen jobboldali, csak nem tudnak mit szólni a most történtekhez ezért nem teszik....
a névre rákeresve van rövidebb (9 perc) változat is :-)
Csak azokra nincs 10 fős ellenőrző brigád,aki kiderítse.
A közszolgák rettegnek, a kis vállalkozások rettegnek.Nem ők tehetnek arról,hogy úgy alakultak a dolgok ahogy,mégis ők az áldozatok.A melósok töke szorongatva az új m.t.k.-val az 1 kulcsos adóval.
Jól megy a gyár tulajdonosoknak ,nagy magyar vállalkozóknak akik mozgatták a kampányt,és a saját szarukat megennék 2 forintért de inkább megetetik a melósaikkal.
Ha jó elvtárs vagy közel kerülsz a húsos fazékhoz.Ez mindig is így volt és így is marad.
A közmunka program is egy vicc.Kaposvár polgármestere(zsidesz)
tavaly nyáron tépte a tv-ben a pofáját,hogy 1500 közmunkása van a városban.Mikor a jeget kellett volna törni az utcákról februárban hol voltak?Sehol!Most hogy az ágakat kell szedegetni meg a csikkeket felszedni,érdekes megint megjelentek.Ez ám a hasznos közmunka!
Mindennek az ára az egekben.Ok a benzin egy dolog,mert nem kötelező elfüstölni de az élelmiszer?Vagy enni sem kötelező?
És mindennek tetejébe,mikor már a kutya fasza sem áll velük szóba az eu-ban meg az ájemefben,elkezdtünk csúszni lefelé még jobban akkor elkezdték ráfogni az egészet a zsidókra.(Félre értés ne essék nem csípem a bibsiket)Egyik kezükkel enni adnak a tőkés zsidóknak a másikkal meg ütik őket.Ez két szinűség.Na nem folytatom mert se szeri se hossza.
u.i.:Nem volt jó az előző ciklus sem de ez még szarabb.
Vagy smitt jön elő a tévéből ha kinyitom vagy valami degenerát leugrik a tetőről vagy félhülyék feljelentik az orvost mert egyéve meghalt a nagyannyuk esetleg ha már 3 napja lemondott smitt még mindíg vele foglalkoznak.
Ésakkor jön a motorzz.hu meg a szaridő és hogy nemmehetek sehova mert műtik a Karcsit nameg kocsithegesztek hétvégén oszt ott van hogy ezeknek a sok faszságnak a tetejébe mindenki megijedt és nemvesz bútort és még sorolhatnám.
Kiaffenének van ezekután kedve Bauer tamás éltetése betesz nekem.
Ami nettó faszság mert nem igaz.
"Meggyesit? Aki látta, hogy a FIDESZ törvényszegés árán is megkurtította a
nyugdíjakat, a közalkalmazottakat teljesen leszegényítette? Őt kell
felelősségre vonni, mert 50% béremelést adott nekik? Igaz, ők a pórnép
kategória és nem a mágnások világa.
Gyurcsányt? aki felújította az iskolákat, óvodák, bölcsődék építését
indította el (most folynak az átadások, új Széchenyi terv címszóval!
hehehe), rendbe tetette a városközpontokat, aki megépítette az
autópályákat....stb.?
Bajnait? Aki világ nagy politikusai által elismerten kezelte a válságot?"
Ha az asszony otthon minden nap odaéget,elsózza,nyersen tálaja a kaját 20 évig mit teszel?
Mosolyogva eszed még 20 évig vagy legalább beiratod főzősuliba.
Vagy feri után szabadon megérdemelsz egy jobban főzőcskézót?
De tényleg haggyuk.Számonkérni majd 2 év múlva.Ez a fajta netcsata nem vezet sehova.
ilyte melyik hsz-ben láttál?...linkeld, mert én nem találtam.....és hadd legyen jogunk számonkérni azt, hogy kilopják a szemünket és velünk fizettetik vissza....alternatívát meg nem nekünk dolgunk keresni, ha majd lesz akor megválasztjuk, de az nem jó érv a tolvajok mellet, hogy azért csinálhassák tovább mert nincs helyettük más......mindig azzal érvelnek, hogy bezzeg a maszopszadesz mennyit lopott és akkor most miért vetik az ő szemükre ezt?....hááát, a maszopszadesz banda el is ltt zavarva a p.csába, de nem azért, hogy még jobban tönkre tegyenek minket az utánuk jövők.....ha zorbi politikája bejönne és végre elkezdenénk kimászni a bajból azonnal népszerű lenne, de ha ezt csinálja akkor épp ő szavaztatja meg újra a maszopot pedig nem kéne.......ja, és már az összeesküvés elméletek sem menők.....pont ugyanazok a hatások érik a többieket és mégis jobban élnek a zemberek...
becsúszott nemhogy egy sárgacsekk, hanem egyenesen egy csoportos beszedés... és láttam h a tréning 10 helyett már 15... szóval sorry de most nem :(
az is mindegy, h kik a bábok.
http://youtu.be/1ul4ZoeJV_s
Ami mindenkinek kijön már a könyökén de jobb téma.
És még mindíg elmész a felett ami az én csőrömet nagyon bassza.
És ez a kisstílű magyaros baszakodás amit valami morgolódáshoz való jognak hívott egy nagyeszű.
Ne morgolódjon,ne HVG,168 órázzon meg ne amerikai népswzavázzon senki hanem bassza meg tegyen le egy hiteles alternatívát viktor és a feri ellen.
De ahhoz tenni kéne...............viszont azt nem lehet a motorzz.hu előtt ülve..
Ahhoz lusta a társulat.
Ez egyépként általános magyar szokás hogy mástól várjuk a megváltást és ha csalódunk nem nekiállunk hanem átnyergelünk egy megint rosszra.