Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megkérdjem a banditosokat hogy ők mit javasolnak?
Ja.............az biztos.
Fingom sincs mit kéne csak az hogy benne vagyok.Kameravásárlást elnapolom és 30 rugó felszszabadul.
Így már 1000 Km megvan benzinben.
az se rövidebb szerintem, sőt. mondjuk ha nem csillagtúrázunk akkor jóval többet meg tudunk tenni egy nap alatt, nem kell a visszaúttal kalkulálni.
190-nél tööbel nem vagyok hajlandó menni.
Neked jó de én mire hazaérek a térdem alá nyúlnának a kezeim.
Ezt mondom én.Erre inkább egy hetet kéne számolni.Viszont egy pula félsziget majd felfelé stelvió és onnan haza?
Csak felvetés.
most miért, 1000km 200-al csak 5 óra
Nem feltétlen az össz km a sok, de az is 2500 körül van hanem az egy nap alatt megtett távok, szórakozni szeretnék nem pedig megdögleni esténként és másnap hajnalban kelni.....nézd meg, hazafelé majd 1000km volt aznap....
Az OK de kicsit hosszúnak tűnik nekem.
Benne vagyok.
De heveny 70-80e nél többet most per pill nem tudok mozgósítani.Van de egy 20-ast minimum kéne tarcsiba tenni.
Mondjuk birságra.
Mekkora táv a kibővített útvonal?
Én sem jártam arra, de túl soknak találom nem beszélve arról, hogy akkor előre foglalni kell mert napi 7-800km után nem túl szerencsés szállást keresni este.....háát nem tudom..
nem
amúgy Laci írt pár dolgot a motorozz.hu-n a túrához, azt jó lenne megbeszélni. nekem tetszik az ötlet, mivel még sosem voltam arrafelé
Ehhh...................
Legalább elvitte valaki?
az megvolt, de semmi eredmény...pedig így sosem lesz meg az R1200GS
Gyakorolni,gyakorolni,gyakorolni.................legalább tölts ki szelvényt.
ha ez ment volna legalább a múlt héten most 2,5mrd-al beljebb lennék, még a kamerádat is megvenném
Tessék kérem megtanulni a jövőbe látni.
jaja, bocsi hogy nem a múlt héten reagáltam a mai postodra
De..................szólhattál volna előbb is.
kíváncsi leszek mikor jön meg a cucc. de ne engem szidj, ha esetleg mégsem ér ide 27-ig
Ja.
Alig győzné az utánpótlást.
Holnap utalom a számlára pízt és meglátjuk mennyire csipkedik magukat a kínaiak.
hát igen, de ha az nem lenne igen gyorsan elfogyna a kamerája
A kaukció a problem.
én ezt találtam:

link

a készülék árak jóval kedvezőbbek és ebből kiindulva a bérlés is.
Hol nincsenek má elbaszottul magas árak?
Elbaszottul magas árak vannak itt......