Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mifene...

Mondjuk minden megvan, csak az elérése nehézkes
Létezik egy plusz kapcsoló.Esetleg idomba beleküldesz egy csini billenőkapcsolót oszt csókol anyád boris.
Ja.Jól.
akkor marad a jó öreg manuális módszer kérdés már csak hogy hova iktassam be
motorozz.hu-n jól látom hogy eltűntek a több napos gurulások a főoldalról?
Asszem pislákolt.
De hogy ezt hogy oldod meg házilag a tieden. Lövésem sincs.Pláne kapcsoló nélkül.
az újabb sv-ken úgy van hogy gyújtás ráadásnál van fény indításnál leveszi?
Nemigen.
Kellene nekem egy kis segítség.
Vettem egy bi-xenon szettet és azt szeretném megoldani hogy a világítás csak akkor kapcsoljon be ha jár a motor, és ha lehet kapcsolómentesen. Lehetséges?
szia, igen, a félidomos gnómabb.
engem azokra a versenymotorokra emlékeztet, amikor először kezdték alkalmazni az áramvonal-idomokat... ezért tetszik.
esetleg Iselsbergben le lehetne foglalni ugyanúgy a szállást vacsival, reggelivel, 2. nap meg lenne időnk szállást keresni a horvátoknál, mert nem megyünk sokat.
Asszem alakul.
esetleg mehetnénk így odafelé, 1x Ausztriában aludva, Villach, vagy Iselsberg, az 1 nap alatt kényelmesen megvan pálya nélkül is, ha nem romlik el senkinek a fesz. szabályzója. Onnan nincs 300km Senj az olaszok felé kerülve. Nem kell korán kellni és hamar odaérhetünk. link
aztán 3. nap a parton oda-vissza, 4. nap meg haza kinek hogy esik jól, pályán vagy Pécs felé főúton. Na?
Nekem mondod
4 hónap után
Pfffff.....
Nem is bánom épp hogy nem busa lett helyette,most őt imádom
Majd jövőre,de akkor biztos
Ja majd hííllak!
Akár így is jó......agyaltam, hogy a 3. napot mivel töltsük....van egy út a hegyekben is, de az közel sem olyan jó mint a part.......esetleg felfelé isztriára át.....állítólag arra is van jó út.
Új igen. De semmi extra csak beszélünk pár szót
Szerda este? Fasza. Csörögj majd, mert elvileg dolgozom. Max lejössz majd a kikötőbe.... Már jó lenne látni a kittit is
Na jó éjt
De én még trinkelek egyet
Te kis ganéééé
Szerda este,ha minden igaz átmotorozok Fonyira Pusszantani Téged meg a Gerit
De nem tudom mikor érünk haza,lehet későn......Meglátjuk
De ha nem is a Kittyvel,átmegyek a kicsivel Másnap
Na új kislány?
Kb így biza.
akkor első nap lemegyünk Senjbe vagy autópályán vagy arra amit Vanyek mondott. 2. nap Zadar a tengerparton oda-vissza. a 3.-4. napra kell kitalálni hogy jutunk haza, vagy?
bocsi, csak közben egy bájos leányzóval tárgyalgatok. Kawasaki er6 van neki. Na szóval mikor is érsz haza? Csak mert be kell kevernem a fröccsöt
gabenn,írjál már
Rád várok te dög
Eddig kb megyek,azt úgy is úgy alakul ahogy mindenki szereti
De erről még beszélünk!
Ez se rossz.