az a baj, hogy én még soha nem jártam arra, csak Rovinjban autóval végig autópályán.
nem tudom Horvátországban milyenek az utak, ha nem pályázunk.
de egy ilyen kör is csak 1600km, az mondjuk 500+300+400+400km a 4 napra szerintem simán teljesíthető.
a gyaloglás motorral szerintem felejtős. hová tesszük a cuccunkat addig? viszont Senj csak 500km az még úgy is teljesíthető ha csak a magyar oldalon pályázunk, nem? 2. nap Zadar oda-vissza. 3-4 napra lehetne tervezni a hazajövetelt valami kerülővel 800-900km.-t a két napra, valahol félúton szálláskereséssel.
Az Senj és Zadar között van kb 150 km...legtöbbször Senjben szálltunk meg(eddig ott volt a legolcsóbb)....mi lenne ha gyalogolnánk 1 napot?...plitvicére gondoltam...
vmi olyan utvonalat találjatok ki amit nem fogok nagyon bánni hogy lemaradok róla
(másik csapattal pár hete lefixált kárpátaljaukrajnába megyek)
...viszont egy hónappal késöbb montenegró
emelö nem kell vkinek?
megleszek szorulva,olcsón adom
hol van az a tengerparti szerpentin ahova menni szoktatok?
amúgy egyszerű a képlet szerintem a legtávolabbi pont km / 2, ennyit megyünk naponta és akkor jó lesz
Hm, akkor mehetünk mindennap máshová is aludni, de nem szeretnék ezért hajnalban kelni és éjfélkor feküdni.... ....ha kitalálunk olyasmit, hogy napi 400km-nél ne legyen több akkor jó, kivéve az első és utolsó nap...
Feléledtetek
Reggel senki nem volt most meg megérek olvasni
Eltelt az utolsó nap!
Holnap szezon pucc És holnapután go haza
Amint leszedem a motoromról a takarót megölelem!
De most iszok egy sört
Mert megérdemlem
dozer,gabenn,merre vagytok?
Persze, eddig mindig volt ráadásul helyben olcsóbb mint ha foglalnánk....itt 3 éjről van szó és ha mindet máshol töltjük akkor talán drágább mint ha 1 helyen 3-at(bár ez nem biztos) na meg mondjuk egy 6-700km után este nem akkor öröm szálláskereséssel tölteni az időt ivás helyett... ....egyébként nekem is tetszene, jobban mint a csillagtúra csak macerásabb...és ahogy Zoli írta ha tényleg nézelődni is szeretnénk és nem csak átrohanni a tájakon elmondva, hogy itt is jártunk, erre inkább 1 hét kellene...
Viszont a viasat exploreren a motorverseny és a fejlesztések meg balesetek kapcsolata megy.
Érdekes ahogy pl áttértek radiál abroncsra Barry Sheen daytonai 74-es bukása után.
Most a Rob Phillis féle hátsó kerék pattogás jön.
A csúszó kuplung nélküli katapult.
Nekem jó az útvonalban szervezés csak akkor tényleg kéne szállás.
Ami útvonal ismeretében megoldható.
Hugi keres ha szépen kérem és befenyegetem valamivel.
nem tudom Horvátországban milyenek az utak, ha nem pályázunk.
de egy ilyen kör is csak 1600km, az mondjuk 500+300+400+400km a 4 napra szerintem simán teljesíthető.
Nem leszel.
És terepgumit vegyél.
KB 150 kilométer.
(másik csapattal pár hete lefixált kárpátaljaukrajnába megyek)
...viszont egy hónappal késöbb montenegró
emelö nem kell vkinek?
megleszek szorulva,olcsón adom
amúgy egyszerű a képlet szerintem a legtávolabbi pont km / 2, ennyit megyünk naponta és akkor jó lesz
Jó egy pár fotó sisakban oszt mehetünk is.
Csak ne legyen sok autópálya.
Bár az ölelés azé maradhat a motornak.
Feléledtetek
Reggel senki nem volt most meg megérek olvasni
Eltelt az utolsó nap!
Holnap szezon pucc
Amint leszedem a motoromról a takarót megölelem!
De most iszok egy sört
Mert megérdemlem
dozer,gabenn,merre vagytok?
Érdekes ahogy pl áttértek radiál abroncsra Barry Sheen daytonai 74-es bukása után.
Most a Rob Phillis féle hátsó kerék pattogás jön.
A csúszó kuplung nélküli katapult.
Ami útvonal ismeretében megoldható.
Hugi keres ha szépen kérem és befenyegetem valamivel.
Csak tippeljenek mellik a jó útvonal.