Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csá skacok Szedett már szét valaki közületek sv 650 s es lámpát? a búrát a lámpatestről? ha igen osszátok már meg velem hogy milyen módszerrel :D Köszike
Gyönyörűűűűű!
Ez a szín összeállítású SV szerintem a legszebb. Túrakormányt rá és kész is
Nagyon helyes.
Sziasztok!
Mai nappal én is SV tulaj lettem.
Nincs miből....motort tudnánk venni eleget, sok eladó van.....csak lé nincs...
Anitának vedd meg az sv-met,lehet hogy tudok hozzá egy ültetö kutyacsontot is adni
Nincs motorja, velem jön, a Dóri sajnos így itthon marad....megbeszélték, ha nincs ki vigye valamelyiket akkor Anita jön.
Nem marad pénz tankolni se.
nekem nincs
néha jó lenne,de nagyon sokba kerül a fenntartása és sok idegeskedésel jár
látom Anita feliratkozott külön, milyen motorja lett?
ez nem széria szerintem, a tiedben van ilyen?
nem rossz amúgy, bár nem ártana továbbfejleszteni hogy mélyebben behajoljon
qrvajó eza bömös
garázsajtó távirányitó is van rajta:link
főleg jégeralsóban
De azt tod hogy mi kemény csávók lennénk?
jaja április közepétől hót szezony van, a legtöbb hely be is zár, az a kevés ami nyitva maradt a jobb élet reményében, az tárt karokkal fog várni
nemtom mennyi a glókkner, de 2000m-től felfelé alig van jóidő...Perpill. itt a minap lejött 15centi hó, azért túrázás közben el tudja venni a jókedvet :), bár júniusban szerintem hó nem várható, de egy laza fagy bejátszhat.Szóval óvatosan.
Nem gond az, mindenki tisztában van vele, hogy keresni kell, volt már így és megoldódott......ilyenkor minden tök üres még, örülnek ha beesik valaki...
20 emberrel vicces lenne elindulni úgy, hogy nincs foglalva szállás
De tudod, hogy szokott lenni....általában feliratkozunk 4-5-en és a találkahelyen meg várnak 20-an...
Írtam Neki és azt mondta, hogy megnézi, de nem jelzett még, hogy gondja lenne.
ismeritek aki a motorozz.hu-n még jelentkezett? vajon tudja, hogy közben kicsit változtak a dolgok?
Persze, akkor a biztosítás állja, de csak akkor ha olyat kötsz amit elfogad helyben a mentős, orvos stb. különben csengetni kell és majd itthon fizet....a kártya viszont automatikusan ingyenes kezelést biztosít...
Könnyebb.Első kézből tapasztaltam a görénységet az orvosok részéről.A legfontosabb az EUcard volt nem az ellátás.
de ha van utasbizti akkor nem kötelező gondolom, azt úgyis kötök.